ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ… ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ .

Παρακολουθώ, κατά λάθος, μερικά απ όσα συμβαίνουν στο «next top model»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη παραγωγή μετά το «χτύπημα της σπάλας» δεν μπόρεσα να την ξαναδώ. Άκουσα αποσπάσματα, όμως, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Άκουσα, λοιπόν, ότι ορισμένες από τις υποψήφιες, τις θεωρούν οι κριτές, ως περίπου, «χοντροκώλες», άλλες ότι διαπρέπουν στον «προγναθισμό κάτω γνάθου», άλλες ότι είναι «άβυζες», άλλες ότι είναι «χαμηλοκάβαλες»…

Τι περιμένουν άλλο για να το κλείσουν το νεξτοπομοντελάδικο; Λίγο ακόμη και θα απορρίψουν την επόμενη γιατί δεν έχει …δόντια (σκέφτηκα) και σταμάτησα το σκούπισμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις φωτογραφίες που είδα, δεν διέκρινα …κακοφορμίζματα στα κορμιά τους. Αλλά δεν είμαι ειδικός της μόδας. Από την άλλη…, ενώ οπτικώς δεν παρατηρώ δυσμορφίες που να δικαιολογούν το ξέσπασμα των κριτών …κατάλαβα, ότι μερικές είναι «αρχικατινάρες» (συγνώμη από τις κυρίες που φέρουν το συγκεκριμένο όνομα).

Αυτό είναι στοιχείο που το θεωρώ εγώ ως εξαιρετικά αντιαισθητικό, κυρίως όταν προέρχεται από κοριτσάκια που επενδύουν στην βλεφαρίδα και το γκλίτερ.

Όταν βγάζει «φίδια» η γλώσσα, όσο γκλίτερ και να χρησιμοποιείς κουκλίτσα μου, η αγωγή και η παιδεία …ξεπηδάει και δεν …μαζεύεται ούτε με την πιο ισχυρή μπανέλα!

H ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ

Φυσικά και δεν έχω χάσει την ρήξη Άντζελας και Τζούλιας. Φυσικά και έχω παρακολουθήσει ενδελεχώς τα στάδια της σύγκρουσης.

Είμαι αναφανδόν υπέρ της Άντζελας .

Πολύ σοφά ομίλησε η μεγάλη «lady» στον Αιμίλιο Λιάτσο. Φυσικά η κυρία Δημητρίου έχει πάντα ιδιαίτερο στυλ το οποίο και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, αλλά κανένας δεν έχει επιχειρήματα να διαφωνήσει μαζί της στο συγκεκριμένο περιστατικό. Ποιος θα περίμενε ότι έπρεπε να εμφανιστεί μια Τζούλια με τον τρόπο που εμφανίστηκε για να αναδειχθεί για ακόμη μία φορά η αγαπημένη μας, διαχρονικά, Άντζελα Δημητρίου.

ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΕΞΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

Μα και η Espresso, πόσα να αντέξει… Μία εφημερίδα είναι και κυκλοφορεί με συγκεκριμένες σελίδες.

Η αλήθεια είναι ότι την μία είδηση δεν περίμενα ΠΟΤΕ να την δω ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ, στην εφημερίδα… Θα μου πεις, το πρωτοσέλιδο αφορούσε το «σεξάκι» που τάζανε φοιτήτριες σε άντρες με αγγελία που είχε ανέβει στο διαδίκτυο.

Δίπλα ακριβώς από την ανάδειξη του θέματος «φοιτήτριες και σεξ» …παραπεταμένη είδηση σε αριστερή σελίδα, το θέμα με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ που πήγαινε ΚΤΑΠΑΤΗΣ ΚΤΟΥΠΑΤΗΣ!!!

Καταρχάς, τεράστιο λάθος, από πλευράς εφημερίδας η σμίκρυνση του θέματος… Ένα αγόρι, σύμφωνα με την είδηση, πήρε το λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας τους, χωρίς ο πατέρας να το γνωρίζει και …το χρησιμοποίησε ως «γκαρσονιέρα». Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ λοιπόν, το «κάνανε» τρεις, δύο άντρες και μία γυναίκα ή δύο γυναίκες και ένας άντρας, δεν ενθυμούμαι καλώς. (Δεν είναι εκεί άλλωστε το θέμα)… Το θέμα είναι ότι κουνιότανε σαν σούστα το λεωφορείο…, ότι το βλέπανε να «μπιστάει» οι περαστικοί …ότι σκιαχτήκαμε ορισμένοι πιστεύοντας ότι το κουνάει ο Γκέλερ, μερικοί βλέποντάς το να κουνιέται πάνω κάτω μόνο του, χωρίς οδηγό, πέσανε κάτω και σταυροκοπιόντουσαν ενώ ορισμένοι άλλοι πιο τολμηροί …ήθελαν να συμμετάσχουν στο «πείραμα» φωνάζοντας «ΚΟΥΝΑ ΤΟ!!! ΚΟΥΝΑ ΤΟ!!!»

Και σκέφτομαι εγώ τώρα …ποιος θα τολμούσε πριν λίγα χρόνια να σκεφτεί ότι αυτό το αριστούργημα θέμα, θα έπαιζε μονόστηλο;

Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΩΡΑ….

Καλός «βιτσιόζος» και αυτός… Το «βιτσιόζος» δεν πάει σε καμία περίπτωση για τα όσα αποκάλυψε «η συνοδός κυριών» και που αφορούσαν την συνεύρεσή της με τον εξεζητημένο πολιτικό και άλλες είκοσι κυρίες στην σουίτα του…

Αφορά το γεγονός ότι της μάζεψε όλες και πριν περάσουν στο Campari με κερασάκι, βλέπανε βίντεο με τις ομιλίες των ηγετών που συμμετέχουν στην G8!!!!!!!!

Λες ο Μπερλουσκόνι να ξέρει κάτι παραπάνω και να «γράψω στο βίντεο» για ώρα ανάγκης τις τελευταίες περιοδείες της Μέρκελ; Μήπως χάνω κάτι και δεν το ξέρω;;;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης