ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το ότι ΕΝΑΣ υπερχρεωμένος μπούκαρε σήμερα σε Εφορία, με καραμπίνα, ως περιστατικό άργησε να συμβεί. Κανονικά, αν δεν μας είχανε ψεκάσει (χα! χα!) με τα «ούζι» θα βγαίνανε οι συνταξιούχοι στις λαϊκές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ήθελαν να μιλήσουμε σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή της Τατιάνας, οι συνεργάτες της. Μου τηλεφώνησαν Κυριακή απόγευμα, την ώρα που ξεσπούσα στις χλωρίνες και είχε πάρει «φωτιά» η σφουγγαρίστρα!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Τι να πούμε παιδιά; ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ παντού! Πριν από ένα μήνα δεν ήταν που γράφαμε για το μεγάλο κανάλι; Δημοσιεύτηκαν στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» οι αριθμοί. Το ταμείο δεν είναι απλώς μείον, είναι πιο κόκκινο και από το πασχαλινό παραδοσιακό αυγό!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; Κάνει γύρα παντού στο Διαδίκτυο το γεγονός ότι μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, αγόρασαν μεζονέτα 240 τετραγωνικά. Κατ’ αρχάς καλορίζικη! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ να μπορούν να μπούνε σε δικό τους κεραμίδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, εποχές που τρέχουνε, με τους συνταξιούχους να αρπάζουν καραμπίνες και να μπουκάρουν σε εφορίες, με τις στρατιές ανέργων δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών, με τις εφημερίδες που κλείνουν η μία μετά την άλλη…

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, που διαρρέει πληροφορίες για τη μεζονέτα που διαθέτει αυτοθερμαινόμενα κουφώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, πισίνα, κοκοφοίνικες, τζάμια στο χρώμα του καπουτσίνο, ενεργειακό τζάκι, οικολογικά δάπεδα, μπρίκια που ξεκινάνε να βράζουν μόνα τους νερό!

Αν το διαρρέουν φίλοι της, νομίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν, να φυλάγεται από αυτούς, αν τα διαρρέει εκείνη, πρέπει να είναι επιπόλαιη, αν το κάνουν όσοι τη μισούν, καταφέρνουν με τέτοια δημοσιεύματα να της πριονίζουν την εικόνα.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LIFE STYLE, που ήθελε τον κόσμο να γουστάρει να συμμετέχει στο «ροζ σύννεφο» της Barbie, πέθανε. Η Ιmako έκλεισε. Ο Ψινάκης μοιράζει συσσίτια στις γειτονιές και στα site προσφορών, ο κόσμος προτιμάει να έχει 50% έκπτωση σε ψητοπωλείο στις Τζιτζιφιές παρά 50% έκπτωση για μπουκάλι στον Ρουβά!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο Γ.Α.Π., ανοίγει ΣΧΟΛΗ για πολιτικούς και για όσους θέλουν να γίνουν πολιτικοί!

Μην κοιτάτε καθόλου, σαν να ήπιατε χθες το βράδυ «ξύδια»! Το δήλωσε στο BBC. Ναι, ναι! Ακριβώς, όπως με ακούτε και με διαβάζετε. Ναι… δεν το κράτησε για την παρέα «των φίλων του ποδήλατου». Το δήλωσε σε διεθνές μέσο!

ΤΙ ΟΙΚΤΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ!
Τι εννοεί με «σχολή» ρώτησες; Πώς ήταν «οι σχολές Αμάραντος»; Πώς ήταν κάποτε η «didacta»; Πώς είναι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κάτι αντίστοιχο…

Το τρέιλερ θα έχει ως εξής: «Θέλετε να καταστρέψετε μια χώρα;». Δηλώστε συμμετοχή και ΕΣΕΙΣ στη ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΠ… Η ΓΑΠοσχολή με ταχύρυθμα σεμινάρια στην αγγλική γλώσσα θα σας κάνει ξεφτέρια στο να γίνετε άστεγοι σε μία μέρα… Βαρεθήκατε το σπίτι σας; Βαρεθήκατε να είστε καθαροί και πλυμένοι; Βαρεθήκατε να μαγειρεύετε στα παιδιά σας; Νιώστε τη χαρά του homeless και αντικαταστήστε το τετράτροχο με ποδήλατο, το σπίτι με χαρτόκουτα και τα παπούτσια με βατραχοπέδιλα!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ;
Λοιπόν αυτοπροτείνομαι για:
– αν υπάρχει ομάδα μπάσκετ, χωρίς προπονητή, αναλαμβάνω
– αν υπάρχει κενή θέση για διευθυντή λογιστηρίου ΕΓΩ!
– αν θέλετε βοηθό πιστολάκι, τέλεια!
– αν ψάχνετε για κοκκινομάλλα κηπουρό, ΕΦΤΑΣΑΑΑΑ!
– αν υπάρχει κενή θέση στους μηχανολόγους – ηλεκτρολόγους, στείλτε μήνυμα στη ζούγκλα να υποβάλω δικαιολογητικά!

Ο Γ.Α .Π. δηλώνει ότι θα ιδρύσει σχολή πολιτικής! Είναι σαν η Ελένη Λουκά να διευθύνει τη Vogue!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ…

1. Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ που δηλώνει ότι «ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ»… και
2 . Η ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΤΖΑΚΗ που δηλώνει ότι: «Δεν υπάρχει οικιακή βοηθός που μπορεί να με κοροϊδέψει».
Ειλικρινά… δεν έχω λόγια… Φεύγω γιατί οι καινούργιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου με καλούν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης