ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Κουίζ: ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «Μουλάρα» την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ!

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τις ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΡΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ που έκαναν αναδημοσίευση του «μπικουτί» της 30ης -3- 2012 , στο οποίο , με τίτλο «τηλεοπτικά καυτά νέα», είχαμε παρουσιάσει όλες τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από τα επιτελικά στελέχη του Star, το πρωινό εκείνης της μέρας, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συνάντηση που έγινε εκτός εγκαταστάσεων Star.

Τις ευχαριστώ τις συναδέλφισσες από καρδιάς γιατί σκέφτηκαν το «μπικουτί» που σεμνά και ταπεινά συνεχίζει το ρεπορτάζ, παρά τις σόλες του που έχουν τρυπήσει στο πεζοδρόμιο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ σήμερα 4 Απριλίου, λίγο πριν το μεσημέρι, θέλουν τους συνεργάτες της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού να μην έχουν ενημερωθεί επισήμως για την απόφαση της διοίκησης να κοπεί η μεσημεριανή ζώνη, με τελευταία επικρατέστερη τελευταία μέρα προβολής την Παρασκευή.
ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙ…

Με εξαιρετική λαμπρότητα απονεμήθηκε στην Νανά Παλαιτσάκη το λαχανί πασούμι του μήνα, από την εκπομπή «Δέστε τους».

Πολυαγαπημένα μου παιδιά ( Νίκο, Μαρία, Κατερίνα, Γιώργο, σκηνοθέτη Γιώργο Βλαχογιάννη , Γεωργία Δάβου και γενικώς…)… ΠΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΑ μου φερθήκατε, απονέμοντάς μου το «λαχανί πασούμι»…
Έβλεπα στις έξι τα ξημερώματα την εκπομπή σας ( γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι νευρικιά και ξυπνάω νωρίς ) τις ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Είδα λοιπόν για πρώτη φορά, μαζεμένες όλες τις συλλεκτικές μου εμφανίσεις στην εκπομπή του καναλιού 9!

ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙ έπρεπε να λάβω, χαλαρά, με αυτά που φόρεσα… ΤΡΡΡΡΑΓΙΚΕΣ εμφανίσεις.
Μα πόσο αστεία μου φάνηκα ειλικρινά, όταν με είδα ως τηλεοπτική εικόνα, σαν «αρχιμανδρίτη με πετραχήλι , σαν Ινδιάνα λευκό φτερό, σαν την θεία Ασημούλα όταν βιάζεται να πάει για βαφή…». Τι διάολος είναι τελικά αυτός ο φακός… Διαφορετικά είναι live τα θέματα- ρούχα- σκιές- μαλλιά και διαφορετικά on line.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ να δημιουργηθεί κατηγορία στην εκπομπή σας, για τους απίθανους τύπους σαν και μένα που συνεχίζουν να επιμένουν, με ενδυμασίες αντίστοιχες!

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» ήρθε «Η ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ» για να αποκαταστήσει την χαμένη μου αξιοπρέπεια!

Αφού είχα εξαντλήσει όλες τις εμφανίσεις και με την σιγουριά του επάθλου «λαχανί πασούμι» , πήγα στην μεγάλη εκδήλωση του οργανισμού «επιμένων Ελληνικά» στις 3 Απριλίου στις επτά το βράδυ, ντυμένη κάτι σαν «πιγκουίνος».

Στην «Πρωινή Μελέτη», αγαπητοί «Δέστε τους», με βρήκαν μμμμμ… θα τολμούσα να πω, προτεινόμενη για «λαμέ», αν και είχα επιλέξει αρβύλες.

Δίνοντας προτεραιότητα πάντα στην δική σας στιλιστική άποψη και περιμένοντας… το επόμενο έπαθλο… συνεχίζω την προσπάθεια να διασκεδάζω όσους ακόμη ψάχνουν να ακουμπήσουν σε «μια ελαφρότητα».

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ…

Εμβληματικές μορφές όλες για την Ελλάδα , «ζωντανοί θρύλοι» για πολλούς από μας, χαιρέτισαν τον οργανισμό «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στην εκδήλωση «ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ», που έγινε στην Τεχνόπολη και στην Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος».

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑ:

1 . Τα λόγια του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ, όταν δίπλα στην γιγαντοοθόνη προβαλλόντουσαν οι εικόνες με την Ναζιστική σημαία που κατέβασε από την Ακρόπολη… Ήταν στιγμή που ένιωθες ότι η ιστορία γράφεται από Έλληνες.

2. Την ψυχραιμία στον συντονισμό που έδειξε ο Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος έπρεπε να διαχειριστεί ομιλητές με το πάθος και την ιστορία του Νίκου Κούνδουρου.

3 . Την τεράστια συγκίνηση της Βούλας Πατουλίδου, η οποία καταχειροκροτήθηκε.

4 . Τον προκλητικά πληθωρικό, αξεπέραστο Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα είπε:

«…ΉΘΕΛΑ να ήξερα ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν και γιατί μια κατεστραμμένη, ξοφλημένη, διεφθαρμένη, όπως όλοι λένε, ξεπεσμένη, καταφρονημένη χώρα, όπως η δική μας… Ως χώρα διαθέτουμε το ισχυρότερο BRAND NAME, αλλά οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να υποστηρίξουν στο εξωτερικό τα 3.000 ελληνικά βότανα που μόνο η ελληνική γη διαθέτει, την φέτα που κάνει θραύση παντού… Εδώ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αυτή η ΜΟΥΛΑΡΑ, εμφανίστηκε στα κανάλια και είπε ότι το 75 % των κρεάτων εισάγεται στην χώρα μας… Σε μια κτηνοτροφική χώρα εισάγουμε το 75 %»…

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια… για να καταλάβετε τι έγινε στην αίθουσα…

5. Ως Έλληνας αυτοδημιούργητος, κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος θύμισε τον Οδυσσέα Ελύτη «ακόμη και αν όλα καταστραφούν, αρκεί μια βάρκα, ένα κλίμα και μια ελιά για να γεννηθεί η χώρα από την αρχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης