ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

Χρόνος: 2010
Μήνας: Ιανουάριος.
(Συνέβη στην κρατική τηλεόραση)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εντελώς ανεξήγητους λόγους, το βράδυ της Παρασκευής, παρακολουθούσα την εκπομπή της κρατικής «στα άκρα».

Καλεσμένος στην εκπομπή ψυχίατρος.

Βλέπω και ακούω προσεκτικά να εξιστορεί στην Βίκυ Φλέσσα το μακελειό των σπερματοζωαρίων, λίγο πριν συναντήσουν το ωάριο στη γυναικεία μήτρα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκατομμύρια σπερματοζωάρια χάνονται μέσα στα μαύρα υγρά της γυναικείας μήτρας» λέει ο ειδικός.

Εγώ, σκεπασμένη μέχρι το κεφάλι, είναι νύχτα, όπως σας είπα, έχω σχεδόν ταυτιστεί με σπερματοζωάριο που δίνει μάχη για τη ζωή… όταν η εικόνα κόβεται απότομα και εμφανίζεται η παρουσιάστρια του δελτίου να κοιτάζει τις μανσέτες της!
 
ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ στη ΝΕΤ! (σκέφτομαι)
 
Το βλέμμα της παρουσιάστριας φοβισμένο. Εγώ ανασηκώνομαι.

Η εικόνα επαναφέρει τον γιατρό ψυχίατρο.

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων αποσύρεται από την εικόνα και τη θέση της παίρνει η μετάδοση της πάλης του σπερματοζωαρίου (αγκέν).

Πριν μάθουμε ποιο επιτέλους από τα 300.000.000 εκατομμύρια σπερματοζωάρια κόβει το νήμα, φεύγει σήμα έκτακτου δελτίου.
 
Η παρουσιάστρια, λιγότερο έκπληκτη πλέον, ενημερώνει για τη βόμβα που έσκασε έξω από το Υπουργείο Τύπου… πουλώντας τα πρώτα «αμοντάριστα» πλάνα.

Δέκα λεπτά έβλεπα ένα άσπρο βανάκι με τέσσερις ανθρώπους γύρω που μιλούσανε στα κινητά.

Το θέμα ολοκληρώθηκε με δύο τηλεφωνικές παρεμβάσεις, του ρεπόρτερ και του κυβερνητικού εκπροσώπου.
 
Σήμα έκτακτου και χωρίς ανάσα… ξανά στα σπερματοζωάρια και στη γυναικεία μήτρα.

Στο επόμενο στάδιο εκπαιδευτικής τηλεόρασης και, αφού μάθαμε πως ολοκληρώνεται η γονιμοποίηση, μπορεί να ασχοληθούμε με το πώς στην τηλεόραση μπορεί να περνάμε από εκπομπή σε έκτακτη επικαιρότητα.

Ποια είναι τα στάδια, δηλαδή, για να αποφεύγουμε να δείχνουμε στον «αέρα» παρουσιάστριες φοβισμένες… (Πάλι καλά που κοιτούσε τις μανσέτες της η γυναίκα…)

Θα μου πεις ότι το συγκεκριμένο αφορά σε ειδικό κοινό… ενώ το μάθημα ανθρωπολογίας όχι;

ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2010…

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΥΠΗΣ ΜΕ ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!

Πλάκα μάς κάνει η ζωή έτσι; Δεν μπορεί να το βλέπουμε παρέα στο δελτίο του STAR το Σάββατο το βράδυ.

Ένας Τρούπης, μια ξανθιά και γαρίφαλα.

Το υπονοούμενο σαφές. Τρούπης – Δημητρίου και πάλι μαζί και χωρισμένοι, χωρίς να έχουν χωρίσει, αφού είναι παντρεμένοι δύο φορές και χωρισμένοι δεν ξέρω, όπως δεν μπορεί να υπολογίσει ούτε καν ο Σαμοΐλης, στον οποίο τηλεφώνησα, γιατί έχω δει ότι στην πρόσθεση είναι ο καλύτερος, αλλά δεν με βοήθησε ή απέφυγε, για να μην θεωρήσω ότι είναι κουτσομπόλης ή φίλος του Τρούπη.

Αλλά ούτε η Ελένη Τσαγκά κατέληξε στο τι συμβαίνει, μέχρι που για να βγούνε από τη δύσκολη θέση και (η Τσαγκά, και ο Μαλέλης και το δελτίο και ο Αιμίλιος που έλειπε αλλά, προφανώς, γνώριζε το θέμα, καθώς είχε συνεργαστεί με την Άντζελα, στενά, στο ενημερωτικό κομμάτι) επέλεξαν αντί για θέση – απάντηση, να βγάλουνε ένα… ΒΕΛΟΣ… που έδειχνε ότι η Άντζελα δεν ήταν εκεί…

Είναι τόσο περίπλοκη αυτή η σχέση που η γραμμική της απεικόνιση θα θυμίζει τον χημικό τύπο του ακόρεστου υδρογονάνθρακα…

ΤΟ ΠΙΟ… ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ

Ποτέ ένα χαμόγελο δεν ήταν τόσο αδυσώπητο, όπως αυτό του Πετρίδη. Δεν ξέρω αν οφείλεται στις επαναλήψεις της εικόνας, δεν ξέρω αν προέκυψε ξαφνικά. Συμβαίνει όμως. Υπάρχουν άνθρωποι, τηλεθεατές που νιώθουν την απειλή της «δοντίλας».

Τον βλέπεις και ομοιοπαθητικά σχεδόν αρχίζει πόνος στα σαγόνια. Είναι τόσο μεγάλα, άσπρα και κλειστά τα συγκεκριμένα δόντια, ώστε η γλώσσα  εκείνου που παρακολουθεί φεύγει αυτόματα πάνω στους προγόμφιους, για να διαπιστώσει αν παραμένουν ακόμη στο οικείο μέγεθος.

Ο Πετρίδης είναι εικόνα που προκαλεί το κοινό αίσθημα περί κανονικού, οικείου και φιλικού. Μετά την αγωνία των κουμπιών του, κουμπιών που ασφυκτιούν στα πουκάμισα, έρχεται η οδοντοστοιχία, που με προκλητικό, απειλητικό λευκό κάνει το ήδη μεγαλύτερο από το κανονικό μέγεθος του κοπτήρα να φαίνεται γίγαντας.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ στο life style

H αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει την Νίκη γιατί… γιατί τύχαινε να μην βλέπω τηλεόραση εκείνη την ώρα. Είδα την εκπομπή το Σάββατο και βρήκα ότι είναι καταπληκτική. Φιλική, χαρούμενη, δροσερή, ίσως… αν έκοβε τα μαλλιά της, να μου άρεσε ακόμη περισσότερο.

ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑ

Ελένη μου αυτό το σακάκι που φορούσες στο δελτίο του Σαββάτου, νομίζω ότι θα ταίριαζε περισσότερο σε ανδρικό στον κύριο Χορταρέα.

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ (δεν μου το είπανε ούτε η Φαίη, ούτε ο Γιώργος) έχουνε συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη χώρου στη Βάρκιζα για τη δεξίωση του γάμου. Εκεί έγιναν τα βαφτίσια του μωρού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, εκεί έγινε ο γάμος της Ισαβέλλας Βλασιάδου (το 2000), εκεί είχε δεξιωθεί το ζεύγος Γιατζόγλου – Μπέη (κάποτε), εκεί προγραμματίζει να κάνει τη δεξίωση η Μαριέτα Χρουσαλά με τον Λεό Πατίτσα ( μυστήριο και δεξίωση θα κοστίσουν 700.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που «βγήκανε στον αέρα»), εκεί στο island δηλαδή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης