ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!
Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ

Τρείς καλλιτέχνιδες είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η Άντζελα Δημητρίου, η Άννα Βίσση και η Κατερίνα Παππουτσάκη.

Η κυρία Δημητρίου, εμφανίστηκε στην «Πρωινή Μελέτη» πιο κατασταλαγμένη και πιο σαφής από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να είσαι υποψιασμένος τηλεθεατής για να καταλάβεις ότι το ΣΤΑΡ υπονόμευσε την εικόνα της, παρουσιάζοντας την με ρακέτα να αποκρούει γαρύφαλλα!

Είναι εποχές που δημόσια πρόσωπα πρέπει να λανσάρονται για τις επιδόσεις τους, στο τέννις, στην ιππασία , στο αγωνιστικό μπρίτζ; Η κυρία Δημητρίου λατρεύεται από το κοινό της και όσο και αν προσπαθούν, δεκαετίες τώρα, κάποιοι, να σκοτεινιάσουν την εικόνα τους, ντεραπάρουν πάνω σε ένα τοτέμ. Η Άντζελα Δημητρίου, είναι περσόνα, είναι «θρησκεία», είναι θεσμός.

Για ακόμη μια φορά όμως η κυρία Δημητρίου , στάθηκε αντάξια της φήμης της. Πήγε καλεσμένη σε μια παρέα , επιπόλαιων, νέων ανθρώπων που δεν διαθέτουν ούτε ιστορική γνώση , ούτε εμπειρία να ξεχωρίσουν την μυτζήθρα από το καμαμπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΑΚΗ

• Συνεχίζονται, πολύ χλιαρά , οι αντιδράσεις για το reality της Άννας Βίσση αλλά!!
ΠΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ (πάντα) ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ !!

Εγώ που διαθέτω βρώμικο μυαλό , πρόσεξα πως ο φωτογραφικός φακός «εγκλώβισε» το κουτί του μονόπετρου. Είναι πολύ γνωστό άλλωστε , ότι ο υποψήφιος γαμπρός , προσφέρει το μονόπετρο του αρραβώνα , στο πεζοδρόμιο , έξω από σουβλακερί με πίτα γύρο.

Η υποψήφια νύφη ,ανοίγει εκείνη την στιγμή το κουτί, ο φωτογραφικός φακός «ζουμάρει» και μετά το ένα χέρι , βάζει στο άλλο χέρι το μονόπετρο. Η επόμενη δημόσια εμφάνιση βρίσκει το δαχτυλίδι ΑΝΑΠΟΔΑ. Το ανέλυσαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο «πρωινό του Αντέννα» αφού ανέδειξαν το πλάνο του χεριού της Ζέτας και συγκεκριμένα τον «δείκτη» όπου φαινόταν σύμφωνα με την εκτίμηση των ομοτράπεζων , μια «βέρα» ….Η αγωνία μου είχε χτυπήσει «κόκκινο» καθώς δεν έβλεπα την «κοτρωνίτσα» του μονόπετρου να εμφανίζεται . Η Σίσσυ Χρηστίδου σε δευτερόλεπτα έκανε την αποκάλυψη ! Η Ζέτα είχε γυρίσει ανάποδα το δαχτυλίδι . Η «φουσκίτσα» δηλαδή ήταν γυρισμένη προς την παλάμη !!!
Προβληματίστηκα ! Ποιός ο λόγος να το κάνει;

Α) Πρακτικός ; Β ) Κοινωνικός Γ ) μεταφυσικός (το μάτιασμα εννοώ )
Ο πρακτικός λόγος που ένα μονόπετρο γίνεται μπελάς είναι γιατί πιάνεται στα καλσόν και βγάζει τους «πόντους». Γιαυτό ακριβώς τον λόγο εγώ δεν διαθέτω τέτοιο αξεσουάρ ! Προτιμώ την ριβιέρα , την οποία και την συνιστώ . Το μονόπετρο πιάνεται στα καλσόν , στις κουβέρτες , στα μαλλιά , στα μάλλινα πουλόβερ και δεν φοριέται όλες τις ώρες .
Β ) Η Ζέτα προφανώς δεν ήθελε να προκαλέσει το τηλεοπτικό κοινό , φορώντας το μονόπετρο , γιατί θα ξεσήκωνε τις «υποψήφιες» να ζητάνε μονόπετρα, μια εποχή που ο καλός τους, δεν μπορεί να τους αγοράσει ούτε κυλόττα .
Γ ) Το μάτιασμα ! Τεράστιο θέμα , το παραδέχεται και η εκκλησία .

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ DANCING ON ICE
Εγώ δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου προγράμματος . Στηρίζω τους άπειρους παίκτες και θεωρώ άθλο το να διακινδυνεύουν την σωματική τους υγεία έστω και για φιλανθρωπικούς λόγους .
Η κοριτσοπαρέα της μπιρίμπα βλέπει όμως και οφείλω να διαδώσω ότι
Είναι θυμωμένες με τον Κωστόπουλο , γιατί διακόπτει συνέχεια την Μπαλατσινού !!! Μια κολλητή μου μάλιστα , μου είπε ότι αν «ήταν Μπαλατσινού» θα είχε σηκωθεί να τα «βροντήξει».

( Αλήθεια το κάνει ο Πέτρος αυτό; Μου το είπαν όμως όλες , όσες είδαν ) Όπως καταλαβαίνεις Πέτρο , οι γυναίκες συσπειρώνονται .
Δεν τους αρέσει η κριτική επιτροπή γενικώς , την βρίσκουν αδιάφορη . Η συμμετοχή του Λάτσιου στο dancing , υποστηρίζουν , ότι είχε ίντριγκα , κάτι που λείπει από τον «πάγο».

Η ΘΕΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ πάντως που είναι ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ στα τηλεοπτικά μου είπε ότι μέχρι στιγμής φέτος οι εκπομπές που δεν θέλει να χάνει είναι:

1 ) Γιώργος Παπαδάκης (Νομίζω ότι η θεία έχει τρελή χαρά που νοιώθει κοινό 15 – 44)
2 ) FAB 5 (Είμαστε όλοι βέβαιοι στην οικογένεια ότι γουστάρει τον Ψινάκη γιατί πάντα ήταν τεκνατζού)
3 ) Πόπη Τσαπανίδου ( Παίρνει η θεία μια τζούρα πρωινών ψυχαγωγικών , ξεματιάζει την Λίτσα Πατέρα , βλέπει τις συνεντεύξεις Γιώργου – Φαίης ,αλλά μένει Τσαπανίδου)
4 ) Ράδιο Αρβύλλα φανατικά και Λάκη
Α!!! Να μην ξεχάσω να αναδείξω την ΑΠΙΘΑΝΗ ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ στο τελευταίο τσαντίρι ! ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΗ στον ρόλο της απεγνωσμένης Πασοκτζούς , που έπαθε κρίση τετραπλής υστερίας με την πρόταση για τον ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ!
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΥΞΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ !!!!!!
(Αυτό μεταδίδουν ακόμη και οι ειδήσεις των καναλιών) εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!!!

Δεν το είχα εντοπίσει ως είδηση. Μου τηλεφώνησε όμως η Δήμητρα Δάρδα , η οποία , σκέπτεται , όπως μου είπε να φορέσει νυφικό και να σταθεί σε στάση λεωφορείου ή τραμ . Νοιώθει ότι τώρα είναι η εποχή της , για να γίνει νύφη . Με το καλό Δημητρούλα μας , και στα δικά σας οι λεύτερες . Να θυμάστε πάντως ότι προτείνω αντί για μονόπετρο , ριβιέρα , πάει παντού και δεν δημιουργεί ατυχήματα . Να εμπιστεύεστε την εμπειρία μου ως νύφης!!!!
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ !!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης