ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από το μακελειό που συνέβη στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα», έτσι εγώ θα επιμένω να αναφέρομαι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, είχαμε πληροφορηθεί ότι όποιος χρωστάει στο κράτος περισσότερα από 5.000 ευρώ, θα ασκείται εναντίον του ποινική δίωξη, ενώ θα κατάσχονται τα περιουσιακά του στοιχεία, κινητά και ακίνητα.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ πολίτη από ένα «κράτος δικαίου», το οποίο αποφάσισε να στείλει στα ψυχιατρεία ή στη φυλακή εκείνους που επιχειρούσαν με έντιμο τρόπο να επιβιώσουν, όλα εκείνα τα χρόνια που κάποιοι προετοιμαζόντουσαν για να παραγγείλουν κορδόνια κουρτίνας 2.500 ευρώ!

Δεκάδες άνεργοι συνάδελφοι, από εκείνους που πληρωνόντουσαν «τρεις και εξήντα», από το σύστημα, τις προάλλες που «βγήκε στον αέρα» η λίστα με τις τρέσες, τα κορδόνια και τις λάμπες δαπέδου, μου δήλωναν ότι ΜΕ ΧΑΡΑ θα μπορούσαν να κρατάνε οι ίδιοι το κορδόνι για 10 ευρώ την ώρα, έτσι ώστε το ντεκόρ του σπιτιού της κυρίας Σταμάτη να ήταν vivant!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από τα έκτροπα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μαθαίναμε ότι στην Παιανία οι κάτοικοι κοιμούνται με βάρδιες για να φυλάνε κρατώντας καραμπίνες «σκοπιά» στα σπίτια τους.

Ο 24ΧΡΟΝΟΣ που ΣΚΟΤΩΣΕ τον διαρρήκτη, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του και απειλούσε τη μάνα του με όπλο, συνελήφθη!

Οι κάτοικοι στην Παιανία δηλώνανε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι υπάρχει μόνο ένα περιπολικό στην περιοχή, το οποίο κινείται, όταν έχει βενζίνη!

Ο σκύλος που χίμηξε στον διαρρήκτη κακοποιήθηκε, ο ληστής μπήκε μέσα και ο γιος κίνησε να υπερασπιστεί τη μάνα του.

Αν, γράφω ΑΝ, ο σκύλος είχε δαγκώσει τον διαρρήκτη, θα κινδύνευε ο ιδιοκτήτης του σκύλου να συλληφθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε «περαστικό».

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, δεν θα βλέπαμε σκηνές σαν και αυτή που είδαμε να συμβαίνει στο στούντιο του ΑΝΤΕΝΝΑ.

ΑΝ είχαν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα των εμπλεκομένων πολιτικών, δημοσιογράφων και επίορκων κρατικών λειτουργών, ΔΕΝ θα πήγαιναν μισό εκατομμύριο άνθρωποι να ζητήσουν «προστασία» από τη Χρυσή Αυγή.

Αν υπήρχε προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν θα αναγκαζόταν το παιδί το 24χρονο να σκοτώσει άνθρωπο, για να υπερασπιστεί τη μάνα του.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην εκπομπή του Γιώργου

Σε ρόλο «σιωπηλού μάρτυρα» στις στιγμές «αποκάλυψης» που συνέβησαν στο τηλεοπτικό στούντιο, ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ. Και για την Ντόρα να το καταλάβω, φορούσε γόβες. Ο Προκόπης;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ;

Το γράφω με αφορμή και το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, το γράφω και με αφορμή τις δηλώσεις υπολοίπων πολιτικών συσχετισμών που «καταδίκασαν» το σποτ, ενώ έχουν γυρίσει εδώ και χρόνια την πλάτη τους στα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτή τη χώρα, με τις συνθήκες που μεγαλώνουν.
Καταδικάζουν το σποτ, ποιοι; Εκείνοι φρόντισαν να λειτουργούν σχολεία το 2012, χωρίς θέρμανση, χωρίς βιβλία και χωρίς δασκάλους;

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Πάντως, όχι εκείνοι που έχουν εξασφαλίσει στα παιδιά τους τη φοίτηση στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ψυχικού, αντιμετωπίζοντας τα δίδακτρα με τον μισθό βουλευτή.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟΙ (γονείς και υπεύθυνοι παραγωγής εκπομπών) που χρησιμοποίησαν ανήλικα ρίχνοντάς τα στη μέγγενη της τηλεθέασης του ανταγωνισμού, δημιουργώντας «μίνι» σταρλετάκια που διεκδικούσαν μια περίοπτη θέση στο πάρτι του σχολείου, αντιγράφοντας τα σουσούμια της Ελένης Μενεγάκη και της Ευγενίας Μανωλίδου.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ τα φάρμακα της χημειοθεραπείας;

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ δώσανε συνέντευξη Τύπου με κοστούμια και γραβάτες στο ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!

Οι «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» μιλούσαν… τα πλάνα δείχνανε σκουπιδιάρες, οι δημοσιογράφοι με γραβάτες, τσαλακωμένα παντελόνια, αποκαμωμένοι από τη σκόνη παρακολουθούσαν τη φύση στη Χωματερή Φυλής και τους γλάρους που κάνανε κάθετη εφόρμηση στα σκουπίδια.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ο οποίος επιχείρησε πατώντας σε «ρόλο πολιτευτή» να εξηγήσει στην Ελένη Μενεγάκη το ερώτημα «λεφτά υπάρχουν;».

ΚΟΥΙΖ: ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ που αμείβονται με 20 και 30.000 ευρώ τον μήνα, χωρίς να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ και χωρίς να πηγαίνουν ΠΟΤΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης