ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Η ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς που η πεθερά του Άκη «σπάει την σιωπή της» και υπερασπίζεται την «μέση Ελληνίδα». Διάβασε τις δηλώσεις της μαμάς της Βίκης Σταμάτη η Θεία Ασημούλα, η ξαδέλφη μου η Μανίνα και η γειτόνισσά μου η Ντίνα και αρχίσανε να κοιτάνε καχύποπτα τα κουρτινόξυλα !!!

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι μια μέση Ελληνίδα, σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου ας πούμε, διαθέτει 85.000 ευρώ για σαλονάκι- καθιστικούλι και 2.500 ευρώ για κορδονέτα στα πουφ!

Συγκινητική πάντως υπήρξε για την κόρη της, η πεθερά Άκη. «Μαγείρευε , έπλενε , σιδέρωνε». Με αυτές τις δηλώσεις, η ιστορία ξαναγράφεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρισκόμαστε, ένα στάδιο φοβάμαι, πριν ακολουθήσουν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι η κυρία Σταμάτη χτένιζε η ίδια τις Φιλιππινέζες της.

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΓΚΑ. «Η ΚΑΚΗ ΠΕΘΕΡΑ» !!!

Και ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ο όρος της «μέσης Ελληνίδας» από την κυρία Σταμάτη , ας δούμε τι γίνεται στον λαμπερό κόσμο των λαϊκών παιδιών της εγχώριας σόου μπιζ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να μην μένουμε σε αγωνίες, έσπευσε να δηλώσει ότι η «Κατερίνα δεν είναι η γυναίκα της ζωής μου»!

Μπράβο αγόρι μου που το είπες γιατί είχε και πολλή ζέστα το Σαββατοκύριακο και δεν παλευότανε το άγχος.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Σάββατο έβλεπα τον Γρηγόρη με σκουφιά, μπουφάν, μπότες, κασκόλ, από την συχνότητα του μεγάλου καναλιού να παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον χορό, από τον όμορφο κόσμο του. Αν και τα τζιτζίκια στον κήπο βαρούσανε ταμπούρλα, είδα ευχάριστα μέχρι το σημείο που πήγε στην Φουρέιρα για συνέντευξη. Είχε και εξαιρετικό μοντάζ και πλάκα η εκπομπή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ πήγανε μαζί στην Ελαφόνησο. Σύμφωνα με δηλώσεις της κυρίας Βούλας, η οποία έχει ταβέρνα τα τελευταία 30 χρόνια στην περιοχή, τα «παιδιά» τα είδε πολύ αγαπημένα. Μετά τις βόλτες στο νησί θα γυρίσουνε στην Ιταλία για να συνεχίσει η Ρία την καριέρα της εκεί.

«Σκόνη και θρύψαλα» η ψυχολογία των «δικών μας» κοριτσιών που παραμένουν να διεκδικούν εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, με «τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι».

Καλή εβδομάδα και στις «μεσαίες» Ελληνίδες !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης