ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ!
ΟΣΑ ΔΕΝ «ΕΓΡΑΨΑΝ» ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ!!

Με χαρά ανακοινώνω σε όλους τους επισκέπτες του ΣΤΑΡ, ότι μετά από τόοοοοοσα χρόνια που συχνάζω εκεί ως καλεσμένη, κατάφερα να φύγω, χωρίς συνοδεία από το μακιγιάζ, να περάσω το μεγάλο πλατό, να ανοίξω μία πόρτα και να βρω έναν φωταγωγό για να ανάψω ένα τσιγάρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο κανάλι, ΑΝ, σε «χάσει» από τα μάτια του , ο βοηθός παραγωγής, μαθαίνουνε τα νέα από το «silver alert» στο μετρό!

ΕΙΔΑ (στο μακιγιάζ) ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΓΚΑ με λουμπάγκο!
Η Ελένη πάρα πολύ όμορφη , «αλλά σακατεμένη» από τα παιδιά της!
Στην αίθουσα σύνταξης, τον Θοδωρή Δρακάκη, με πορτοκαλί μπλουζάκι σαν «τεκνάκι»!

Τον Κρικόρ Τσακιτζιάν, ντυμένο με την τελευταία λέξη της μόδας (και σοβαρολογώ). Φορούσε λεμονί λινό πουκάμισο και υποκίτρινα παπούτσια, που μόνο πονηρός Ιταλός θα μπορούσε να τολμήσει να φορέσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Μαρία Σταματέρη, με την κόρη της την Τέτη που μοιάζουνε σαν «μικρή και μεγάλη αδελφή».Την Φωφώ Σγόντζου, την ζωγράφο προσώπων, ντυμένη μιλιτέρ, να μοιράζει «βιαστικά φιλιά».

Πολλούς βετεράνους φίλους τεχνικούς , που για να «πούμε δυο κουβέντες» ξέχασα που είχα αφήσει την τσάντα μου.Την Χριστίνα Λαμπίρη κυριολεκτικά «μέσα στην καλή χαρά» να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της από το γκαράζ.

ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ
Η Ελεονώρα, έχει «κατακάψει» την πλάτη της. Η Ελεονώρα κυκλοφορεί με αθλητικές φόρμες πριν και μετά την εκπομπή. Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής twitάρει. Την ώρα που «στον αέρα παίζουν» βίντεο, απαντάει στο κινητό της.

Η μαμά της έστειλε χαιρετίσματα σε μένα. Τι ευγενική κυρία!
Κατάλαβα από τα «συμφραζόμενα» με τους συνεργάτες της ότι ΔΕΝ είναι σε σχέση, όχι η μαμά της Ελεονώρας, ήμαρτον, η παρουσιάστρια. (Εκτός και αν ήταν μιλημένοι όλοι για να μην διαδώσω).

ΕΙΔΗΣΗ:
Δεν είναι τσακωμένοι μεταξύ τους! Κανείς με κανέναν. Την παρουσιάστρια «την παίζουν» όλοι! Η Φλωρίντα και η Τζωρτζέλα διαφωνούν στα BREAK, για λόγους «ιδεολογικούς». Ας πούμε: «είναι πιο σέξυ η Έλενα Παπαβασιλείου, ή η Νάντια Μπουλέ»!!!

ΕΜΑΘΑ
Ότι η Φαίη Σκορδά, έπαθε αμυγδαλίτιδα! Υπάρχουν φήμες που θέλουν να κρύωσε από το βρεγμένο σορτσάκι.

ΕΙΔΑ:
Τον Αντώνη Κανάκη με μπούκλες!!!! Και όμως αφεντικό, είχανε βίντεο με τον Κανάκη, την εποχή που τα μαλλιά του ήταν πολλά, μακριά και μπούκλες , σαν του Γιώργου Παπαδάκη την δεκαετία του – 80! Πόσο χάλια ήταν ο Αντώνης με μακριά μαλλιά! Σε σχέση με το ΤΟΤΕ, σήμερα είναι καλλονός!

ΖΗΛΕΨΑ:
Την Δήμητρα Ρουμπέση , η οποία την έχει κάνει για Ζάκυνθο με τον καλό της (Ας είχαμε πολλοί την χάρη της).

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ;
«Την πρωταγωνίστρια» φυσικά. Τι άλλο; Μπήκα στο πλατό που λες και με βάλανε να καθίσω σε μια κόκκινη καρέκλα (σαλονάκι το σκηνικό) με ταπέτο χλωροτάπητα, τόσο απομίμηση, που παραλίγο αν είχα αντικουνουπικό, να ψέκαζα τις γάμπες μας, για τις σκνίπες!

Η ομάδα παραγωγής της εκπομπής είχε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό βίντεο για «τα έργα και τις ημέρες μου», «τύπου στις εννιά του μακαρίτη» (πλάκα – πλάκα, «κούφια η ώρα», αλλά αυτά τα βίντεο –τα αφιερωματικά, για την «κακή την ώρα» , τα έχουν έτοιμα οι συνάδελφοι).

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ;
Αφεντικό μπορεί να είναι κακοήθειες αυτά που σου μετέφεραν.
Εγώ είπα τα εξής:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ (με τον Χρήστο και την Σίσσυ)
Εγώ ούτε κρύβομαι ούτε ψέματα λέω. Η συγκεκριμένη ομάδα, στην συγκεκριμένη εκπομπή, κατάφερε να κάνει φέτος, την πιο αδιάφορη εκπομπή στην τηλεόραση. Αυτό το σύστημα εκεί, έχει καταφέρει ακόμη και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα να τα μετατρέπει, στο «απολύτως τίποτα».

Είναι οοοοοολα λάθος
Αυτό που κάνει ΜΠΑΜ, είναι ότι ΚΟΝΤΡΟΛ με ΠΛΑΤΟ δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ! Που σημαίνει για τον τηλεθεατή, ότι η κουβέντα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Μοιάζει σαν κανένας να μην θέλει να «παίξει ομαδικά» με αποτέλεσμα να δωρίζουν, στο mega τα 40άρια!
Αυτό που κάνει πιο ΜΠΑΜ, είναι ότι οι παρουσιαστές δεν ξέρουν τα θέματα αλλά ούτε και την ιστορία των καλεσμένων τους. Η «παρέα του αναπηρικού τραπεζιού» δεν είναι παρέα! Οι συναντήσεις με τους καλεσμένους των παρουσιαστών είναι απολύτως αδιάφορες, οι παρεμβάσεις άσχετες και οι όποιοι συνεργάτες, πλην της Λίτσας Πατέρα που «παίζει μόνη , ανεξάρτητη – μεμονωμένη», ακινητοποιημένοι.

Η Σίσσυ με τον Χρήστο ως τηλεοπτικό δίδυμο είναι αταίριαστοι και το θέμα τελειώνει εδώ, γιατί δεν είναι και δουλειά μας να δίνουμε εναλλακτικές!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ;
Με ρώτησαν και απάντησα. Μμμμμ……δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν θα υπάρχει πρωινή ζώνη του χρόνου στην τηλεόραση . Όπως είχα γράψει και ένα μήνα πριν, νοιώθω ότι η επόμενη τηλεοπτική σαιζόν μπορεί να ξεκινάει όπως κάποτε η ΥΕΝΕΔ. Στη μία το μεσημέρι και να ολοκληρώνεται με το δελτίο ειδήσεων τον εννέα.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, τις τηλεθεάσεις εννοώ η μετακίνηση της Μελέτη μεσημέρι , δείχνει ότι έπρεπε αυτή η κίνηση να είχε γίνει από την αρχή της σαιζόν. Η Νικολέτα Ράλλη παρέδωσε με ισχνά μονοψήφια και η «Μεσημεριανή Μελέτη» τριπλασίασε ποσοστά στα νεανικά, ΟΜΩΣ, οι συνεργάτες που «πετάχτηκαν» από την ζώνη που καταργήθηκε, ήταν ΚΑΙ ταλαντούχοι , ΚΑΙ επαγγελματίες ΚΑΙ άνθρωποι στους οποίους είχε επενδύσει το κανάλι πάνω από 10 χρόνια.

Αυτοί οι άνθρωποι δούλεψαν με επιτυχία , με επαγγελματισμό και με τεράστια αγάπη για τον σταθμό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι που έπαψαν να είναι, είναι συνάδελφοι που «κάψανε τις σόλες τους» για την επιβίωση μιας ζώνης , με λίγα μέσα απέναντι σε έναν ανταγωνισμό που κάποτε είχε στην κατοχή του υπερόπλα (τεχνικά μέσα και ανθρώπους).

ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (καθώς το «μπικουτί» κάνει τις δικές του δημοσκοπήσεις).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης