ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

• ΒΑΡΙΑ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερο χτύπημα σε λίγα εικοσιτετράωρα. Μετά την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης, έρχεται το ΕΜΠΑΡΓΚΟ από την ιέρεια Άντζελα Δημητρίου.

Η Καταγγελία της Άντζελας, για όσους την επέπληξαν ως «μοιχαλίδα» αλλά και ως υποψηφία τραγουδίστρια στα Κατεχόμενα, ήρθε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» από μία ακτή!

Δεν εννοώ ότι η ακτή κατάγγειλε. Η Άντζελα ήταν σε μία ακτή και ζητούσε από κάποιους που δεν κατάλαβα ποιοι ακριβώς είναι να της ζητήσουν «συγγνώμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτά και με άλλα όμως… η Άντζελα και η Μενεγάκη φωτογραφίζονται… τούτο το καλοκαίρι σε θάλασσες και ακτές!

• ΠΡΟΤΑΣΗ:

Θα είχε εκπληκτική επιτυχία , να συμπορευθούν οι δυο τους σε εκπομπή για την ελληνική γλώσσα και την ελληνική ιστορία.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ να λείπει τόσο η φαντασία από τους δημιουργούς προγραμμάτων;

• 2η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ του «μπικουτί»

Μήπως την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Αντένα να την παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ;

• ΟΙ ΛΟΓΟΙ

1 ) Καταρχάς είναι ζευγάρι.

2 ) Η Σταματίνα έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει μητέρα, θέμα που αγαπά να παρακολουθεί το πρωινό τηλεοπτικό κοινό.

3 ) Είναι φίλοι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά (άλλωστε η γνωριμία της Σταματίνας με τον σύζυγό της οφείλεται στον Γιώργο Λιάγκα , αν δεν με απατά η μνήμη μου). Αυτό ως στοιχείο δημιουργεί από μόνο του μόνιμο θέμα κουβέντας σε περιοδικά αλλά και μεσημεριανές εκπομπές.

4) Ο Θέμης είναι φωτογενής ( Το γεγονός ότι είναι δικηγόρος , δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα , αλλά και ο Γιάννης Μαρακάκης είναι , αλλά κάποτε διέπρεψε και ως τηλεοπτικός αστέρας ).

5 ) Η ομάδα που δουλεύει «πίσω από τις κάμερες» στον Αντένα, Νίκος Τιλκερίδης , Γιώργος Μπέζας, έχουν υπάρξει πολύ καλοί συνεργάτες της Σταματίνας στο Άλτερ.

6 ) Έχουν άλλους καλύτερους;

• ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟΤΟΜΑ γιατί οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ δεν χρειάζονται πρόλογο.  Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Μάλιστα! Την είδηση την διάβασα ως δήλωσή της. Δεν νοιώθετε λίγο πιο ανακουφισμένοι; Μαζί σας και εγώ.  Επειδή μάλιστα φοβήθηκα, μήπως και δεν έχετε πληροφορηθεί τα καλά νέα, έσπευσα να τα διαδώσω. Επίσης, η Ελληνίδα καλλονή, συμπλήρωσε, για όσους ανησυχείτε πολύ, ότι «κάποια στιγμή θα μείνω και έγκυος».

• ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ…

• Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έπρεπε ήδη να χαιρετάει, δια χειραψίας, τους ξένους ηγέτες.

Επειδή σε αυτό τον τόπο, κανένας δεν έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, κάποιος πρέπει να διεκδικήσει το δικαίωμα να συναντήσει την Μέρκελ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
 
• ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ λέγεται ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ νοιώθω λιγότερες τύψεις για του βαθμούς στην Άλγεβρα που πήγαινα στην μάνα μου.

• ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , μόνο για νούμερο σε επιθεώρηση του ΣΕΦΕΡΛΗ τα είχα.

• ΤΗΝ ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ και την ΡΙΤΣΑ ΜΠΙΖΟΓΛΗ τις ντύνει το ίδιο κατάστημα ρούχων!!! Η Ρίτσα το «σώζει» γιατί είναι αδύνατη.

• ΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ, ξεκίνησε και λειτουργεί στην Καλιφόρνια.

Η συνδρομή για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να παρακολουθεί το κατοικίδιό τους, πρόγραμμα , κοστίζει 5 δολάρια τον μήνα. Ήδη οι πελάτες ( τα κατοικίδια δηλαδή ) φτάνουν τις 485.000 . Η πληροφορία έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο…

Δεν έχω καμία πληροφόρηση ακόμη αν θα διαφημίζουν γατοτροφές με πρωταγωνίστριες γάτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης