ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μέρες οργής
Δηλώσεις βλακείας από πολιτικούς ανήμπορους
Δηλώσεις προκλητικές από κυβερνητικούς
Θυμωμένοι και διχασμένοι Έλληνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΙΔΑ
Τον Θόδωρο Πάγκαλο και στον Γιώργο Παπαδάκη και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Τόσο ο ίδιος όσο και συνάδελφοί του πολιτικοί της κυβέρνησης που κάνουν σεργιάνι στις εκπομπές θυμίζουν τη Μαρία Αντουανέτα του 2011. Το φουρό τούς λείπει και η περούκα.

Οι άποροι πολίτες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, ΠΡΕΠΕΙ, να πληρώσουν 5.000 ευρώ στην εφορία. Κατά τ’ άλλα, ο Θόδωρος Πάγκαλος απάντησε ότι κοιμάται πάντα ήσυχος τα βράδια.

Η Αναστασία, που στέλνει το παιδάκι της σε παιδικό σταθμό, μου έλεγε ότι η δασκάλα των παιδιών προσπαθεί με δικούς της πόρους να ταΐσει τα ανήλικα, καθώς ανοίγει τα τσαντάκια τους και δεν βρίσκει μέσα ΤΙΠΟΤΑ φαγώσιμο. Οι γονείς στέλνουν τα μωρά στους παιδικούς σταθμούς, χωρίς φρούτα, χωρίς μπισκότα, χωρίς ψωμί και τυρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, με απίστευτα αντανακλαστικά, να απολαμβάνει, αλλά και να αντικρούει έναν Παναγιώτη Ψωμιάδη που έφτασε ένα στάδιο πριν από την έκρηξη στην απευθείας σύνδεση με τον Γιώργο το πρωί της Τετάρτης.
Νομίζω ότι παρακολουθώ με τόσο ενδιαφέρον τον Παπαδάκη φέτος, σαν να είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση.

Ο Ψωμιάδης, από την πλευρά του, αν ξεχώριζα τον άνθρωπο από τον ρόλο, είπε όλα αυτά τα οποία νιώθει ο μέσος αγανακτισμένος Έλληνας. Όμως και ο Ψωμιάδης στήριξε και εξέφρασε ένα πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στο να μην έχουν γονείς να δώσουν ψωμί στα παιδιά τους, την εποχή που πάνω από τα μισά νοικοκυριά δεν έχουν να γεμίσουν με πετρέλαιο τους καυστήρες, την εποχή που οι δικτάτορες απειλούν ότι θα κόψουν το ρεύμα, αν δεν κατατεθεί ο κεφαλικός φόρος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ: Είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφερόμενος σε δημοσιογράφους που φέρονται ότι συμμετείχαν σε μαύρες συναλλαγές και ότι συνεργάστηκαν με ξένες υπηρεσίες και πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους.

ΝΥΣΑΦΙ η φασιστική αυτή αντιμετώπιση της γενίκευσης που παρασύρει τον οδηγό ταξί ή τον άνεργο δάσκαλο να αντιμετωπίζει τον φωτορεπόρτερ ή τον ρεπόρτερ ή τον παρουσιαστή εκπομπής με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζε δοσίλογους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Αναμφισβήτητα η τηλεθέαση της καινούργιας πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 ήταν κάτι περισσότερο από θρίαμβος. Η διαφορά με τους ανταγωνιστές τεράστια, ΟΜΩΣ, είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι από τις τηλεοπτικές προσωπικότητες εκείνες που με εξαιρετική δυσκολία μπορεί να βρεθεί άνθρωπος που να μην τον συμπαθεί.

Είναι «παλαιάς κοπής δημοσιογράφος», έχει υπηρετήσει με συνέπεια πολλά είδη τηλεοπτικών παραγωγών, δεν υπήρξε ποτέ προκλητικός στον λόγο ή στον τρόπο ζωής του, διέθετε και διαθέτει το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ως κύριο γνώρισμα, είναι επικοινωνιακός χωρίς να είναι λαϊκιστής, είναι το «παιδί της διπλανής πόρτας», χωρίς όμως ο ίδιος να «εκβιάσει» το κοινό, για να τον αποδεχθεί
Ο Φερεντίνος δεν έχει δημιουργήσει σκάνδαλα, δεν υπήρξε αγαπημένος των gossip εκπομπών, καθώς δεν προέκυπταν ποτέ «ειδήσεις» για την κοσμική, ερωτική ή κοινωνική δραστηριότητά του.

Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ γνωρίζει τις ανάγκες του πρωινάδικου, έχει τροφοδοτήσει τα μέσα με «αγαπημένες πληροφορίες», που καλύπτουν εκείνους που θέλουν να κοιτάξουν από κλειδαρότρυπα, κρατά με ευλάβεια τον ρόλο της μαμάς και της συζύγου που μπορεί να φωτογραφίζεται και ως sex symbol.

ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ για την ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Από τη στιγμή που η Ελένη έφυγε από τον πρωινό ανταγωνισμό μέχρι λεπτομέρειες για το πώς κοιμάται η Μενεγάκη είδα και έμαθα από το πρωινό του ΑΝΤ1, που μόνο έγκυρο θα μπορούσε να είναι.

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Β ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ

Δεν ξέρω αν οι ρόδες αποσυντονίζουν την παρέα, πάντως η κουβέντα γύρω από το τραπέζι είναι ασυντόνιστη. Στο τραπέζι η παρέα συγκεντρώνεται για να παρουσιάσει τα «κουτσομπολιά» των περιοδικών. Ο Παύλος Σταματόπουλος μοιάζει πολλές φορές αμήχανος, γεγονός που με εξέπληξε. Η Κατερίνα Ζαρίφη μοιάζει αγχωμένη για να πει το επόμενο αστείο, η Σίσσυ εισπράττει την αμηχανία της ομάδας και απευθύνεται στον Χρήστο, που, άριστα, κατά τη γνώμη μου, έχει επιλέξει να θέλει να ακούει τα κουτσομπολιά χωρίς να τα αναδεικνύει εκείνος και αφήνοντας τον ρόλο αυτό για τους υπόλοιπους.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA
Εξαιρετικά ενδιαφέρον είχε το ρεπορτάζ με τη Βένια, η οποία παρουσίασε ένα πολυκατάστημα, όπου μπορούμε να αγοράσουμε πάρα πολλά αντικείμενα για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί σε υπερβολικά χαμηλές τιμές.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

1. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Στις 15 Νοεμβρίου θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα
2. Για μένα δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, ούτε αδιάκριτες ερωτήσεις.  Για μένα όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ένας άνθρωπος διατυπώνει το οτιδήποτε
3. Τίποτα πιο προσωρινό από την «τηλεοπτική επιτυχία».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ …
Αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΪ μεταδίδει πληροφορίες για το τι πρέπει να ξέρουμε ως πολίτες, αν μας προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης