ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ

«ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ»

Έτσι θα χαρακτήριζα την εκπομπή που μεταδίδεται απόψε από το ΑΛΤΕΡ και χίλια μπράβο στον Κώστα Χαρδαβέλλα, που επαναφέρει το θέμα των Ιμίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούγοντας τον ναύαρχο Λυμπέρη, οι θέσεις του οποίου δημοσιεύθηκαν και στο Παρόν της προηγούμενης Κυριακής, για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας, σκέφτηκα πόσο σημαντικό είναι για όλους εμάς να υπάρχει ο Κώστας Χαρδαβέλλας που επιμένει να σέβεται τον τηλεθεατή.

Πώς να σχολιάσεις την δήλωση – θέση του ναυάρχου, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα δήλωσε ότι «Εγώ δεν έπαιζα σε βρώμικα παιχνίδια, κύριε Χαρδαβέλλα»… «Ζητούσα από την ελληνική πολιτική ηγεσία και τον πρωθυπουργό να μου δώσει κανόνες εμπλοκής. Δεν τις είχα»… «Εγώ δεν ήξερα ότι γινόντουσαν διαπραγματεύσεις με τους Αμερικάνους»… « Όταν δήλωσα ότι η σημαία δεν μπορεί να υποσταλεί σε καμία περίπτωση, μου απάντησε ο υπουργός εξωτερικών αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής στο Μέγκα, ότι είμαι συ-ναι-σθη-μα-τι-κός».

Μοιάζει σαν… φάρσα όλα όσα ακούγονται για μία ακόμη φορά σήμερα. Ξέρω ότι οι Έλληνες αξιωματικοί που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στα ΙΜΙΑ, ένοιωσαν μετά την εξέλιξη των δραματικών γεγονότων ντροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμάμαι πολύ καλά, την δήλωση του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την αποκλιμάκωση της κρίσης στο Αιγαίο… Άλλωστε, σύμφωνα με την εφημερίδα Παρόν της Κυριακής, ο Θόδωρος Πάγκαλος είχε δηλώσει προς την Αμερικανική πλευρά, ότι την σημαία θα μπορούσε να την αποσύρει από την βραχονησίδα ο αέρας!!!

Χαίρομαι ως δημοσιογράφος που ο Κώστας κάνει μία ακόμη συλλεκτική εκπομπή . Ντρέπομαι για όλα όσα ακούγονται…

(Σταματώ το σχόλιο εδώ για να παρακολουθήσω την συνέχεια της εκπομπής).

Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ – Η ΑΓΕΝΕΙΑ – Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !

Είχα μια ψευδαίσθηση… (κρίμα για μένα) που πίστευα ότι στο σόου που ξεκίνησε στον Αντένα και που αφορούσε την επιλογή του καλλίτερου μοντέλου θα κυριαρχούσε η αισθητική και η ομορφιά . Πλανήθηκα πλάνη οικτρά…

Δυστυχώς, η αγραμματοσύνη, ο κανιβαλισμός, η προσβολή της προσωπικότητας είναι το ζητούμενο τελικά, με σκοπό να γεμίσει “θεατές – κανίβαλους” το μηχανάκι των μετρήσεων.

Η ομορφιά είναι πάντα καλοδεχούμενη, όμως ανακάλυψα στο λίγο που άντεξα να δω πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν άνθρωποι “λαμπεροί” αποδεχόμενοι ρόλους με ένα και μοναδικό στόχο: τον κανιβαλισμό ατόμων που επιδιώκουν να αποκτήσουν μια πρόσκαιρη λάμψη χρυσόσκονης με το οποιοδήποτε κόστος.

Είδα κοριτσάκια, σχεδόν στα όρια της ανορεξίας, ασχημούτσικα με μακιγιάζ που θύμιζε αισθητική “ερωτοδικείου” να περιμένουν την ετυμηγορία μιας κριτικής επιτροπής που επιχειρούσε να… χλευάσει για να πουλήσει σε νούμερα το πρότζεκτ.

Για τα”ψωμάκια” των κοριτσιών υπάρχει λύση… για την ψυχολογία τους ή για την ψυχολογία των δεκαοκτάχρονων που έβλεπαν ποιος θα προτείνει λύση από τους “κριτικούς” – επαΐοντες της αισθητικής;

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ” ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ!

Εγώ την Χριστίνα την ξέρω χροοοοοόνια! Μ’ αρέσει υπερβολικά να την παρακολουθώ στις απευθείας συνδέσεις, σε σημείο που προσέχοντας αυτά που λέει, αφαιρούμαι εγώ και δεν “παίζω” τον ρόλο στο πάνελ. Η Χριστίνα… ρίχνει τις βόμβες με την ίδια άνεση που φοράει το μονόπετρο στο χέρι της. Τι αποκάλυψε με γλυκύτητα; Μας είπε ότι χρειάστηκαν πολλά ραντεβού της κυρίας Μπαρμπαρήγου με τον Καραμέρο – Χαριτάτο για να την πείσουν να πάψει να είναι τρομοκρατημένη (!!!!) Η σχέση της μαγείρισσας ήταν τόσο φιλική με την τηλεόραση που έπρεπε να ξε – τρομοκρατηθεί. Αχ Αργυρώ μου… όλοι με το τρομαγμένο “μάτ” του λαγού είμαστε στην τιβί. Ξέρεις εγώ πώς καταλαβαίνω το τρομαγμένο λαγουδίσιο μάτι; Καλύτερα και από τα σκυλιά Δαλματίας…


Η ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Μα είναι δυνατόν… να μην δω την πολιτική ανάλυση της Άντζελας Δημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ;

Μα είναι δυνατόν να το χάσω το έργο; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην τυχόν και την θέση της Αφρούλας την πάρει η Όλια και αυτό δεν θα ήταν δίκαιο για την Όλια, όχι για την Αφρούλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ

Που άκουσα να αφορούν στον ρόλο της κυρίας Μαραγκουδάκη στον Αλφα, έχω να σας πω… για να μην σχεδιάζετε χωρίς λόγο, ότι η κυρία Μαραγκουδάκη παραμένει και θα παραμείνει στο πόστο της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης