Χτενίζει: Η Νανά Παλαιτσάκη

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ… (αυτό μόνο προς το παρόν).

Στα δικά μας τώρα!

Η Τζένη Μπαλατσινού , πρώτη δημοσιοποίησε το τέλος της Ιmako. Η αλήθεια είναι ότι η Τζένη ξάφνιασε, καθώς προηγήθηκε της δήλωσή της, εκείνη του συζύγου της .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσω την δήλωση του εκδότη . Το μόνο που μπορώ να γράψω αυτή την στιγμή είναι ότι πρέπει να νοιώθει περήφανος για την γυναίκα του.

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, είναι τώρα…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Νέα Δημοκρατία!

Η Ελένη Μενεγάκη να διαπιστώνει το 2012 ότι τα «κουτσομπολιστικά» παίζανε στην μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης», έχοντας την απόλυτη πεποίθηση ότι η εκπομπή που παρουσίαζε και παρουσιάζει φέρνει στο «Μένουμε Ελλάδα» ή στους «Φακέλους» του Παπαχελά.

Ο τρόπος που σκέφτεται η Ελένη Μενεγάκη, μοιάζει … μμμμμ με τον τρόπο που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ. Εκεί ( στο ΠΑΣΟΚ ) νομίζουν ότι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ και νομίζουν ότι στις προτεραιότητές μας , είναι το ποιος θα είναι αρχηγός στο κίνημα. ( Τι να πεις , σε ποιον και πώς να το εξηγήσεις… ).

Ο Γιώργος Τράγκας είναι αθυρόστομος και το ραδιοτηλεοπτικό τιμωρεί τα μέσα που εργάζεται !!!!!!!!
Προτείνω να επανέλθει ο νόμος 4000 περί τεντιμποϊσμού !!!! Αυτό το αγόρι ( ο Γιώργος εννοώ ) είναι ασύδοτο και βρωμόστομο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ στον τεντιμπόη Γιώργο Τράγκα. Θα υπάρξει συνέχεια. Τον επόμενο δημοσιογράφο που θα παραφερθεί θα του ξυρίσουν τα φρύδια on camera.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ;;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ…

Από την στιγμή που η εκπομπή της έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και φιλοξένησε την Λιάνα Κανέλη , κινδυνεύει άμεσα η παρουσιάστρια να θεωρηθεί «εχθρός της ειρήνης»… Πήγε η Λιάνα και φώναζε μόνη της μια ώρα λέγοντας ότι δεν έχουμε απλώς Χούντα αλλά «Χουντάρα»!!

Ποιο το αποτέλεσμα στην συνέχεια;

1 ) Η Κανέλη πήρε λαμέ γόβα από την εκπομπή «Δέστε τους» ( που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εκπομπή επιβραβεύει τεντιμποϊσμούς )
2 ) Η Ελένη μετά το «Κανελικό χτύπημα» νοιώθει «ενημέρωση»
3 ) Παράπλευρη απώλεια ο Τράγκας.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, έρχεται από την Μαρία Λουΐζα Βούρου!!

ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ !!!! Τι κοιτάζετε έκπληκτοι ;;; Η Μαρία Λουΐζα Βούρου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Μaxim. Μπείτε στο διαδίκτυο όπου κυκλοφορεί η συνέντευξη με τις φωτογραφίες της και διαβάστε μόνοι σας. Το πώς θα το αξιολογήσετε ως είδηση, το αφήνω στην κρίση σας. Προς στιγμή σκέφτηκα να μην αναδείξω το θέμα από εδώ, αλλά το μετάνιωσα. Οι πληροφορίες είναι για να δημοσιεύονται …

«ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΕΡΑ»

Αυτό δήλωσε ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης στον REAL fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το πρωί της Τετάρτης.

Υπήρξε πολύ σαφής, σχολιάζοντας την δήλωση του πρωθυπουργού περί «ιστορικής μέρας» για την Ελλάδα, την επόμενη της υπογραφής του μνημονίου 2 από το Eurogroup.

Τα χειρότερα μόλις άρχισαν όχι για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης