ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Για το «Μ’ ΑΓΑΠΑ, ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΑ»!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «ΜΠΙΚΟΥΤΙ» θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην έχει θέση – άποψη – σχόλιο για τη λίστα non paper που κυκλοφόρησε σε μέσο ενημέρωσης γνωστής, όπως γράφτηκε επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία διατηρεί σχέσεις με τον ευρύτερο οικονομικό τομέα της χώρας και διαθέτει πολιτική επιρροή. Τη συγκεκριμένη λίστα τη διαβάζετε αναλυτικά όσοι δεν την έχετε διαβάσει στη zougla.gr στα media, λίγο πιο κάτω από τα «νέα του μπικουτί».

1. Θεωρώ τη λίστα και το «αγαπάμε» αλλά και το «δεν αγαπάμε» λίγο επιπόλαια γραμμένη και λίγο μμμ.. εξαντρίκ!

Στην κατηγορία «δεν αγαπάμε», ας πούμε, υπάρχει και το όνομα του Αφεντικού (Μάκη Τριανταφυλλόπουλου) και το όνομα του Γιάννη Αλαφούζου! Ότι θα έφτανε η στιγμή να τους δω και τους δύο στην ίδια λίστα, είναι λίγο σαν τα «ύστερα του κόσμου»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς μπορεί να μπαίνει στην ίδια λίστα ένας βαριά καπνιστής (το αφεντικό) με έναν Γιάννη, που πίνει μόνο τσάι και καταδιώκει τους καπνιστές όπως ο ΣΚΑΪ τα σκουπίδια!!

Ή θα αγαπάς τον Γιάννη ή θα αγαπάς τον Μάκη. Αν αγαπάς ταυτόχρονα και τους δύο, είσαι σχιζοειδής τύπος! Ο ένας ΑΕΚ, ο άλλος ΠΑΟ. Ο ένας με μπούκλες ατίθασες στο κεφάλι, ο άλλος πιο… του στιλ μου στα μαλλιά.

2. Πώς αγαπάς τον ΝΤΑΒΛΑ και τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ;

Είναι πώς να το γράψω… για να μην αποκαρδιώσω και τους συντάκτες της λίστας… Είναι σαν να θες μαζί με το σουβλάκι πίτα με τζατζίκι να πίνεις ντάκερυ με γεύση φράουλα! (Μπλιάχ…)

Αν πίνεις ντάκερυ, δεν θα παίζεις κομπολόγα με τις χάντρες σαν κροκάλες…

3. Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ πάλι ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στη λίστα «δεν αγαπάμε»;

Να το πάρω προσωπικά; Θα το πάρω. Μετά από 24 χρόνια που έχω λιώσει τα τακούνια μου, μαζί με πολλές φιλενάδες, ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ έχουμε περάσει; Πήρα φακό και κοίταζα τα ονόματα… Από τα πολλά δικά μου ονόματα δεν βρήκα ούτε ΕΝΑ! Απαράδεκτο; Τόση απαξίωση; Να το προσπεράσω ή να το αναδείξω;

Βέβαια… μετά την πρώτη αντίδραση, βρήκα πολλούς που είμαστε στην απ’ έξω, χωρίς ένδειξη. Ας πούμε: Γιώργος Τράγκας (δεν τον βρήκα), Μανώλης Καψής (δεν τον βρήκα), Γιώργος Οικονομέας, πουθενά, που σημαίνει ότι σπέρνουν την ίντριγκα στο ζευγάρι (αγαπάνε Καμπουράκη και όχι Οικονομέα;)…

Να μου το θυμηθείτε, όσοι «μπήκανε» στις λίστες «βάλανε μέσο»! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ αυτό να απουσιάζει το πιο ιστορικό διαδικτυακό κομμωτήριο.

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ λοιπόν, θα πιάσω την ξαδέλφη μου, τη Μανίνα, η οποία είναι μεγάλος παράγοντας στα «μέσα και τα έξω» των τηλεοπτικών κομμωτηρίων και θα ετοιμάσουμε λίστα.
«Αγαπάμε»- «Σιχαινόμαστε». Στη δεύτερη κατηγορία θα προσφέρουμε «έναν σχεδιασμό φρυδιών, τον οποίο θα κάνουμε με logo στιγμής»…

Αμέσως μετά τις εκλογές, αν μας μείνει τσίνορο, θα δημοσιεύσουμε τη «ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ»…

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ!

Παρακολουθώ εδώ και μήνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη η αποδόμηση του ρόλου της Αγγελικής Νικολούλη και κανείς να μην αναφέρεται σε αυτό.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ… Έχουμε να πούμε ότι ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ… ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!

Προσωπικώς θα ήθελα να ασχοληθεί με την ΤΥΧΗ μου ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ! Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα, θα περάσω σε ασφαλιστικά μέτρα…

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ

Πώς να βρω μια ουσία, πείτε μου, πώς, που να την πιω και για μισή ώρα να ζήσω τις αγωνίες του κόσμου «της μπουρμπουλήθρας»!

Μαθαίνω τα νέα αυτού του γαλαξία που θέλουν:

1.Τον Σάκη Ρουβά να κάνει μια ΝΕΑ (!) σέξι φωτογράφιση!

Τον Σάκη τον γνώρισα το 1990, με μακριά μαλλιά και μπούκλες, μετρήστε από τότε έως το 2012, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έχουν μεταλλαχθεί ΕΚΤΟΣ από το ΣΕΞΑΠΙΛ του ΣΑΚΗ, τα μαλλιά της ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ (την είδα στο Σύνταγμα ) και τον σκελετό γυαλιών της Νάνας Μούσχουρη!

2. Νέα σύντροφος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Σύμφωνα με τη βίβλο του κόσμου της μπουρμπουλήθρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει νέα σύντροφο την αισθητικό ΚΑΤΕΡΙΝΑ που είναι 30 χρόνων!

3. Η Κατερίνα Στικούδη τραγουδάει Βουγιουκλάκη σε σκάφος! Δεν το ξέρατε ε; Το κατάλαβα, γι’ αυτό και το αναδεικνύω. Το ότι η Κατερίνα είναι σοβαρή επαγγελματίας φαίνεται από την επιλογή. Τραγουδάει σε σκάφος «ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ». Αν και η Αλίκη τραγουδούσε σε βάρκα, θα είμαι επιεικής και θα το δεχθώ, γιατί πρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί με τα νέα παιδιά.

ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΝΑ για τη «λίστα του μπικουτί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης