Το «Laugh attack»… ξαναχτυπά!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, 14:11
Το «Laugh attack»… ξαναχτυπά!
Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μάς προσκαλούν σε ακόμα ένα άπαιχτο «Laugh Attack»!

Μια δημοσιογράφος από τη βρετανική τηλεόραση πηγαίνει στο θέατρο «Νέο Ριάλτο», για να πάρει συνέντευξη από τους συντελεστές. Όμως, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από την απόδοση του έργου, έτσι αμφισβητεί διαρκώς τους ηθοποιούς και τους αναγκάζει, θέλουν δεν θέλουν, να κάνουν… «ΜΠΑΜ»!

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βγαίνει με τον φίλο του Γιώργο Χρανιώτη. Στα 12 χρόνια φιλίας τους, εκμυστηρεύονται τα πάντα ο ένας στον άλλον. Έτσι και τώρα, που ο Γιώργος Χρανιώτης σκέφτεται να παντρευτεί, είναι αναμενόμενο να το μοιραστεί με τον φίλο του. Η ιδιαιτερότητα όμως της επιλογής του αφήνει τον Γιώργο Πυρπασόπουλο «ΜΠΑΜ»… και κάτω! Μια φανατική θαυμάστρια του Κώστα Μακεδόνα στο καμαρίνι του, κάποιες φωτογραφίες μαζί του κι ένας Κρητικός αρραβωνιαστικός φέρνουν τον γνωστό τραγουδιστή στα όριά του και στο «ΜΠΑΜ»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Νίκος Στέργιου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης βάζουν στόχο ν’ αποδείξουν πως το ξύλο βγήκε από… την «ΠΡΙΖΑ», ενώ με την επίσκεψή τους σ’ ένα τσίρκο «πριζώνουν» μέχρι και τους ελέφαντες! Ο Μάρκος, με κλάματα αφηγείται στους επιβάτες του «ΤΑΞΙ» ιστορίες για το μουστάκι του που έμεινε μισό, για «το μάτι» και τις ματιασμένες γαρδένιες. Στη συνέχεια θέση στο «ΤΑΞΙ» παίρνουν οι αναμνήσεις μιας Γκέισας από την Ιαπωνία, με την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή… την Παρασκευή, 25 Μαΐου, στις 22.00 στον ΑΝΤ1!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, 15:41