ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :
ΟΤΙ ΦΤΗΝΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ !

Με συγχωρείτε αλλά ψες το απόγευμα ο Κρικόρ Τσακιτζιαν καθήμενος στον καναπέ της Τατιάνας στο STAR ανακοίνωνε ΚΑΙ καλές ειδήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχυθείτε να αγοράσετε χλωρίνες και χαρτιά υγείας άφοβα. Ο ρεπόρτερ – αναλυτής Κρικόρ αναδείκνευε τεφτέρια με τις τιμές των αγαθών που ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ!!! Εξεπλάγην και πήρα χαρτί και μολύβι.

Το τι χαρά έκανα με τις ειδήσεις για τα καθαριστικά δεν λέγεται. Το τι ευχές έστειλε στον Κρικόρ η Θεία Ασημούλα επίσης δεν περιγράφεται. Όλες οι ψυχαναγκαστικές ζούμε με την χαρά της συμπύκνωσης των τριών στην τιμή του ενός με ένα ξεσπονόπανο δώρο. Αν ανήκεις στην κατηγορία της πλειοψηφίας που γυαλίζει τα ασημικά μετά τα μεσάνυχτα και καθαρίζει τα σοβατεπιά με μπατονέτες για τα αυτιά, τηλεφώνησε στον Τσακιτζιάν να μάθεις λεπτομέρειες…

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ… την εκπομπή 10 – 1 και τις φήμες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάλι μπήκα στην διαδικασία να σκέφτομαι αν πρέπει να γράψω ή να μην γράψω όσα γνωρίζω για την εκπομπή των παιδιών στην οποία και συμμετέχω δύο φορές την εβδομάδα.

Αφορμή τα τηλεφωνήματα συναδέλφων οι οποίοι με καλούσαν, όχι για ευχές, αλλά για να με ρωτήσουν
αν ευσταθεί η πληροφορία που θέλει απο την άλλη εβδομάδα να μην είμαστε «αέρα».

Οι επιλογές λοιπόν που είχα δύο. Να γράψω ή να αποφύγω να γράψω. Η τακτική του «μπικουτί» μέχρι σήμερα είναι να μην ανακυκλώνει φήμες ακόμη και διαψεύδοντας. Τη συγκεκριμένη, όμως, εποχή που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στα μέσα δεν μου αρέσει καθόλου να περνάνε άνθρωποι που εργάζονται σε εκπομπές ή κανάλια το «μαρτύριο της σταγόνας».

Όταν ένα κανάλι έχει αποφασίσει να κόψει ένα πρόγραμμα, εκπομπή, σήριαλ ή σόου δεν το διαρρέει, το κόβει. Τα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι φήμες λοιπόν που διαρρέονται, και ανακυκλώνονται και που θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης η εκπομπή, που θέλει στελέχη να συνεδριάζουν εκτάκτως για να πάρουν αποφάσεις και που η επόμενη Δευτέρα να είναι καταληκτική ημερομηνία έχουν τόση υπόσταση όσο και εκείνες που ήθελαν …μμμμμ… για να σκεφτώ κάτι που διάβαζα και ήταν εντελώς μπαλαφάρα… Α! Θυμήθηκα… ότι ο Γιάννης Λάτσιος πήγε τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα!!!

Ο ΣΠΥΡΟΣ – Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο (Γιώργος) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Οι τρεις συγκεκριμένοι παρουσιαστές μοιάζει να «αφιονίζουν» το κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ του μικρόκοσμου που ζούμε. (Όσοι περιμένουν στην ουρά της εφορίας δεν νομίζω να κουβαλάνε μαζί τους και τον νταλκά του αν ο Γιώργος και ο Σπύρος έχουν νεύρα).

Τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια απο τον μήνα Νοέμβριο έως και τον μήνα Μάιο κάθε τηλεοπτικής σαιζόν, αγαπημένο θέμα «κύκλων» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ είναι «οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να κόβεται και να αντικαθίσταται… ή από τους Γιώργο και Σπύρο ή από την Ράνια Θρασκιά (η πληροφορία αυτή έτρεχε κορδέλα ως φημολογία από την εποχή που έφυγε η Ράνια από το ALTER).
Αναρωτιέμαι πως έχει καταφέρει ο Παπαδάκης να κρατάει την ψυχραιμία του και να μπαίνει στο γραφείο της δική μας εκπομπής, να δοκιμάζει δίπλες και να κάνει πλάκα.

Προφανώς γιατί είναι είκοσι χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση τερματίζοντας κάθε χρονιά πρώτος στην πρωινή ζώνη… Νισάφι, όμως, πια με το «κόψιμο» του Παπαδάκη και την αντικατάστασή του. Έχει καταντήσει σαν τηλεοπτικό έθιμο πια, όπως το Χριστόψωμο που αγοράζουμε το Πάσχα, όπως η

Λαγάνα και η ταραμοσαλάτα την Καθαρά Δευτέρα, όπως η βασιλόπιτα της πρωτοχρονιάς, «το κόψιμο» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Τώρα που το γράφω, πάντως, θυμάμαι ότι για κάποιο ακατάληπτο σε μένα λόγο ακόμη και πριν την ανάδειξη του δίδυμου Καραμέρου – Χαριτάτου, τον Παπαδάκη «κάθε χρονιά» τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια… το «έγκριτο τηλεοπτικό ρεπορτάζ» τον ήθελε να μην συνεχίζει την επόμενη.

Αναφέρομαι στον Γιώργο γιατί αν και η πορεία του είναι τηλεοπτικό φαινόμενο, μια χαρά τον κανιβαλίζουν κάθε χρόνο και περισσότερο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ!!!

Το ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ της Ελένης Μενεγάκη!!! Συγνώμη αλλά ακόμη και αν έχει χτυπηθεί κάποιος από επιπεφυκίτιδα, είχε φροντίσει ο Κώστας Υφαντής, ο σκηνοθέτης της Ελένης, να φαίνεται το καράτι σε γκροπλαν!!! Να! Υπάρχουν μονόπετρα και μονόπετρα, όμως. Δεν εννοώ την αξία τους με βάση τα καράτια και την κοπή της πέτρας. «Τα τηλεοπτικά μονόπετρα» είναι διαφορετικά από τα μη τηλεοπτικά μονόπετρα.

Η «Σκαλέτα» έχει ως εξής: Πρώτα οι φήμες, μετά οι παπαράτσι και οι φωτογραφίες, μετά ένα ταξίδι σε μέρος ξωτικό, μετά το μονόπετρο στο χέρι, μετά «τα σκαλιά της εκκλησίας». Κάθε παρουσιάστρια που σέβεται το τηλεοπτικό της έργο δεν «πηδάει» την σκαλέτα επ’ ουδενί.

Μιλάμε για παρουσιάστριες ψυχαγωγικοκουτσομπολίστικολαιφσταιλίστικου προγράμματος, διότι και η Ολγα Τρέμη έχει παντρευτεί και η Ελλη Στάη, επίσης, και η Σία Κοσσιώνη, ωραία γυναίκα είναι, και η Πόπη Τσαπανίδου, κουκλάρα, και η Λίζα Δουκακάρου, χρόνια στο κουρμπέτι με σύζυγο κοσμητοπώλη, και η Αγγελική Νικολούλη (τυφλή δεν είμαι), τόσες φορές την έχω δει, αλλά γκρό σε μονόπετρο είδα μόνο στο χέρι της Μενεγάκη και στην εκπομπή του extra της Gallery Tsankarakis.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΣΜΟ

Με πολύ χαρά, (σήμερα το μοιράζομαι και μαζί σας), διευθύνω το ελληνικό κέντρο κοσμήματος απο τον Σεπτέμβριο του 2010 και μετά, έναν φορέα για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

Το κόσμημα, το χρησιμοποιούμε ως «όχημα» για να στηρίξουμε ομάδες που είναι ανίκανες να προστατεύσουν αυτονόητα δικαιώματα ζωής, όπως βρέφη που έχουν εγκαταλειφθεί, γυναίκες κακοποιημένες και ζώα.

Πρόεδρος του θεσμού είναι ο Γιώργος Τσαγκαράκης στο όραμα του οποίου βασίστηκε η ιδέα. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, όλους που σε μια εποχή θυμού και μοναξιάς, δύο φορές, μέχρι τώρα, που λανσάραμε κόσμημα, τα κέρδη απο τις πωλήσεις του οποίου θα πάνε στον «σύλλογο του αγέννητου παιδιού: αγκαλιά» ανταποκριθήκατε με τόση αγάπη.

Το κέντρο, εκτός απο την στήριξη ομάδων που πάσχουν, έχει επίσης στόχο τη διάδοση του πολιτισμού. Χορηγήσαμε θεατρική παράσταση όπως το «Εμένα φοβάμαι» του Γιώργου Βασιλειάδη, με σκοπό να στηρίξουμε το δικαίωμα των ανθρώπων στη διαφορετικότητα και οργανώνουμε στο άμεσο μέλλον παρουσίαση δημιουργιών νέων καλλιτεχνών οι οποίοι επιθυμούν τα έσοδα απο τις πωλήσεις των έργων τους να διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτή είναι λοιπόν μια δραστηριότητα ζωής για μένα, που αγαπώ και στηρίζω πολύ, που θέλω να την διαδώσω και που επιθυμώ να βρει οπαδούς.

Ευτυχώς μια χούφτα άνθρωποι είμαστε, τα νέα μαθαίνονται εύκολα και τους τρόπους επικοινωνίας τους έχουμε βρει.

Να περνάτε καλά και τα λέμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης