ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ

Η είδηση είναι βαριά και οι δυνάμεις αντίστασης, εξαιτίας της φριχτής ζέστης που κρεσεντάρει μικρές.
Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις παρηγορητικά λόγια για εκείνες που χάνουν ξαφνικά το «άλλο τους μισό». Πολλά κορίτσια της τηλεόρασης διατρέχουν κίνδυνο να παραμείνουν χωρίς τρέσες και εξτέ, χωρίς ένθετες μπούκλες και πρόσθετες βλεφαρίδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ μαθαίνω ότι θα φύγει για την Νέα Υόρκη.

Η μόνη που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το διαχειρίζεται με ψυχραιμία, είναι η Μαριέτα Πατίτσα. Όταν δεν υπάρχουν τηλεοπτικές υποχρεώσεις, οκτώ ώρες πτήσης, είναι λίγες για να κερδίσεις την τέλεια γαλλική κοτσίδα ,οι άλλες όμως τι θα κάνουν;

Αναρωτιέμαι μήπως και η απουσία του Δημήτρη από τα κεφάλια των κοριτσιών, σηματοδοτήσει και τους «τίτλους τέλους» της ψυχαγωγικής ζώνης. Η Μενεγάκη μόνο, κρατάει τις «μπούκλες της», καθώς ο δικός της κομμωτής παραμένει πιστός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φαίη Σκορδά τον χάνει, η Ναταλία Γερμανού επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου θα τα μπουκλάρει μόνη της, η Μαριέτα ετοιμάζεται να γίνει μαμά και ο Γιαννέτος στην Νέα Υόρκη; Τα «ύστερα του κόσμου» στην ιστορία της τρέσας και της πρόσθετης φράντζας!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ είχε γενέθλια!!!

Καταρχάς το «μπικουτί» οφείλει να διαδώσει την επέτειο, γιατί χωρίς τον Τρύφωνα, πολλές τηλεοπτικές στιγμές δεν θα ήταν έγχρωμες!

Συνάντησα προχτές στην Galerie Tsangarakis στο Σύνταγμα την υπέροχη ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη. Ως μια από τις πιο ευχάριστες θεατρικές περιοδείες της, ήταν η περσινή, στην οποία έκανε την «μαμά» του Τρύφωνα Σαμαρά (όπως μου είπε).

Είχε προσπαθήσει εξαιρετικά να τον μάθει να «μιλάει αντρικά» στο ξεκίνημα της παράστασης για να μην του βγαίνει το μπρίο της Αλίκης, που τόσο λατρεύει ο Τρύφωνας, μου είπε η Βίλμα!!!

Η ιστορία του modeling, αλλά και οι ψυχαγωγικές ζώνες της τηλεόρασης του χρωστάνε πολλά. Για την ιστορία να γράψω ότι: όποτε ερχότανε ο Τρύφωνας σε εκπομπή, οι τηλεθεάσεις ανέβαιναν, δείγμα ότι αγαπιέται πολύ και από μαμάδες και από κόρες και από νοικοκυρές και από εργαζόμενες γυναίκες!

Η ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ

Ξέρω πολλές που είναι «κολλημένες» με τα αστρολογικά. Το ότι όμως η Τζούλη Αγοράκη, προσπαθούσε να κάνει τα «στραβά μάτια» στις ωδίνες του τοκετού, για να καθυστερήσει να έρθει στον κόσμο ο γιός της, έτσι ώστε να έχει ωροσκόπο διαφορετικό από εκείνη, είναι είδηση για τις αγαπημένες μου αναγνώστριες!!!
Είχανε σπάσει τα νερά…, το παιδί προέκυπτε και η Τζούλη Αγοράκη, επέμενε ότι είχα διαρροή από τα σιφόνια, μόνο και μόνο για να μην έχει ο Ερμής την ίδια θέση στον αστρολογικό χάρτη του παιδιού με την δική της!!!

Και μετά μου λένε, πόσες είναι εκείνες που περιμένουν να τηλεφωνήσουν στον τηλεοπτικό αριθμό, όπου αφού καλέσεις, με χρέωση, εννοείται, η ευτραφής κυρία ανακατεύει την τράπουλα, «διαβάζει την μοίρα» και το «αντικείμενο του πάθους» που νόμισες ότι σε έχει εγκαταλείψει, αρχίζει να ψάχνει να γυρίσει στην αγκαλιά σου, με κάθε μέσο και τρόπο…

ΔΥΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Που την βλέπω ως spot να παίζει παντού!!!

Και η

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Με την επιφύλαξη να μην είμαι σίγουρη αν πρόκειται για τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα ή για ταινία μικρού μήκους, αναρωτιέμαι πόσες νοικοκυρές πιστεύουν ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, περνάει τις μέρες της βάζοντας πλυντήρια και καθαρίζοντας τα πατώματα με χλωρίνες. Τα «νύχια» να μου έβγαζαν, δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Βίκυ, ξεχωρίζει ασπρόρουχα, χρωματιστά, ευαίσθητα, μάλλινα, ότι συνεχίζει να καθαρίζει στην κουζίνα του σπιτιού της, φασολάκια «τσαουλιά» για να σιδερώσει μετά με χαρά, 11 πουκάμισα του άντρα της!

ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ – ΖΕΣΤΗ

Στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος, τηγανίζουμε αβγά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης