«Ένα ποτήρι νερό και ….μια τυροκαυτερή»
ΕΙΔΑ τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Ευαγγελάτο.
Περαστική από μίνι μάρκετ περιοχής στο κέντρο της Αθήνας και συνοδευόμενη από την ξανθιά συνεργάτιδα Τάνια , κοντοστάθηκα για να αγοράσω μια χλωρίνη και ένα τέταρτο κασέρι.

Η τηλεόραση συντονισμένη στον ΣΚΑΙ. Πριν ζητήσω τα προϊόντα η παχουλή ιδιοκτήτρια, βάζοντας το δάχτυλο κάθετα στα χείλη της, είπε
Με το Σ (ΠΑΧΥ σαν γαλλικό ), έφυγε από το ταμείο και κάθισε ανασηκώνοντας την φούστα της σε μια πλαστική καρέκλα λευκή. Δίπλα της άλλοι τρεις καθήμενοι ..Όλοι «ευλαβικά «προσηλωμένοι στον ΣΚΑΙ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο τραπέζι της εκπομπής του και απέναντί του δυο κύριοι που θα τους χαρακτήριζα ως «πολύ δεμένα» παιδιά!

Ήταν τόση η προσήλωση στην εκπομπή της παρέας που νομίζω ότι αν κάποιος ερχότανε στο μαγαζί και ζητούσε την είσπραξη της ημέρας , η παχουλή ιδιοκτήτρια θα του έλεγε «πάρτα και γρήγορα γιατί ΒΛΕΠΟΥΜΕ»!

Ο άγνωστος σε μένα άντρας που καθότανε σε μια άλλη καρέκλα πλαστική επίσης, σηκώθηκε για να μου παραχωρήσει την θέση του. Πριν προλάβω να κάτσω εγώ , κάθισε η Τάνια σταυροπόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι οι καλεσμένοι του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής κύριοι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος.

Για την ιστορία σας γράφω ότι παρέμεινα όρθια, γιατί δεν υπήρχε άλλη καρέκλα ενώ πίσω από μένα είχαν μπει πελάτες με σακούλες, οι οποίοι όπως και εγώ παραμείναμε να δούμε την συνέντευξη.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ,ρώτησε τον κύριο Παναγιώταρο, για το επεισόδιο που αφορούσε τους προπηλακισμούς που δέχθηκε ο κύριος Ευθυμίου (ο πρώην Υπουργός ΠΑΣΟΚ).
Οι εκπρόσωποι απάντησαν ότι η μοναδική πράξη βίας που ασκήθηκε, ήταν να πεταχτεί λίγο νερό , ένας καφές και μια ….τυροκαυτερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο σχόλιο το έκανε η Τάνια , λέγοντας ότι «ο λεκές απο την τυροκαυτερή αφήνει ίχνος , γιατί έχει λίπος» ….Η παχουλή κυρία την κοίταξε πάρα πολύ αυστηρά και….

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
1. Πολύ καλά έκανε ο Ευαγγελάτος και τους κάλεσε. Ο δημοσιογράφος πρέπει να «οσμίζεται» το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

2.. Οι ερωτήσεις που έκανε ήταν απορίες της παρέας του μίνι μάρκετ , που σημαίνει ότι ρώτησε για όλα αυτά που αναρωτιόμαστε όλοι τις τελευταίες μέρες και μετά τα ποσοστά που πήραν.

3. Τα Γαλλικά του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν είναι καλά. Αναφέρθηκε στην νοοτροπία ή συμπεριφορά με την γαλλική λέξη mentalite . Στα γαλλικά η προφορά είναι μενταλιτέ και όχι μΑνταλιτέ , όπως την είπες Νίκο.

4. Ήταν πολύ σημαντική η στιγμή που παρενέβη ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ , ο κύριος Μαίλης και η αντιπαράθεση που είχε με τους εκπροσώπους του κινήματος . Οι μεν ,αναφερόμενοι στον Χίτλερ μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου , υποστήριξαν την άποψη ότι τον Χίτλερ θα τον κρίνει η ιστορία , αλλά ως ηγέτης υπήρξε ιστορικός , ο δημοσιογράφος αποκάλεσε τον Χίτλερ χασάπη, οι εκπρόσωποι ζήτησαν από τον κύριο Μαίλη να χαρακτηρίσει τον Στάλιν (κουνούπι δεν πέταγε , στο μίνι μάρκετ …εγώ παρέμεινα όρθι , η Τάνια είχε αλλάξει σταυροπόδι, η παχουλή ιδιοκτήτρια είχε μαζέψει την φούστα της μέχρι το βρακί, ο κύριος με το κομπολόι χειροκροτούσε τον κύριο Κασιδιάρη όταν κατάγγειλε τους μισθούς των 8.000 Ευρώ που παίρνουν οι βουλευτές, ο «πίσω μου» νεαρός ήταν πολύ ικανοποιημένος όταν άκουσε ότι το επίδομα ανεργίας πρέπει να είναι στα 1000 Ευρώ γιατί με λιγότερα δεν ζει ένας εργένης σήμερα , ο κύριος Μαίλης ΔΕΝ χαρακτήριζε τον Στάλιν «χασάπη», ο Ευαγγελάτος πίεζε τα μέλη της Χρυσής Αυγής , σε σημείο που ο κύριος Κασιδιάρης , να επισημάνει στον δημοσιογράφο ότι ΕΝΝΕΑ λεπτά είχαν απομείνει για να αναπτύξουν τις πολιτικές τους προτάσεις . (Εξαιρετικός για «ροή» ο συγκεκριμένος).

Κάπου εκεί αφήσανε το….. Νταχάου και τους φούρνους και απάντησαν για το «εγέρθητι», λέγοντας ότι θέλουν να διατηρήσουν τους δημοσιογράφους σε καλή φυσική κατάσταση , ο Ευαγγελάτος αποδέχθηκε καταρχάς το χιούμορ ,ζητώντας τους ασκαρδαμυκτί να απαντήσουν και στο «επί της ουσίας». Από την απάντηση που ακολούθησε κατάλαβα ότι εμμέσως άφησαν να υπονοηθεί, οι εκπρόσωποι πάντα , ότι μπορεί να ήταν και ένα «επικοινωνιακό λαθάκι» , δηλώσανε ότι καταδικάζουν την βία , αλλά αποδέχονται την επαναφορά της θανατικής ποινής για εμπόρους ναρκωτικών ,χωρίς να παραλείψουν να πουν ότι τους χρήστες τους θεωρούν άρρωστους .
Η συνέντευξη πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρουσα
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ή στην «σουπερατζού» της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου .
Ειλικρινά οι ΤΙΤΛΟΙ στην βάση της οθόνης , λειτουργούσανε ΑΨΟΓΑ !
Για πολλούς που διαβάζετε τώρα και δεν γνωρίζετε τα τηλεοπτικά τερτίπια , θέλω να ξέρετε ότι οι ΤΙΤΛΟΙ ή τα «ΣΟΥΠΕΡ» είναι Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Τι και αν έχει την είδηση το κανάλι και ο παρουσιαστής ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ την σωστή στιγμή ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Έχω δει πολλές φορές τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ , ο οποίος έχει άριστους τίτλους σε σημείο που να σκέφτομαι βλέποντας ότι πριν μιλήσει ο Παπαδάκης , έχει γραφτεί η σκέψη του στην οθόνη , «να τρελαίνεται» όταν δεν «πέφτει» ο τίτλος σωστά για να θυμηθώ επίσης ότι όταν ο Γιώργος Αυτιάς με την Μάγδα Τσέγκου ανακοίνωναν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , στην βάση της οθόνης δεν υπήρχε η είδηση του θανάτου , αλλά το τηλέφωνο επικοινωνίας του σταθμού !!!!!
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ «ΤΙΤΛΕΖΑΣ» λοιπόν στην επιτυχία της εκπομπής είναι καταλυτική και στην συγκεκριμένη εκπομπή του Ευαγγελάτου λειτούργησε ΑΨΟΓΑ!
(Στον ΣΚΑΙ πάντως ένα θέμα με τα «σούπερ» υπάρχει και το έχω γράψει και άλλες φορές . ΡΙΧΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ , όπως και τα ονόματα των καλεσμένων)

Την ίδια μέρα , ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε κύριος Μαίλης , έκανε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο του mega με την Όλγα Τρέμη για να «την πει» στον Τσίπρα.

ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΑ θα το περιέγραφα «σαν τον γάμο του Κουτρούλη»
Το θλιβερό είναι , θλιβερό για πολλούς από τους πολιτικούς , ότι για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΕ σε «πάνελ» ρωτούσανε και απαιτούσανε να δεσμευτεί πριν ο παρουσιαστής για το «πιο θα ήταν το ζευγάρι του» Υπάρχουν παραδείγματα , αλλά πόσα να γράψω και σε αυτό το « μπικουτί» που πολιτικοί έφυγαν από το πλατό , όταν είδαν ότι στο τραπέζι καθόντουσαν συνάδελφοί τους που τους θεωρούσαν «παρακατιανούς»!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΤΟ θα τα βρούνε σε πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν την χώρα , όταν για ένα σκαμπό μανουριάζουνε;;;
ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , θα ήθελα να ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΩ την συμπεριφορά της Μαρίας Ηλιάκη , στον «άερα» της εκπομπής τους , μετά τον θάνατο της μητέρας της .
Είναι πααααρα πολύ δύσκολο , όταν δεν είσαι ηθοποιός , να γυρνάς σχεδόν αυθημερόν στην δουλειά σου , μετά από τέτοιου μεγέθους απώλεια και να διατηρείς , το χιούμορ, το νάζι , την ατάκα , το γέλιο το παιχνίδι , την πλάκα …..

Μπράβο Μαράκι μου , σε θαυμάζω αλήθεια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης