ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ = ΘΛΙΨΗ – ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΓΙΕΤΕΣ…….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρε σήμερα το μάτι μου» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στιγμιότυπα από εορταστικά προγράμματα στα κανάλια, εποχών που το όνομα Κριστίν Λαγκάρντ σε πολλούς θα μπορούσε να σημαίνει από ένα καιρικό φαινόμενο (τύπου τυφώνα) έως σπάνιο τυρί που σερβίρεται σε ιδιαίτερο εστιατόριο στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού.

ΕΙΔΑ λοιπόν την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο (πάντα στην εκπομπή της Ελεονώρας, για να μην νομίζετε ότι το είδα στον ύπνο μου να εύχονται αγκαλιασμένοι «ευτυχισμένο το 1996 με υγεία).

Είδα την Ρούλα, από «Μπράβο – υπερπαραγωγές» τότε που κάθε επεισόδιο, αν δεν κάνω λάθος στοίχιζε στο μεγάλο κανάλι 50 εκατομμύρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμάμαι ότι για πολλά χρόνια, μια πολεμική μηχανή, προετοιμαζόταν για να αντιμετωπίσουν τα κανάλια τις μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, των Φώτων. Συνυπολογίζω τις παραμονές των γιορτών όπως και τις αμέσως επόμενες μέρες που τα κανάλια, με διπλές και τρίδιπλες εγγραφές δημιουργούσαν όλες τις συνθήκες εκείνες ώστε οι νοικοκυραίοι, ναρκωμένοι μεταξύ χοιρινού, λαχανοντολμά και παστουρμαδόπιτας, να μπορούν με ξεκουμπωμένο το κουμπί του παντελονιού, να «φέρουν βόλτα» το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».

Δεν θα ξεχάσω επίσης την πρώτη χρονιά του Big Brother που είχαμε όλοι την παραμονή του χρόνου ακινητοποιηθεί μπροστά στους δέκτες της τηλεόρασης για να δούμε αν ο υπερνικητής θα ήταν ο Πρόδρομος ή ο Τσάκας…

ΚΑΙ;;;

Να σας γράψω την αλήθεια γιατί αν και γράφω συχνά πυκνά για την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα το έχω ρίξει στο «ελεύθερο κοινωνικό», γιατί απλά ΔΕΝ θέλω να βλέπω τηλεόραση πια.

Δεν θέλω να ξέρω ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ αν ΔΕΝ έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας, να ξαναμάθω που θα με περιμένει το χαράτσι, οι φόροι, η έκτακτη εισφορά και τα τρία κακά της μοίρας μου.
Δύο χρόνια τώρα, με κατατρέχουν με πληροφορίες οι οποίες το μόνο σίγουρο που θα μου χαρίσουν είναι να εκραγεί το συκώτι μου. Απλά!

Ένας εξεγερμένος άνθρωπος με θρυμματισμένο συκώτι δεν μπορεί να τρομοκρατηθεί περισσότερο γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει.

Άλλες χρονιές θα μπορούσα τέτοιες μέρες να έκανα έναν «απολογισμό των κερδισμένων και χαμένων της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε». Φέτος, αν το επιχειρούσα θα έπρεπε να φτύσω τον εαυτό μου κάθε φορά που θα περνούσα μπροστά από καθρέφτη.

Καταρχάς, είναι γενναίοι όσοι σε οποιοδήποτε κανάλι με οποιεσδήποτε συνθήκες επιμένουν να παράγουν πρόγραμμα ντόπιο.

Αν θα μπορούσε να θεωρηθεί με τα κριτήρια των παλιών «Μήτσων» του Λάκη Λαζόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη η οποία πήγε με lear jet στο Λονδίνο, μαζί με τον φαντάρο – αγόρι της, γκλαμούρ (που έλεγε και μια φίλη της γιαγιάς μου) δεν με πτοεί, γιατί ευτυχώς το αγόρι μου έχει κάνει φαντάρος.

Γενικώς, ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ είμαι τυχερή, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΗΤΕΙΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ!!! ΉΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΑΝΙΑ «ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΜΕΝΑ… ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΤΟ ΑΣΣΑΝΣΕΡ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα που έκανα, τα τελευταία έξι χρόνια, τα δύο ασανσέρ του νοσοκομείου είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ. Μπαίνεις και δεν ξέρεις πότε και σε ποια κατάσταση θα βγεις.

Με δεδομένο ότι είναι «σαπάκια» και τα δυο, γιατί δεν τα αλλάζετε;;;;;

Σας στέλνω τα φιλιά μου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης