ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ:

Αστέρια μου, καλή εβδομάδα! Τα καλά νέα ήρθαν από την συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο.
«Πανεθνική» πρέπει να είναι η προσπάθεια είπε ο πρόεδρος,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ» συνέστησε ο διοικητής.

Με τον Γιώργο Προβόπουλο ταυτίστηκα και, επειδή ταυτίστηκα εγώ, το διαδίδω και σε εσάς, άλλωστε έχω το θεσμικό χρέος ως μπικουτί να υποστηρίζω κάθε καλή είδηση.
«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ» είπε ο διοικητής και πάμε αμέσως παρέα να δούμε πώς αυτό γίνεται κατάσταση στην καθημερινότητα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας καλούν από την τράπεζα για τη δόση: Παραπέμψτε τους στη δήλωση Προβόπουλου. «Δεν έχουμε λεφτά, δεν ξέρουμε πότε θα πάρουμε, σας χρωστάμε 500, μήπως να σας βάλουμε 20. Είκοσι έχουμε, τα θέλετε ή να τα δώσουμε αλλού».

Σας στέλνουν τα ραβασάκια από την εφορία: Αντιμετωπίστε το με «ψυχραιμία και σύνεση». Ούτε «καντήλια» ούτε ανάρμοστες εκφράσεις, ούτε αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ούτε χειρονομίες. Δείτε τον εφοριακό σας με πανεθνικό αδελφικό συναίσθημα. Είναι τόσο άπορος, όπως όλοι μας.
Θέλετε φάρμακα. Οι φαρμακοποιοί από τα νεύρα τους με τα ταμεία έχουν κρεπάρει τις βλεφαρίδες και ετοιμάζονται να κάνουν πασαρέλα μαζί με τη Ζωζώ Σαπουτζάκη (λέμε τώρα). Αγοράστε φάρμακα και με ψυχραιμία και σύνεση, δώστε οδηγία να το γράψουν στο τεφτέρι. Ο Σπύρος, ο δικός μου φαρμακοποιός, μου έδειξε το «τεφτέρι» του. Στου Παπάγου είναι το φαρμακείο. Το «τεφτέρι» φλερτάρει με το μέγεθος που είχε το «Νησί»… ΌΛΟΙ ΒΕΡΕΣΕ! (ασπιρίνες, ουροσυλέκτες, αμοξίλ, γάζες, μπεταντίν, κρέμες για τις αιμορροΐδες, για να μη φτάσω στα αντικαταθλιπτικά…).

Ο xασάπης στο υποκατάστημα του Βασιλόπουλου το Σάββατο, με το που πήγα να του ζητήσω κρέας για βραστό, μου λέει: «ΘΑ ΚΟΠΕΙΤΕ». Δεν είχα την ψυχραιμία και τη σύνεση να το διαχειριστώ. Σκάναρα στο μυαλό μου ποιοι ψωνίζουν από τον Βασιλόπουλο στου Παπάγου. (Η Ντέπυ Γκολεμά, είναι γειτόνισσα, η Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, μέχρι πριν δύο χρόνια, τώρα μένει Νέα Σμύρνη, ο Νίκος Γαλανός, η Κέλυ Σακάκου).

Το «θα κοπείτε» αφορούσε το 10 – 1 . Αυτός ο χασάπης είναι μιλημένος από την αρχή της σεζόν να «λυσσάει» κάθε φορά που πήγαινα. «ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 10 – 1», ρώτησα πετώντας τα μαρούλια και τα πράσα, μαζί με το καλάθι στο πάτωμα… «Θα γίνει το Μακεδονία Tv, Αντένα 2 και εκεί θα μεταφερθεί η ψυχαγωγική ζώνη». Με μιας, κατάλαβα ότι ο χασάπης μιλάει με τον Λάτσιο στο facebook… ή είναι μέτοχος στο Μακεδονία. «Ο Λιακόπουλος θα συνεχίσει να πουλάει με 10 ευρώ τους Έλληνες σοφούς ή θα τον κόψετε»; «Κυρία Παλαιτσάκη, εσείς κάνετε πλάκα, αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να αλλάξετε δουλειά… από εδώ ψωνίζει και ο κύριος Φιλιππάκης και μας λέει για το ΑLTER».

Ότι θα έφτανα να πηγαίνω στον Βασιλόπουλο και να με ενημερώνει ο χασάπης για τα δυσοίωνα, καθώς συνέχισε με τον μπαλτά στο χέρι, να μου λέει ότι και το STAR θα κόψει εκπομπές, δύο κιόλας, ότι το «χαρτί πέθανε» και τα περιοδικά επίσης και ότι θα πάνε όλοι οι μισθοί 30 % κάτω στην τηλεόραση, δεν ήταν ως βιωματική εμπειρία ευπρόσδεκτη για την Κυριακή που ερχότανε.

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ – Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΖΕΤΑ

Στο πλαίσιο νέων επαγγελματικών σχεδίων, έχω να πω, ότι η Ελεονώρα ως χορεύτρια είναι απίθανη. Ειλικρινά, δεν περίμενα ποτέ ότι μια γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας χορεύτρια θα έφτανε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ΖΕΤΑ, οφείλω να πω ότι ως παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με τη Ζέτα πέρυσι. Τη φετινή σεζόν έγινε παρουσιάστρια η Μακρυπούλια , πέρυσι «έπαιζε» τον ρόλο της παρουσιάστριας, με ό,τι σημαίνει αυτό.

Η Ναταλία Δραγούμη, επίσης, εκτός από καλή ηθοποιός, είναι και συγκλονιστική χορεύτρια.

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ πάλι, πιστέψτε με, γιατί μου το είπε, ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ!

Πιστεύει, ναι, ναι, πιστεύει ότι έχει περιττά κιλά.

Η Ναταλία Γερμανού υποφέρει αβάσταχτα από τους «ελεεινούς τύπους», τον Θέμη Γεωργαντά και τον Παύλο Σταματόπουλο. Ελπίζω το Σάββατο κατά τη διάρκεια του break να τους έριξε το κατάπλασμα που έφτιαξε η Εύα Αντωνοπούλου, από γιαούρτι και πατάτα.

ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ για το αν άνδρες κρύβονται σε «φωλιά» ειδικά διαμορφωμένη και εγκυρότατη η πληροφορία που σου έδωσε η Εύα για τους εθελοντές στις δενδροφυτεύσεις. Πίστεψέ με σε όλες αυτές τις μη κερδοσκοπικές, γιατί δούλευα και εγώ στον ΣΚΑΪ που ασχολούνται με τη διάσωση της αρκούδας, της χελώνας, της φώκιας, ανακαλύπτεις άνδρες με εξαιρετικό περιεχόμενο…
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ!

Το «μπικουτί», κατεβαίνοντας τη Νεοφύτου Βάμβα στην πλατεία Κολωνακίου, ανακάλυψε «τον μικρό αδελφό» του Σάκη Ρουβά, τον Μενέλαο.

Έχει φτιάξει εκεί μια «φωλιά» το Ζεν, όπου, αν πονάνε οι πατούσες και ο αυχένας, σε καθίζει και αρχίζει τις μαλάξεις… ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ!!! Πόσο έδωσα, 20 ευρώ, και μετά πήγα «πετώντας» στη «βιβλιοθήκη», για να πιω καπουτσίνο με την Τάνια και την Πόπη… Δίπλα μου γινόταν σαματάς, γιατί ο Θανάσης Λάλας, που έχει χάσει 60 κιλά (!!!!!), τραγουδούσε με την παρέα του.

ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης