<< ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ >>

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό, ξέρεις ότι εγώ είμαι από τις παλιές της “πιάτσας”. Ως “παλιοσειρά”, λοιπόν, τα “κονέ” μου τά ‘χω. Το τι έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες για την συμπεριφορά κυρίως του Νίκου Μουτσινά στον Αντένα δεν περιγράφεται.

Αφεντικό, δεν είναι “καμαρίλα”. Στην αρχή, ξέρεις, είχα επιφυλάξεις. Όταν όμως άρχισαν άνθρωποι, που ΔΕΝ είχαν κανένα απολύτως λόγο, να μου μιλάνε για τα “μαρτύρια” που πέρασαν οι συνεργάτες του καφέ από την αρχή της σαιζόν μέχρι που τους “έκοψαν νύχτα”, δεν θα πιστεύεις τι άκουσα…

Ο Μουτσινάς αντιμετώπιζε τις προτάσεις της συντακτικής ομάδας, αναφωνώντας “μπορίνγκ”.  Έχω ακούσει τόσα εναντίον του, που αν ένα 30 % από αυτά είναι αλήθεια, τότε σαφώς εξηγείται το “ξήλωμα” των συγκεκριμένων σε μία νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Διάβασε κανείς από εσάς το άρθρο του Καραγιαννίδη στον Κυριακάτικο Φίλαθλο; Ασχολήθηκε με το “φαινόμενο Ζαρίφη – Μουτσινά”. Κουκλίτσες μου, τον συγκεκριμένο φιλόσοφο – αρθρογράφο τον υπολήπτομαι. Αναρωτιόταν, λοιπόν, για ποιο λόγο ασχολούνται τα κανάλια με το τι θα κάνει ο Μουτσινάς και η Ζαρίφη. Ποιος Μουτσινάς και Ποια Ζαρίφη; Δεν έχει απλώς δίκιο ο Καραγιαννίδης στο άρθρο του, δίκιο ΒΟΥΝΟ έχει! Καταφέραμε εμείς, δυστυχώς, εμείς που εργαζόμεθα στην τηλεόραση, να “κακοποιούνται” συνάδελφοι εργαζόμενοι από το “παραλήρημα μεγαλείου” κάποιων που εκφράζουν την απόλυτη ελαφρότητα μιας φούσκας!

Λυπάμαι πάρα πολύ που έφτασαν συνάδελφοι επαγγελματίες να περνάνε ψυχολογικό στρες από τις… απαιτήσεις (!) του Νίκου Μουτσινά (για ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορούν εκείνον, πολύ περισσότερο από την Κατερίνα Ζαρίφη), αλλά δεν φταίει ο Μουτσινάς. Ο Αντένα έχει απολύτως την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Γιατί οι φέροντες πολλές σαρδέλες δεν του “τράβηξαν” το αφτί την πρώτη φορά που εμφάνισε… “αποκλίνουσα” συναδελφική συμπεριφορά;  

Ο Μαλέλης, ας πούμε, έχει εφαρμόσει την τακτική της κίτρινης και της κόκκινης κάρτας. Το έχει κάνει και στον Γιώργο Λιάγκα και στην Έμυ Λιβανίου. Στον ΣΚΑΙ, αν φτάσει στα αυτιά του ιδιοκτήτη ότι αρχισυντάκτης μιλάει απότομα σε ρεπόρτερ, ο αρχισυντάκτης μπορεί να βρεθεί στο λογιστήριο με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις. Καλά στον ΣΚΑΙ “παίζει το βρετανικό μοντέλο”, όπου στο κοντρόλ το μόνο που ακούγεται είναι μία φωνή και πολλοί ψίθυροι. Εκεί, βλέπετε, όσοι φωνάζουν αποβάλλονται, ακόμη και αν έχουν χίλια δίκια!

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ κυκλοφορούν ελεύθερες δύο εμμονές: Τα Αγγλικά και ο Ασωπός! Πώς είναι η Θώδη για τα υπόλοιπα κανάλια; Ε, έτσι είναι ο Ασωπός για τον Σκαι. Το συγκεκριμένο ποτάμι καλά να είναι, αλλά όποτε ζαπάρω κατά ΣΚΑΙ συχνότητα όλο και εμφανίζεται. Μα σε δελτίο, μα σε τρέιλερ, μα σε… προσεχώς, μα σε “χρονικό ρύπανσης”, μα σε “μίνι αφιέρωμα”… Ξέρεις, αφεντικό, ό,τι είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ΑΛΤΕΡ, είναι ο Ασωπός με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου για τον Σκαι. Μπορεί να γίνεται της “πόρνης” στην επικαιρότητα, μπορεί να καίγεται “το κουτάκι μας” από σκάνδαλα διαφθοράς, δολοφονίες, πολύνεκρα… Ο ΣΚΑΙ προτείνει πριν τα τσίσα μας το πρωί και πριν πλύνουμε τα δόντια το βράδυ να θυμόμαστε τον Ασωπό!!!

Και ρωτώ εγώ: γιατί ΜΟΝΟ ο Ασωπός; Τα άλλα ποτάμια τα έχουν λύσει τα προβλήματά τους; Πίστεψέ με, αφεντικό, τις προάλλες με έπιασε λύσσα! Μου ήρθε να πάρω “νύχτα” τον Κώστα Τσακανίκα και να τον ρωτήσω αν μπορεί να κοιμάται χωρίς νέα του Σπερχειού. Ο Σπερχειός, δηλαδή, τα έλυσε τα προβλήματα; Εκεί ,λοιπόν, που έκανα την κίνηση και τηλεφώνησα με ανάμεικτα συναισθήματα θυμού και αγωνίας, έμαθα ότι ο Τσακανίκας φύτευε δέντρα! Ναι, ναι, αφεντικό… Κυριακάτικα! Θες να μην με πιστέψεις, δικαίωμά σου. Πάντως στον ΣΚΑΙ κρατούσαν φτυάρια και φύτευαν… Μανώλιες!

ΑΠΟΡΙΑ (προς ΣΚΑΙ): Αλήθεια, αυτές οι εκατοντάδες δενδροφυτεύσεις, που έχουμε κάνει από το 1995 και μετά, τι έχουν απέγιναν; Μεγάλωσαν οι φτέρες; Μην γελάτε καθόλου! Αν δεν έχουν “χτυπηθεί” τα δέντρα από  μουχρίτσα και δάκο, τώρα η Αττική θα έπρεπε να είναι… ζούγκλα! Και να διακινδυνεύεις στην Λένορμαν να “φας” καμιά καρύδα στο κεφάλι!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ; Κάθε κανάλι και η εμμονή του!

Ο ΑΝΤΕΝΑ, λοιπόν, για να επανέλθω στο θέμα, άφησε μια ιστορική παραγωγή στην διακριτική ευχέρεια του Νίκου Μουτσινά. Εκείνος, καλά, την είδε “πάπας”! Έχουμε φροντίσει Όοοοοοολοι να διαφημίζουμε από πέρσι τον Μάιο τον Μουτσινά και την Ζαρίφη ως το δίδυμο που θα ξεπερνούσε σε σουξέ τους “Χοντρό και Λιγνό”!!! Καλέ μην γελάτε, πέρυσι που υπέγραψαν εμείς στην εκπομπή δείχναμε πυροτεχνήματα, ενώ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης ετοίμαζε “σούβλα πάρτι” με καλλιτεχνικά συγκροτήματα απ’ όλες τις χώρες των Βαλκανίων!

Πόσο ν’ αντέξει, λοιπόν, ένα  μυαλό που έχει πάρει τόσο αέρα, που διατρέχει τον κίνδυνο “να σκάσει” στον αέρα;

Κουκλίτσες μου, έλεος! Προσέξτε όλοι οι “αρχισαρδελάτοι” να ΜΗΝ οδηγείτε παιδάκια (το… “παιδάκια” έχει να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την τηλεοπτική τους εμπειρία και όχι με την βιολογική τους ηλικία) σε αποκλείνουσες συμπεριφορές.

ΠΑΛΙ, τώρα, συζητάμε για τις κινήσεις του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη.   Ε – ΛΕ – ΟΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Όλους σας! Για την κριτική, τις απόψεις και τα συναισθήματα που μοιράζεστε μαζί μου, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσα στο Gala με την Μαρία Σταματέρη.

Είναι αδύνατον να μπορέσω να απαντήσω σε όλους προσωπικά. Θέλω όμως από αυτή την συγκεκριμένη συχνότητα να διαδώσω ότι “ευχαριστείτε το πρόβλημα από καρδιάς, γιατί είναι ο μοναδικός παράγοντας που συμβάλει να συμφωνήσουμε ότι ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ.

Κανένας “τρίτος” δεν είναι ικανός να μας “καθηλώσει” κάπου. Ο μόνος που μπορεί να μας… “ακρωτηριάσει” είναι ο κακός, αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας μας -κανένας άλλος, πιστέψτε το.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης