Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΕΡΧΕΤΑΙ…

Η συνεργασία της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, εκτιμώ ότι είναι η είδηση που θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρω ότι η κυρία Μαραγκουδάκη βρίσκεται «προ των πυλών» κλεισίματος συνεργασίας με τεράστιο μιντιακό όμιλο. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ (για να το ξεκαθαρίσω). Περιμένετε ….

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

ΓΙΑ ΤΟ «ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ να μην πεις στην ζωή σου “ποτέ”…»

Τίποτα πιο σοφό από τον υπότιτλο που επέλεξα να ακολουθήσει σήμερα τις αμοντάριστες σκέψεις μου.

Το «Kάτι ψήνεται» συνεχίζει την επέλασή του και τα τέταρτα με την υψηλότερη τηλεθέαση στα πρωινά είναι οι στιγμές που στο Μέγκα μαγειρεύουν ψαρονέφρι και μέλι και στον Αντένα κάτι σε φιογκάκια με κιμά…

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ; Πώς;

Η ερμηνεία μου θα είναι μμμμ…μεταφυσική. Μήπως τόσα χρόνια που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε «φόκους» στις υπέρλαμπρες και τους υπέρλαμπρους, οι χοντρές νοικοκυρές με το μαλλί φραπέ και τις κουτάλες ετοιμάζανε «το κίνημα της κατσαρόλας»; (Κάτι σαν το κίνημα του ναυτικού το σκέφτηκα…)

Δηλαδή (πρόσεξε γιατί γίνομαι μένταλιστ) πολλές νοικοκυρές, γυναίκες παντρεμένες, χήρες, ζωντοχήρες, κερατωμένες, πελάτισσες των κέντρων αδυνατίσματος, συμπεθέρες, σύζυγοι στρατιωτικών εν αποστρατεία, φίλες της Λίας Χατζηπάνου, συμμαθήτριες της θείας Ασημούλας… συντόνισαν την σκέψη τους εναντίον όλων των ψηλόλιγνων ξανθών με ολόλευκες οδοντοστοιχίες, των σεξ σύμπολς και των ανορεξικών αποφασίζοντας να εξουδετερώσουν την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΕΚΑΠΑΖ…

Αφεντικό, το έχω διαβάσει και σε βιβλίο. Το «μυστικό» το έχεις διαβάσει; Φοβερό. Δεν υπάρχει μοντέλο που να μην το έχει στο νεσεσέρ. Πώς διάβαζαν όλα τα μοντέλα κάποτε τον «Αλχημιστή»; Πώς έκανε κάποτε, μετά τις δηλώσεις της κυρίας Λιάννη – Παπανδρέου, ο Κούντερα; Πώς δούλεψε σε κύκλους της σοου μπιζ ο Έκο; Ε… τα τελευταία χρόνια έχει διαδοθεί το «μυστικό»…

Όταν συντονίσεις την σκέψη, λοιπόν, σε κάτι που θες πολύ , στο λέω γρήγορα γιατί βαριέμαι τώρα να σου πω λεπτομέρειες , θα σου έρθει αυτό που επιθυμείς ..

Θες να βράσει, ας πούμε, το κιλότο γρήγορα; Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις τους βαθμούς γυρίζοντας τον διακόπτη στο «6»… Κάθεσαι στην καρέκλα του πεντικιούρ, δίνεις το πόδι στην Ντόρα …, κλείνεις τα μάτια, βλέπεις με τα «μάτια της ψυχής» την κατσαρόλα σου με το περιεχόμενο και στέλνεις την εντολή… ΒΡΑΣΕ!

Μην βιάζεσαι. Δεν φτάνει μία φορά. Τουλάχιστον τρεις φορές πρέπει να πεις το «ΒΡΑΣΕ»! Τι με κοιτάς; Ο Γκέλερ από πού νομίζεις ξεπατίκωσε το «κούνα το» και το «φύτρωσε»; Καλέ ήταν όλα αυτά κόλπα που έχουν γραφτεί και δημοσιευθεί χρόνια τώρα (με την τελευταία πρόταση, δεν νοιώθεις για άλλη μία φορά ότι έχω κάνει έρευνα πριν;)

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

Οι νοικοκυρές φίλες, λοιπόν, γκώσανε όλα αυτά τα χρόνια να βλέπουνε όλες όσες γεννήσανε παιδιά , να βγαίνουν από τα μαιευτήρια «στέκες». Μεταξύ μας, αφεντικό, κι εγώ που δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα νοικοκυράς, μητέρας, συζύγου, ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα πώς μετά την γέννα όλες οι διάσημες βγαίνουν στην εβδομάδα «πλάκα».

Ο ψυχισμός μιας νοικοκυράς λεχώνας, που βλέπει την άλλη την τηλεοπτικιά λεχώνα «πλάκα» γίνεται «ντραπέ». Συνθλίβεται, αφεντικό, πώς να σου το πω…

Θυμώνει η γυναίκα, κοιτιέται στον καθρέφτη και βλέπει στην τηλεόραση την «άλλη», πιο λαμπερή από ποτέ, πιο ανανεωμένη, πιο χαλαρή, πιο… διαθέσιμη. Η σκέψη λοιπόν που εκπέμπει ενέργεια (εδώ φαίνεται η μόρφωση που διαθέτω στην μεταφυσική) συντονίζεται με την σκέψη των υπόλοιπων λεχώνων που το τζιν που φορούσαν πριν εγκυμονήσουν τους μπαίνει μόνο μέχρι τους αγκώνες του χεριού, καθώς ο μόνος τρόπος που μπορεί να φορεθεί είναι σαν γάντι ΚΑΙ αρχίζει σε κύματα πλέον ο συντονισμός …των λεχώνων εναντίον των «άλλων» των υπέρλαμπρων…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ
Είναι ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ…ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ… ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ

Που μάχονται την κυτταρίτιδα αναποτελεσματικά τα τελευταία 15 χρόνια.

Αν σκεφτούμε, με τρόπους μένταλιστ, λοιπόν… κανένα πρόσωπο δεν θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί στην συντονισμένη σκέψη των γυναικών που ζητάνε απεγνωσμένα εκδίκηση και διοχετεύουν την θετική τους ενέργεια πια μόνο στους κεφτέδες .

ΛΙΓΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ …

Μαθαίνω ότι στον Αντένα μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια παραγωγή μαγειρικής -από τον καινούργιο χρόνο όμως.

Μαθαίνω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ξεκινήσει πια να πραγματοποιεί το όνειρο που είχε. Σε ξένους τόπους βρίσκεται και κάνει γυρίσματα.

ΚΟΥΙΖ

Ποια ηθοποιός, η οποία συζητιέται αποκλειστικά για την προσωπική της ζωή (και μόνο), ζήτησε από δημοσιογράφο ότι ΔΕΝ θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της…, όταν εκείνος της ζήτησε συνέντευξη για εβδομαδιαίο λαμπερό περιοδικό;  (Γιατί άραγε όμως θα μιλήσει;)

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου. Το γράφω γιατί τίποτα πλεον στην εποχή που ζούμε δεν το θεωρώ αυτονόητο.

Θέλω να ξέρει η φίλη μου η Κάλλια, ότι το μήνυμά της το αποθήκευσα. Πολύτιμο δώρο η γνώμη χαρισματικών γυναικών του κλάδου μας.

Θέλω να μάθετε ότι διασκεδάζω πάρα πολύ με την Μαριάννα Πυργιώτη και την Κάτια Μακρή , τις ακούω κάθε μέρα σχεδόν από τον real fm .

Εξαιρετική η επιλογή μουσικής που έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας το βράδυ στον love radio όπως και εξαιρετική η χροιά της φωνής του .

ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ , απολύτως με την κριτική του ΝΙΚΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ, στο Μέγκα. Οι παρατηρήσεις που έκανε για τις ενδυματολογικές επιλογές της κυρίας Τζίνα Βαρδινογιάννη – Αλλοιμόνου και για την Κάτια Ζυγούλη ήταν παρατηρήσεις που μόνο όσοι γνωρίζουν πολύ καλά , μα πολύ καλά τους κανόνες τους στυλ γνωρίζουν .

ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ…

Να ρωτάνε ΣΥΝΕΧΩΣ για το μπότοξ και για τις πλαστικές. Μετά την Όλγα Τρέμη που μπράβο της το είπε για να το κλείσει το θέμα… ας σκεφτούμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο μια κυρία που έχουμε δίπλα μας…Την Βάνα Μπάρμπα έχουν απέναντι τους; Την ρωτάνε για πλαστικές. Την Τατιάνα το ίδιο. Την Βίκυ Χατζηβασιλείου; Την Ελένη, την Μαρία, την Ελεονώρα, την Θεοφανία, την Δανδουλάκη;

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ τις ρωτάνε «πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας»

Και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟ 25 – έως ….για το μπότοξ …

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης