ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ «ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πώς «βλέπω» εγώ τους ανθρώπους στην τηλεόραση με το «πώς τη βλέπει» ο «διπλανός μου στο κρεβάτι» είναι ένα θεματάκι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, γιατί τίποτα απ’ όσα θεωρούμε «αυτονόητα» εμείς που ζούμε στον «μικρόκοσμό» μας δεν τα θεωρεί ως αυτονόητα ο τηλεθεατής που δεν είναι «τοξινωμένος» από το «μέσο».

Τα «σχόλια του άλλου»

Για την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί λοιπόν (Τετάρτη 4 Ιουλίου) και ενώ βλέπαμε την εκπομπή, γυρίζει και μου λέει: «Ένα χρόνο τώρα που βλέπουμε, ποτέ δεν έχουμε δει τα πρόσωπα των κοριτσιών που είναι στο τραπέζι. Και καλά, την Ντόρα Κουτροκόη την ξέρω, από την εκπομπή του Χαριτάτου και του Καραμέρου, η άλλη κοπέλα δημοσιογράφος είναι;». (Δεν απαντάω …σκέφτομαι).

«Μια κάμερα, ρε παιδί μου, να δείξει τα κορίτσια δεν υπάρχει; Μόνο τα μαλλιά βλέπουμε και λίγο από τα πόδια της Ντόρας που φοράει ”μινάκι”… Ρε σεις, δείξτε τα κορίτσια..» (απευθύνεται στον δέκτη. Εγώ δεν απαντάω τον αφήνω να εκφραστεί)…

Ζαπάρει στη ΝΕΤ

«Κοίτα κοίτα, εδώ τα κορίτσια μιλάνε και τα ”δείχνει”»… Στον Παπαδάκη θα μου πεις δεν μιλάνε (μονολογεί) λιγάκι η Ντόρα (μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το όνομα της Κουτροκόη το ξέρει), «αλλά αν τη δω στον δρόμο, μπορεί και να μην τη γνωρίσω, την άλλη την κοπέλα πάλι αδύνατον, δημοσιογράφος είναι ή μοντέλο;».

(Κάνω την κοιμισμένη… Ζαπάρει στον ΣΚΑΪ)
«Ξύπνα να δεις τον Δελατόλα, να γράψεις… Φοράει πουκάμισο– πιτζάμα!».

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… «Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ»!
Φυσικά και θα γράψω. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια του ανυποψίαστου τηλεθεατή είναι «δείκτης» για το «τι περνάει και το τι δεν περνάει στον κόσμο».

ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ… τα «κορίτσια δίπλα στον Παπαδάκη» δεν τα είδαμε ποτέ σε κοντινό πλάνο.

Εγώ βλέπω τηλεόραση ως γυναίκα και ο «διπλανός» ως άνδρας. Τεράστια διαφορά. Καμιά φορά, σκηνοθέτες, παρουσιαστές και αρχισυντάκτες ξεχνάνε ότι τα προγράμματα της τηλεόρασης απευθύνονται σε όλους.

Ο άνδρας μου θέλει να βλέπει γυναίκες στην τηλεόραση, για διαφορετικούς λόγους από μένα. Το ότι πέρασε μια τηλεοπτική σεζόν και δεν ξέρει, ενώ βλέπει κάθε μέρα εξαιτίας μου, ποια είναι ποια «δίπλα» στον Παπαδάκη, σημαίνει ότι «εκμετάλλευση» των κοριτσιών δεν υπήρξε.

Και επειδή ο χώρος είναι πολύ σκληρός και αμείλικτος το ότι «κέρδισε» ακόμη και με αυτό το γενικό πλάνο που «έδειχνε» μαλλιά, η ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ να μάθει «ο διπλανός μου στο κρεβάτι» το όνομά της, είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ! (μέχρι που με ρώτησε, ο διπλανός πάντα, αν παντρεύεται…!).

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

1. Αν φτάσαμε στις 4 Ιουλίου και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι βέβαιος για το «τι ακριβώς θα κάνει» από την καινούργια σεζόν.

Οι μόνοι παρουσιαστές που μπορεί να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν δουλειά είναι όσοι προτίθενται να «χορηγήσουν» τους εαυτούς τους για να φαίνονται στην κάμερα. (Εκεί που φτάσανε τα χρήματα για εκπομπάρχες… αν υπολογίσεις φως – νερό – τηλέφωνο – βενζίνη, έξοδα παράστασης… χωρίς χορηγό ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ).

Έχουμε και λέμε λοιπόν: (από γυναίκες)

ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ (στην ψυχαγωγία) ΕΙΝΑΙ:

Η Ελένη Μενεγάκη, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελεονώρα Μελέτη και κανά δυο- τρεις ακόμη.

2 Αν «ΈΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ» δεν έχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από το κανάλι στο οποίο βρίσκεται από το 1989, τότε μπορεί και να επαληθευτούμε όσοι γράφαμε από την περσινή χρονιά ότι το πρόγραμμα το τηλεοπτικό της σεζόν 2012– 2013 θα αρχίζει και θα τελειώνει από τη 1 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Η ΚΡΙΣΗ (δεν χτύπησε την τηλεόραση μόνο) ΧΤΥΠΑΕΙ και «ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ».

Τις προάλλες, λοιπόν, έγινε στο «μουσείο αυτοκινήτου» μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τα έσοδα από τα παιδικά έργα που παρουσιάστηκαν θα δίνονταν στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ».

ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ (από τις πολύ γνωστές σαν πλούσιες και διάσημες) που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ΔΕΝ έδωσε ούτε 80 ευρώ για τον σκοπό που διοργανώθηκε το event.

ΛΑΘΟΣ «ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ»

Δεν θα αναφέρω όνομα, όμως είδα μια γνωστή κυρία στον χώρο των μέσων να εμφανίζεται πρόσφατα σε εκπομπή τηλεοπτική. Δυστυχώς, η επανορθωτική αισθητική επέμβαση στη μύτη είναι λάθος! Το είδα και το γράφω, γιατί τελικά, αν κάποιες σκεφτόμαστε χειρουργείο για… οτιδήποτε, πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες  Στη συγκεκριμένη, η «μύτη» δεν συμβαδίζει με την προσωπικότητά της, ούτε με τις γραμμές του προσώπου της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης