ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Οι Γερμανοί μας χαρίζουν και τις καιρικές συνθήκες τους. Χιονίζει, λυσσομανάει ο βοριάς  και εγώ ντυμένη «Γερμανικά» μέσα στο σπίτι βλέπω τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

Την υπολήπτομαι εξαιρετικά την καθηγήτρια ψυχολογίας και συγγραφέα. Με ζεστή σοκολάτα στην κούπα στήθηκα να παρακολουθήσω την κουβέντα που είχε θέμα το πώς μπορεί να κουλαντρίσουμε τα συναισθήματα την εποχή του λοιμού (της κρίσης) δηλαδή.

Παρακολούθησα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί η προδιάθεσή μου ήταν θετική την κουβέντα. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ λοιπόν ότι οι ρόλοι αναποδογύρισαν. Η Έλλη Στάη προέκυπτε πιο υποστηρικτική για τον τηλεθεατή, από την καθηγήτρια ψυχολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κάπου γύρευε η Έλλη να «πιαστεί» για να δώσει αφορμές σε μας τους λιμοκτονούντες, έτσι ώστε από το να «κρεμαστούμε» στο σχοινί, να γαντζωθούμε στην επιστήμη δεν λέγεται… Τι για τον έρωτα της είπε, αν μπορεί δηλαδή ο έρωτας να αποτελέσει αντίδοτο στον φόβο, τι για τις ανθρώπινες σχέσεις μπας και αναζωπυρωθούν με αφορμή το «χτύπημα του θηρίου»… η Τσαλίκογλου βαριά συγκρατημένη.

Παρακολουθούσα μια διακεκριμένη καθηγήτρια ψυχολογίας να είναι εξαιρετικά διστακτική να προτείνει αντίμετρα για την αντιμετώπιση του φόβου, του πανικού, της εξαθλίωσης, της ανασφάλειας και του θυμού ταυτόχρονα.

Και το ερώτημα είναι: Αν οι επιστήμονες και οι ειδικοί είναι τόσο συγκρατημένοι, πως κοιμόμαστε τα βράδια;;;;

Βλέποντας τηλεμάρκετινγκ, όπου το κασκόλ, γίνεται κουβερτόνι, το κουβερτόνι, παλτό και το παλτό σαλοπέτ;;;

Διαβάζοντας τις τελευταίες προβλέψεις του Γιώργου Ματσάγκου και της Λίτσας Πατέρα;
Φλερτάροντας με το «Ράδιο Αρβύλα»; 

Ε ΝΑΙ λοιπόν, είδα και «Ράδιο Αρβύλα». Εκεί αναθάρρησα. Από τα 247 Εκατομμύρια Ευρώ που δεν έχει εισπράξει το ελληνικό δημόσιο από ληξιπρόθεσμες οφειλές, ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ μέχρι στιγμής 14 .000 Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το συμπάθιο κιόλας στην αποτελεσματικότητα των μηχανισμών του κράτους, αλλά αν είχαμε οργανωθεί σε μικρές χορωδίες, ψέλνοντας τα κάλαντα, ανά την επικράτεια, θα τα είχαμε μαζέψει τα 14 .000 Ευρώ χαλαρά. 

ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ξεκινήσει εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ… Σιγά – σιγά, βλέπω τον «παλιό ΣΚΑΙ» να ξανά – ΣΚΑΙ μύτη!!!!

(Βεβαίως περνάει και από το βρώμικο μυαλό μου η εθελοντική προσφορά εργασίας, καθώς το κανάλι πρωτοστατεί στον εθελοντισμό για τον καθαρισμό ποταμιών, ακτών, γηπέδων, γειτονιών).

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΑΣΤΕΓΟΣ!!!

Ο Λευτέρης Μιχαηλίδης είναι ένας νέος άντρας 38 χρονών, φωτογράφος, με σπουδές στην Αμερική και την Αγγλία. Φιλοξενείται σε ξενώνα Αστέγων, τρώει δύο φορές την μέρα από το συσσίτιο του δήμου, δεν έχει ούτε δέκα λεπτά επάνω του, από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά, και τον φιλοξένησα στην εκπομπή μου στο κανάλι 9.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ!!!

Περίμενα έναν άνθρωπο θλιμμένο, σκυθρωπό, ντροπαλό και ανταριασμένο!! Είδα έναν νέο άντρα ο οποίος μας γέμισε θετικές σκέψεις.

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ «ΝΕΟΑΣΤΕΓΟΣ»

1 . Δεν χρωστάς σε κανέναν, δεν σε  ψάχνουν οι εισπρακτικές
2 . Έχεις  κεντρική θέρμανση στο δωμάτιό σου κάθε μέρα
3.  Όλα τα αντικείμενα που σου χρειάζονται, χωράνε σε ένα μικρό σακ βουαγιάζ
4 . Δεν έχεις να πληρώσεις κανενός είδος τέλος ( ΔΕΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ – ΧΩΡΑΦΙΟΥ – ΠΛΥΣΤΑΡΙΟΥ – ΕΞΟΧΙΚΟΥ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΜΗΧΑΝΗΣ……)
5 . Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με πράγματα που αγαπάς
6.  Ανακαλύπτεις την χαρά της γυμναστικής, καθώς μπορεί να αθλείσαι σε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια αλλά και κολυμβητήρια δωρεάν
7 . Δεν αγχώνεσαι για τίποτα, καθώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα    
8 . Δεν πρόκειται ΚΑΝΕΝΑΣ να σου ζητήσει δανεικά
9 . Δεν τρέχεις στο σούπερ μάρκετ. Τα είδη υγιεινής τα έχουν εξασφαλίσει για σένα, πριν από σένα οι υπηρεσίες πρόνοιας
10 . Δεν έχεις ανάγκη μεταφορικού μέσου, καθώς με το χαρτί απορίας χρησιμοποιείς τα πάντα δωρεάν.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ

ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΤΗΝΗΝΕ

ΑΠΟ 0, 60 ΠΗΓΕ 0, 50

Σας αφήνω να πάω στην ΕΣΗΕΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης