ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσα προβάλλει η τηλεόραση είναι καθρέφτης μας τελικά . Ένα εικοσιτετράωρο μετά τα έκτροπα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη , είδα να περισσεύει το μίσος και αυτό με τρομάζει πολύ , γιατί μοιάζει ανέλεγκτο.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΟΥΛΑ

Ένα τέταρτο μπορεί και περισσότερο να αφιέρωσε , ο Γιώργος , σε κριτική που του άσκησε η εφημερίδα «Καθημερινή» με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ζούλα , ο οποίος , δημοσιογράφος , υπονοούσε ότι τα «μπουνίδια» που πέσανε στην εκπομπή του Αντένα , σχεδόν δρομολογήθηκαν» από τους συνεργάτες και τον εκπομπάρχη για λόγους τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την γνώμη έχει ο Κωνσταντίνος Ζούλας , την εκθέτει και κρίνεται από τους αναγνώστες της εφημερίδας για τις απόψεις του.

Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι γιατί θα έπρεπε ο Γιώργος Παπαδάκης να απαντήσει από την συχνότητα του καναλιού , προωθώντας ακόμη και όσους δεν είχαμε καμία πρόθεση να διαβάσουμε την εφημερίδα , να πληροφορηθούμε το περιεχόμενο.

ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΓΙΔΑ.

Το έχει κάνει και στο παρελθόν , ανοίγοντας τηλεοπτικό διάλογο με την Μαρίνα Πετρούτσου , της ελευθεροτυπίας ( τότε ), το ξανακάνει και σήμερα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ακόμη και αν ο Νίκος ο Κακαουνάκης υποστήριζε ότι ο «καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει την μάνα του», ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΚΑΝ ότι συνεργάτες, συνάδελφοι, παραγωγοί της εκπομπής, θα δημιουργούσαν τεχνικά τις συνθήκες εκείνες για να κακοποιηθεί η Λιάνα Κανέλη και να μπουγελωθεί η κυρία Δούρου στον αέρα μιας εκπομπής που κάνει καριέρα 22 χρόνια ως πρωταθλήτρια στις τηλεθεάσεις.

Με δεδομένη την πεποίθησή μου λοιπόν , θεωρώ λάθος του Γιώργου Παπαδάκη να απολογείται στον τηλεοπτικό «αέρα» του Αντένα.

Όσοι διαθέτουμε κρίση ,μπορούμε να αξιολογούμε τις καταστάσεις , συνυπολογίζοντας ότι ΠΟΤΕ κανένας δημοσιογράφος – παρουσιαστής δεν επιθυμεί να έχει στον αδιάφορο πάνελ.

Απόδειξη ; Σχεδόν τα καλύτερα τηλεοπτικά παράθυρα τα φτιάχνανε οι : Νίκος Κακαουνάκης – Γιώργος Τράγκας . Λιάνα Κανέλη – Βαγγέλης Γιαννόπουλος . Λιάνα Κανέλη – Αδωνις Γεωργιάδης ……Ντόρα Μπακογιάννη – Ευάγγελος Βενιζέλος . Γιατί ;;;;; Γιατί το τηλεοπτικό κοινό στους λεκτικούς προπηλακισμούς , διαδικασία που ευνοεί τις τηλεθεάσεις αλλά ουδόλως τον πολιτικό λόγο .

Φυσικά όταν έχεις σε πάνελ Κανέλη και Κασιδιάρη ταυτοχρόνως , γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι η κουβέντα θα είναι τουλάχιστον παρά το γεγονός ότι μέχρι τα τελευταία πέντε λεπτά ( γιατί τόσα είχαν απομείνει μέχρι το σήμα τέλους ) , έβρισκα ότι το κλίμα της κουβέντας ήταν και εξαιρετικά φιλόξενο και ο κύριος Κασιδιάρης παρέμενε ήρεμος …

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ !

Μεγάλο τηλεοπτικό ατόπημα από έναν βετεράνο του είδους ,στον Παπαδάκη αναφέρομαι , η δημόσια κουβέντα με ένα δημοσιογράφο έντυπου , ο οποίος υπογράφει και εκθέτει τις απόψεις του στο αναγνωστικό κοινό , εκτός και αν επιμένουμε να πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες , τηλεθεατές , ακροατές είναι έρμαια των δημοσιογράφων .

Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ , που ως σιωπηλός μάρτυρας παρακολουθούσε τον εξορκισμό στο στούντιο του Αντένα , παρεμβαίνοντας στην εκπομπή ούτε λίγο , ούτε πολύ δήλωσε στον Τριανταφυλλόπουλο ότι σχεδόν από το δημοσιογραφικό επιτελείο της εκπομπής.
 
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ;;;; Κάτι τέτοιες δηλώσεις είναι που με κάνουν θηρίο . Αν αγάπη μου δεν θέλεις να πάς κάπου δεν πας . Αν πας και συμμετάσχεις θα κριθείς για το ποσοστό ευθύνης που φέρει η συμμετοχή σου . Αν βλέπεις το μακελειό και παραμένεις στην θέση σου , θα αντιμετωπίσεις και πάλι την κριτική . Η Κουτροκόη δικαιούται να μένει μπροστά στο μακελειό ,οι υπόλοιποι που συμμετείχατε όχι .

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ;

1 . Η Ελλάδα για μία ακόμη φορά διασύρθηκε
2 . Ο πολιτικός λόγος μοιάζει λαθρομετανάστης στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία
3. Το μίσος επικρατεί , καθώς όλοι επιτίθενται εναντίον όλων , αδιακρίτως .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΜΙΛΗΣΕ !!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ !!!

Πιστεύω ότι το ΜΕΙΖΟΝ θέμα ΟΛΩΝ αυτών των ημερών , είναι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ για τους καρκινοπαθείς και όλους τους πάσχοντες .

Αυτού το ανθρώπου που γυρεύει φάρμακο και ΔΕΝ βρίσκει το δίκιο ποιος θα το υπερασπιστεί ;;; Ευτυχώς που η ΜΑΡΙΑ , ξεπέρασε για μία φορά το πρωτόκολλο της παρουσιάστριας ειδήσεων . Αυτή την εποχή είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να μιλήσουν άνθρωποι που δεν έχουν καταγραφεί σαν στην συνείδηση των ανθρώπων , από καρδιάς .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης