Η ιστοσελίδα «govastiletto» άλλαξε πρόσωπο παραμένοντας ένα δυναμικό και μαχητικό site στον χώρο του lifestyle και της καθημερινότητας της γυναίκας. Η νέα μορφή της ιστοσελίδας αναρτήθηκε ήδη στο Διαδίκτυο από αργά το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου.

Η ανανέωση της εικόνας του site κρίθηκε επιβεβλημένη μετά από εννιά χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Πιο άνετο στην πλοήγηση, με σύγχρονες τεχνολογίες και βεβαίως φιλικό προς το κινητό τηλέφωνο, το site διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν απαραίτητο όσον αφορά την αναζήτηση κάθε πληροφορίας που αφορά  την κοινωνική δραστηριότητα των επωνύμων αλλά όχι μόνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα «govastiletto» παρακολουθεί τους  πρωταγωνιστές στο τηλεοπτικό μας σύμπαν και ευρύτερα στον κόσμο του θεάματος, τους  ανθρώπους των Media, τους Influencers και τα πρόσωπα της επικαιρότητας που απασχολούν τα social media  και όλους/όλες όσες μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μεγάλες εικόνες και πρόβλεψη για όσο το δυνατόν ευρύτερη προβολή οπτικοακουστικού υλικού, η περιήγηση στο site γίνεται ευκολότερη.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται βεβαίως σε θέματα που αφορούν την γυναικεία καθημερινότητα. Στην ομορφιά και fitness, στην ευεξία και υγεία, στην μαγειρική και στα ζώδια. Το «govastiletto» προσφέρει μία πλήρη, μαχητική και κυρίως αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που τίθενται με απαντήσεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα που αναπόφευκτα απασχολούν την κοινωνία. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης