ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …….ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!
Με το που είδα στην οθόνη , γνωστές τηλεοπτικές φιγούρες , Ελεονώρα , Τατιάνα , Φώτη – Μαρία , με το που είδα δηλαδή ότι οι εικονικοί μου ήρωες , μπήκαν ξανά στις θέσεις τους , ένιωσα λίγο σαν να βρισκόμουνα στην Αλάσκα ψάχνοντας ιγκλού για να επιβιώσω της χιονοθύελλας και ξαφνικά, είδα πάνω σε έλκηθρο που σέρνανε χάσκυ την θεία μου την Ασημούλα!!!!!!

Ειλικρινά το γράφω υπάρχει , τόσο καταχνιά γύρω , τόσο μαυρίλα , τόσο κατάθλιψη , τόσο ανεργία , τόσο μιζέρια , τόση ανημπόρια , τόση ανάγκη για ένα χαμόγελο , που βλέποντας τις εκπομπές να επιστρέφουν ,ένιωσα , ψευδαίσθηση μπορεί , αλλά το ένιωσα , σαν να θέλω να γραπωθώ απο την ελαφρότητα του σχολιασμού , των μαλλιών της Ελεονόρας που μοιάζει να τα μακραίνει , για να πιστέψω ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για χαβαλέ στην ζωή μας !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ :
Ότι έγιναν πρεμιέρες !!!!!

Ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην πρώτη εκπομπή της Ελεονόρας , ο γενικός διευθυντής του καναλιού , Σταμάτης Μαλέλης , με τηλεφωνική παρέμβαση και σε ¨παράθυρο¨ φωτογραφία με βλοσυρό ύφος , ανακοίνωνε , καλωσορίζοντας την εκπομπή της Ελεονόρας , ότι « όταν ο κόσμος αιμοραγεί», όλες οι εκπομπές του Σταρ ,θα παρακολουθούν και τις κοινωνικές εξελίξεις .

Το κατάλαβα εντελώς . Σε δευτερόλεπτα είδα στο στούντιο να μπαίνει «υπερπαραγωγή» η Μαριέτα Χρουσαλά , ετοιμόγενη , και το κανάλι να προβάλει βίντεο με την ζωή της κοπέλας που απο το Χαιδάρι έγινε σύζυγος Πατίτσα , νύφη Λαιμού , πήρε μεταπτυχιακό απο το τμήμα μέσων μαζικής ενημέρωσης του Παντείου , είδαμε σκηνές απο το γάμο όπου η κυρία Μαριγώ , μητέρα του γαμπρού , γοήτευσε με την τόσο ιδιαίτερη εμφάνισή της, ξαναθυμηθήκαμε την τούρτα που της πέταξε στο κεφάλι ο Γρηγόρης ( Αρναούτογλου ) και καταλάβαμε πόσες όμοιότητες μπορεί να έχει η ζωή μιας Μαριέτας με το κορίτσι της διπλανής πόρτας , στα πλαίσια μιας κοινωνικής προσέγγισης της πραγματικότητας που βιώνουμε στην Ελλάδα το 2012
Φυσικά όσο βλέπω την Τζωρτζέλα στην θέση της , για κάποιο μεταφυσικό λόγο , νομίζω ότι το κράτος δεν έχει καταλυθεί !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜΑΝΤΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
Αν και βαρετό θα συνεχίσω να επιμένω ότι η Μαρία και ο Φώτης είναι απο τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά ζευγάρια , η κουβέντα – φάρσα της Μαρίας στην Μαντώ , όπου η Μαρία με ρόλο στυλίστριας , το μόνο χρώμα που είχε αφήσει ελεύθερο να επιλέξει η Μαντώ για τα «20 χρόνια Φοίβος » ήταν το « τσουρλί» μ έκανε και διπλώθηκα στα γέλια .

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ
Που φυσικά πρεμιέρα δεν έκανε , αλλά παρακολούθησα όσο άντεξα , παρουσίασε συνταξιούχους , γυναίκες και άντρες που αγοράζουν πια με πίστωση , ένα τέταρτο ψωμιού γιατί δεν έχουν χρήματα για ένα κιλό ψωμί !
Ο Φούρναρης , στο ράφι με τις τυρόπιτες , είχε κολλήσει όλα τα «τεφτέρια » με τα χρωστούμενα
Και ενώ οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί , ψάχνουν το ψίχουλο σαν τα περιστέρια στο Σύνταγμα , 22 δισεκατομμύρια Ευρώ , έχουν βγάλει στο εξωτερικό 52.000 Έλληνες !!!!!!!!!
ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
Η ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗ
Ο ΣΚΑΙ στο διαδίκτυο ετοιμάζει με φουλ μηχανές ,απ ότι μαθαίνω , εκπομπές και δελτία ειδήσεων . Η επικρατέστερη ως παρουσιάστρια είναι η Μαρία Φαρμακιώτη . Την Μαρία την γνωρίζω προσωπικά , έχω συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν , «παίζει» στα δάχτυλα , την παραγωγή του δελτίου ειδήσεων , έχει εκπαιδευτεί τέλεια σε όλα τα καινούργια συστήματα παραγωγής ειδήσεων , έχει δουλέψει χιλιάδες ώρες σε παραγωγή δελτίων και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και στην νέα προσπάθεια , που νομίζω ότι για την ίδια θα είναι παιχνίδι
ΚΟΥΙΖ ( παραπολιτικό )
Ποιός θα αναλάβει από του Μαξίμου , τον ρόλο «καλτσομπαντόφλας », στην σχέση , Κεδίκογλου – Κέντρου λήψης αποφάσεων ; Μαθαίνω ότι υπάρχει ελλειπής ενημέρωση και γκρίνιες .
Το άτομο υπάρχει , απλώς τώρα τρέχει να δει τι θα κάνει με τα λεφτά

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ
Είναι το «μυστικό ραντεβού», όπως γράφτηκε και ειπώθηκε , Λάτσιου – Μακρυπούλια ! Ο «μυστικός δείπνος» είχε ένα νόημα να είναι «μυστικός », η Ζέτα με τον Γιάννη Λάτσιο , γιατί στα «μυστικά »;
Έτσι θα έχει νόημα η είδηση , θα μου πείτε ….
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ας είναι περαστικά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης