ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ «ΤΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας αδελφός σκοτώνει τον αδελφό του.
Αυτή ήταν η είδηση. Οι αντιδράσεις στην τηλεόραση σχεδόν ξεπατικωσούρα.
Οι γείτονες του θύματος σχεδόν πάντα δεν έχουν ακούσει το παραμικρό.
Οι γείτονες του θύματος έχουν να πούνε τα καλύτερα για το θύμα
(Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα καλύτερα είχαν να πούνε και για τον δράστη)
Η οικογένεια, σχεδόν πάντα σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι πάντα φιλήσυχη
Η οικογένεια σχεδόν πάντα λειτουργεί σύμφωνα με τα «χρηστά ήθη και έθιμα».
Η κοινή γνώμη σχεδόν πάντα πέφτει από τα σύννεφα.
ΚΑΙ …
Τα τηλεοπτικά παράθυρα φιλοξενούν εκτός από τον Δημήτρη Σούρα, για τον οποίο υπάρχει πάντα μια θέση, πολλούς αυτόκλητους ψυχιάτρους (καλεσμένους – περαστικούς -πανελίστες – δημοσιογραφίζοντες), οι οποίοι ερμηνεύουν το έγκλημα σαν να είναι μπιφτέκι που βγήκε κρατημένο στο αλάτι.
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι τα όσα λένε δεν τα ακούει το «θύμα», ο «θύτης» και οι άμεσοι συγγενείς, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν άλλες προτεραιότητες τις στιγμές που οι ζωές τους περνάνε μαγνητική τομογραφία, τη διάγνωση της οποίας την κάνουν με απόλυτη αξιοπιστία μανάβηδες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ

Ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι η κυβέρνηση παίζει NBA. O Θόδωρος τι ακριβώς κάνει στο ματς; Γιατί, αν παίζει ο Πάγκαλος σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται το συνηθισμένο… τόπι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για τον Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, ολόσωστη. Ο Σπύρος και ο Γιώργος εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι από τον «αέρα» της δικής τους εκπομπής.
Αυτό ως συμπεριφορά ήταν και θα παραμείνει τηλεοπτικώς απαράδεκτο. Το ανέδειξε η Χριστίνα και συμφωνώ απολύτως. Όσοι το έκαναν στο παρελθόν, όσο χαρισματικοί και αν ήταν, το χρεώθηκαν αρνητικά, όχι τόσο από το κανάλι αλλά από το κοινό που παρακολουθεί.

Έχω διαπιστώσει ότι πολλές φορές λειτουργεί η «συνωμοσία του τηλεθεατή» , δηλαδή όχι απλώς λειτουργεί, είναι αδυσώπητη και εκφράζεται διαχρονικά προς όλους τους τηλεοπτικούς αστέρες. Ό ,τι αποδέχεται το κοινό με πάθος, με την ίδια ένταση και πάθος απορρίπτει. Όσο έντονη και παθιασμένη μπορεί να είναι η αποδοχή, τόσο έντονη μπορεί να είναι η ανατροπή. Η διάρκεια στην τηλεόραση τις περισσότερες φορές συμβαδίζει με τη σεμνότητα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Τις κουβέντες για το αν έχει κάνει μπότοξ η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
75 μυστικά ομορφιάς έχει δημοσιοποιήσει η γυναίκα.
Η 42η πρόταση του βιβλίου της προτείνει χυμό cranberry. Προστατεύει το ουροποιητικό σύστημα και αποτρέπει στα βακτήρια να προσκολλούνται στους ευαίσθητους ιστούς.
Μέχρι να βρείτε τον χυμό, κάντε σεξ (επίσης το προτείνει η Βίκυ).

Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι, συντοπίτες -λέει- συνεχίζουν να εισπράττουν τη σύνταξη του μακαρίτη!

Και μετά μου λες γιατί δεν έχουμε κράτος δικαίου. Δηλαδή, τώρα που με το ηλεκτρονικό σύστημα τους πιάνουνε, με τι μούτρα θα πάνε να δώσουνε τα μακαρίτικα πίσω; Λοιπόν, εκεί θέλω Αυτιά να στείλεις κάμερα… Αυτά ακούνε και στας Ευρώπας και μας κρεμάνε τα κουδούνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης