ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ για τον «κύριο Νίκο» της «κυρίας Πόπης» (σύμφωνα με σχόλια του Μega μου)

Καταρχάς να ευχαριστήσω ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ, τους οδηγούς ταξί εννοώ που διαβάζουν και υποστηρίζουν τα «νέα του μπικουτί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ θα δώσω προτεραιότητα στις παρατηρήσεις που έκανε ο οδηγός ταξί από τον planet, o οποίος με παρέλαβε από την Παύλου Μελά 25, όπου βρίσκεται το κανάλι 9, με κατεύθυνση το Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης στις 7 και είκοσι.
 
1. Με προτιμάει ξανθιά! Με επέπληξε για τα προηγούμενα multi χρώματα που έχουν τοποθετηθεί στο κεφάλι μου, διαχώρισε την θέση του λέγοντας ότι του αρέσουν πολύ οι ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ σε σημείο που σ όλες τις πελάτισσες της αδελφής του, η οποία είναι κομμώτρια (συνάδελφός μου δηλαδή) να προτείνει ως χρώμα βαφής το κόκκινο!

2 . Την Ελεονώρα Μελέτη επίσης την προτιμά ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ! Νομίζω ότι από την «Ρηγίλλης» μέχρι το Ψυχικό, συζητούσαμε ενδελεχώς το χρώμα του μαλλιού της Ελεονώρας. Η άποψή του, ήταν , ότι Η ΓΥΝΑΙΚΑ πρέπει ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ το χρώμα της βαφής και η Ελεονώρα είναι άτομο που πρέπει να είναι κοκκινομάλλα . Ήταν τόσο απόλυτος πάντως στην κριτική του για μένα , που νομίζω ότι αν ήθελα να επιβιβαστώ στο αυτοκίνητό του ως κοκκινομάλλα , θα γκάζωνε σπινιάροντας.

3 . Με ρώτησε με πολύ πονηρό γελάκι αν γράφω εγώ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και αν σπηκάρω (μάλιστα) τα πολιτιστικά στο δελτίο του mega
Όσο για τα πολιτικά, μου ανέφερε ότι ενώ όλοι στην οικογένειά του που ήταν Κου Κου Ε, επειδή το «χέρι» δεν τους πήγαινε να ψηφίσουν άλλο κόμμα , ρίξανε άκυρο!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναρωτήθηκε για το πως να νοιώθει ο Μητσοτάκης βλέποντας τον Σαμαρά να ορκίζεται πρωθυπουργός , συμφωνήσαμε ότι ο Βενιζέλος θα έπρεπε να «μπατσίσει» όσους επέμεναν να ξαναπάρουν υπουργεία και «χωρίσαμε» ρωτώντας με αν η «θεία Ασημούλα» είναι «πραγματική μου θεία» !!!

Η ΘΕΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ λοιπόν για να δείτε πόσο «πραγματική θεία» είναι ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ
Την Σάσα Σταμάτη , να αναφέρεται στην ερωτική ζωή της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας ότι «η κυρία Πόπη» κυκλοφορεί με έναν χρηματιστή τον «κύριο Νίκο». Είχανε πάει, έλεγε στο Balthazar (πολύ γνωστό στέκι , που παλιά , πολύ παλιά πηγαίναμε) και ο «κύριος Νίκος» της κρατούσε το χέρι!!
Η Θεία, μου το είπε, γιατί επιμένει ότι όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους , ή θα πρέπει να λέμε «η κυρία Τσαπανίδου» ή «η Πόπη» Αυτό το «κυρία Πόπη» και «κύριος Νίκος» την τάραξε πολύ.
Επειδή όμως είναι και «εκπαιδευμένο κοινό», πρόλαβε να μου πει , ότι σύμφωνα με τα όσα λέγανε στο πρωινό του mega , o «κύριος Νίκος» της «κυρίας Πόπης» έχει σκάφος και μάλιστα RIVA!!!!

Επειδή λοιπόν , προφανώς , οι πανελίστες δεν ήταν εξοικειωμένοι με την συγκεκριμένη Ιταλική φίρμα σκαφών , έσπευσε ο Γιώργος Λιάγκας , ως ειδικός «σκαφάτος», να διευκρινίσει , για την θεία μου που έβλεπε , ότι η Riva είναι πολύ γνωστή Ιταλική φίρμα στα σκάφη και ότι το «μικρό» της μοντέλο , το ξύλινο , μπορεί να στοιχίζει έως και 300.000 Ευρώ!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Το «μικρό ξύλινο Riva» είναι χειροποίητο ή φτηνιάρικο φάμπρικας;
Τα ταχύπλοα η θεία τα ήξερε σαν πλαστικά , από το πρωί δείχνει μια ανησυχία . Με περίμενε να μάθει αν το «ξύλινο» έχει καμπίνα , αν έχει δύο μηχανές ή μία , αν τα νοίκια στις «μαρίνες έπεσαν» , αν τα «πλαστικά» είναι πιο ανθεκτικά από τα «ξύλινα» , για το ΠΩΣ ο «κύριος Νίκος» της «κυρίας Πόπης» έχει «ξύλινο» και όχι «πλαστικό» σαν του κυρίου Λέοντος Πατίτσα και της κυρίας Μαριέττας .

ΕΜΕΙΝΕ επίσης με την ΑΠΟΡΙΑ για το «μήκος » . Δεν απαντήθηκε πόσο «μήκος » έχει το «ξύλινο » του κυρίου Νίκου. Γιατί δεν το είπε ο Γιώργος Λιάγκας ; Πόσα «πόδια» είναι δηλαδή …
ΕΚΕΙ κάπου που η θεία περίμενε να πληροφορηθεί τα «πόδια» του σκάφους , η Φαίη Σκορδά «έκοψε» τον σύζυγό της , για να διαπιστώσει ότι «καλοστεκούμενος είναι ο κύριος Νίκος» !!!!
«Καλοστεκούμενο » λέμε , ήμαρτον , τον Μητσοτάκη … «τον κύριο Νίκο , της κυρίας Πόπης , καλοστεκούμενο » ;;;; Ώρες είναι να «πιάσει» ο χαρακτηρισμός και τον Σάκη Ρουβά , να «κρεμαστεί» από τον πολυέλαιο η ξαδέλφη μου η Μανίνα!

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «ΕΛΥΣΕ» ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ;

Και όμως μίλησε . «Που σας βρίσκουμε τώρα» ρώτησε η Ελεονώρα. «Στην βεράντα του σπιτιού μου» απάντησε η μεγάλη κυρία του τραγουδιού , η οποία υπομονετικά παρακολουθούσε το αφιερωματικό – αποθεωτικό βίντεο στο οποίο ξαναθυμηθήκαμε όλοι μαζί την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή και πολλά άλλα υπέροχα που συνθέτουν την μοναδική ζωή αυτής της γυναίκας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ
Ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου είναι στην Ελαφόνησο

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ
Την ρώτησαν να αποκαλύψει τα «μυστικά» της σιλουέτας της .Δήλωσε λοιπόν ότι:
Το πρωί τρώει γκρειπ φρουτ (για λιποδιάλυση) , τρώει συχνά γεύματα με βάση , τις πιπεριές και τα καρυκεύματα που «ξυπνάνε» τον μεταβολισμό , πίνει πολύ νερό με λεμόνι , κάνει πολλά πους απς , γυμνάζεται σε πολεμικές τέχνες , κάνει διαλειμματική άσκηση κάθε μέρα που διαρκεί πάνω από μιάμιση ώρα και …….ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ !!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΖΩΗ ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑ!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης