Το νέο site του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, 13:26
Το νέο site του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο site του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, σε συνεργασία με την SiEBEN!

Συγκεκριμένα, η SiEBEN ανέλαβε την ανάπτυξη του website, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στο χώρο της τεχνολογίας και εστιάζοντας στο σωστό User Experience (UX), αναπτύσσοντας ένα responsive website (http://www.gnamamidakisfoundation.org/) που επιτρέπει την πλήρη ενημέρωση του χρήστη σε οποιαδήποτε συσκευή επιλέγει να χρησιμοποιήσει (PC, tablet, mobile).

Από την έναρξή του μέχρι και σήμερα, αποστολή του Ιδρύματος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της χώρας, η προβολή και υποστήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου της, η ενδυνάμωση της κοινωνίας μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις, η απελευθέρωση των δημιουργικών και επιχειρηματικών δυνάμεων της Ελλάδας, η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός των δεσμών τουρισμού και πολιτισμού, η αποκατάσταση και η προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα από το νέο site του, το Ίδρυμα θα μπορέσει να επικοινωνήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την αποστολή του, ώστε όλο και περισσότεροι Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γνωρίσουν ότι έχουν στο πλευρό τους ένα σημαντικό σύμμαχο στην ανάδειξη της δημιουργικής Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη λειτουργία του νέου site μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αρωγή του διαδικτύου θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα πάει ακόμη πιο μακριά και πιο βαθιά η γνώση ότι η Ελλάδα είναι σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, μία εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική χώρα», δήλωσε η Τζίνα Μαμιδάκη.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να συνεργαζόμαστε άριστα με έναν τόσο μεγάλο και υγιή οργανισμό» δήλωσε ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Managing Director της SiEBEN.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.sieben.gr/el/news/sitemamidaki

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, 13:29