ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΩΜΕΙ ΤΟΝ ΝΕΥΤΩΝΑ!!!

Αφεντικό, η αλήθεια είναι ότι από σένα μπορώ να περιμένω πολλά Όταν λέμε πολλά, εννοούμε ΠΟΛΛΑ! Παρακολουθώ όσο μπορώ, ως σιωπηλός μάρτυρας, την πορεία σου, όσο προκάνω, τα τελευταία 23 χρόνια …ότι θα έφτανες όμως στο σημείο να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΥΤΩΝΑ … «κατσαρόλα» να ήμουνα, θα είχα στραβώσει!

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και ο ΜΑΚΗΣ (το αφεντικό μου δηλαδή) ΑΝΑΚΑΛΛΥΨΕ ΕΓΧΡΩΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μπικουτί» παρακολουθούσε υπομονετικά την ροή της εκπομπής γιατί ήθελε να ασκήσει την αμερόληπτη κριτική του στον παρουσιαστή.

(Το γεγονός ότι γράφω για τον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο, αποδεικνύει το παραλήρημα μεγαλείου μετά την ανατριχιαστική πρόβλεψή μου για τις ΕΚΛΟΓΕΣ που έρχονται, σε κείμενο που δημοσίευσα κατά την διεξαγωγή των εκλογών της 6ης Μαΐου, (*ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ- ΚΟΥ- ΤΙ*) όταν έβλεπα την Έλλη Στάη με τον μπριλαντένιο σακάκι ….

Οι συνάδελφοι Μίτση και Μαριάννα μπορούν σε ειδικό πλαίσιο να αναδείξουν την πρόβλεψη και να ξέρουν ότι θα έχουν μια πριβέ συνεδρία για προβλέψεις που αφορούν συναισθηματικά …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εποχή αφεντικό που φόρεσα την Νανομπαντάνα , έχει ανοίξει «τρίτο μάτι» ΚΑΙ βλέπω μακριά …Δεν με εκμεταλλεύεσαι όσο πρέπει, αλλά δεν θα ανοίξω τώρα το θέμα αυτό).

ΤΙ ΕΛΕΓΑ; Α ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ανακάλυψε ο ΜΑΚΗΣ!!!

Καταρχάς θα πρέπει να ομολογήσω , ότι Γκαμήλες στον Αρκτικό Βορρά, θα περίμενα , πιγκουίνους στις όχθες του Νείλου ΝΑΙ …αλλά ΕΓΧΡΩΜΟ ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής ;;;;;;;;;;;;

ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ πρέπει να νοιώθει ο Μιχαλολιάκος μετά από αυτό το ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

ΠΟΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!!! Δηλαδή, συγνώμη, αλλά με την δήλωση on camera του έγχρωμου, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ,η επικοινωνιακή πολιτική του κινήματος . Πόσο σοκαρισμένα πρέπει να είναι τα μέλη;

Με συγχωρείτε κιόλας, στην ομιλία του Βενιζέλου στο Σύνταγμα , είδαμε την πλατεία «τίγκα» στους Πακιστανούς που κρατούσαν σημαίες , στο ρεπορτάζ του «Κίτρινου Τύπου» ανατρέπεται ο «νόμος της βαρύτητας», μήπως επαληθευθούν τελικά , εκείνοι που καταγγέλλουν «ψεκασμούς» στο λεκανοπέδιο;

ΠΑΝΤΩΣ, είδες που έπρεπε να βγεις στο δρόμο , γιατί αν δεν έχεις ανατρεπτικό ρεπορτάζ εκπομπή ΔΕΝ βγαίνει; Για την υπέροχη μαμά του Σχορτσιανίτη που την ανακάλυψες στον πάγκο του Καμερούν , δεν το πίστευες και εσύ, το κατάλαβα , λίγο έλλειψε να βγάλει η γυναίκα το καρτελάκι από το μαιευτήριο, για να φτάσεις (πονηρούλικο αφεντικό) να προτείνεις στην μαμά του Σχορτσιανίτη ραντεβού με τον αδελφό του (για να διασταυρώσεις όλα τα μέλη της οικογένειας και να «δέσεις» την είδηση).

ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ, δεν υπάρχουν σχόλια,γιατί μας πνίγει η ντροπή.

ΘΕΟΣ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ! Τεράστιο το κενό του Ραφαηλίδη , ο λόγος του λείπει πολύ τέτοιους καιρούς, αλλά και ο Κλεάνθης Γρίβας , ξέρει να συναρπάζει.

Το πόσο ήθελα να τον φιλήσω στο στόμα όταν μίλησε για τον ρόλο του Σόιμπλε κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Κολ , το 1994 , τότε που είχε κατηγορηθεί ότι είχε γίνει αποδέκτης «δώρων» , αξίας εκατοντάδων χιλιάδων μάρκων…δεν λέγεται..

(Θα ήθελα να μου τον γνωρίσεις τον Κλεάνθη Γρίβα αφεντικό, μ’ αρέσει)

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ είχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ αλλά και πολύ καλή σκηνοθετική επιμέλεια (μπράβο στην Κατερίνα Βάχλα).

Το μακιγιάζ της Κιμ επίσης πολύ καλό και τα δικά σου μαλλιά (αφεντικό ) επιτέλους επιμελώς ατιμέλητα, χωρίς να δείχνουν οι μπούκλες σου , ότι έχουν τσακωθεί ανεπανόρθωτα μεταξύ τους
Στα τηλεφωνικά κέντρα γινόταν της Π@@@@@@. (Τα έχω μάθει όλα και τα έχω τσεκάρει όλα).

Συμπέρασμα: Τι θα κάνεις στην επόμενη; «Φωτιά στα τακούνια σου».

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ προς το κίνημα της Χρυσής Αυγής …Κινδυνεύουν να γίνουν «μαϊντανός»!

Στην Τατιάνα πήγανε , στον Σρόιτερ πήγανε, στον Ευαγγελάτο πήγανε, στον Θεοδωράκη πήγανε ..Ναι είναι αλήθεια.

 Τα ελληνικά media ανακάλυψαν την Χρυσή Αυγή  και συμπεριφέρονται στο κίνημα, όπως στην Ευγενία Μανωλίδου, όταν παρουσίαζε τον «ορό της αλήθειας».

Τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να αποσιωπούν τίποτα, ποτέ και για κανένα λόγο.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης