Το μεγαλύτερο ελληνικό τηλεοπτικό show μαχητών, το «NO LIMITS» θα μεταδίδεται πλέον από τον ALPHA!

Η διοργάνωση που δημιούργησε το 2006 η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου με τον αδελφό της παγκόσμιο πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκο, θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 4/8 στη 1 μετά τα μεσάνυχτα από το κανάλι της Κάντζας και συγκεκριμένα το NO LIMITS 17 που διεξήχθη πρόσφατα στην Πάτρα, παρουσία 6.000 θεατών!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση θεωρήθηκε θριαμβευτική από τα ΜΜΕ της Αχαΐας λόγω της πρωτοφανούς προσέλευσης κόσμου εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Συνολικά η Γεωργία Μπιτάκου, που είναι και η μόνη γυναίκα διοργανώτρια kick boxing, boxing, muay thai mma στον κόσμο, έχει παρουσιάσει από το 2006 που ξεκίνησε ο θεσμός 18 διοργανώσεις σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, Στάδια, Θέατρα, Κάστρα, Συνεδριακούς χώρους, παραλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Καβάλα, Γιάννενα, Κέρκυρα , Κρήτη ενώ είναι σε εξέλιξη η δέκατη ένατη διοργάνωση στο νησί της Μυκόνου 19/8.

Το «NO LIMITS», η πρώτη και μακροβιότερη παραγωγή δυναμικών αθλημάτων στη χώρα μας, είναι ένα πολυθεματικό show που προβάλει την ελληνική μαχητική ψυχή(με κεντρικό μήνυμα η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια), αναδεικνύει σπουδαίους πρωταθλητές ανά την Ελλάδα, δημιουργεί υγιή πρότυπα για τα νέα παιδιά, δίνει βήμα σε εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες αλλά και μέσα από οδοιπορικά που πραγματοποιεί η κα Μπιτάκου προβάλλει τα αξιοθέατα, τις ιδιαιτερότητες και την ομορφιά των πόλεων που φιλοξενούν το ανατρεπτικό event κάθε φορά ενώ συνοδοιπόρος στην πορεία αυτή είναι και το Κέντρο απεξάρτησης «ΑΡΩΓΗ» σε ένα κοινό αγώνα κατά των ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2006 Περιφέρειες και Δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν στηρίξει τη διοργάνωση όπως και σημαντικοί ιδιώτες που ταυτίστηκαν με το συναρπαστικό κόσμο των Ελλήνων μαχητών και τα ιδεώδη που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία των συντελεστών.

Στις διοργανώσεις συμμετέχουν και κορυφαίοι αθλητές του εξωτερικού ενώ το αγωνιστικό κομμάτι πλαισιώνουν διαδραστικές ενότητες, φωτορυθμικά, ειδικά εφέ, μουσική χορός, κρατώντας πάντα σε εγρήγορση και με αμείωτο ενδιαφέρον το κοινό που έξι χρόνια τώρα γίνεται όλο και μεγαλύτερο από διοργάνωση σε διοργάνωση.

Εκτός από το Σταμάτη Μπιτάκο που καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου μέσα από τα NO LIMITS, στη διοργάνωση της Πάτρας που θα μεταδοθεί το Σάββατο 4/8 (01:00) στον ALPHA για πρώτη φορά, ξεχώρισε ο μεγαλύτερος Έλληνας πυγμάχος στην κατηγορία των 81 kg Τάσος Μπερδέσης και έτσι έγινε η αρχή και για την επαγγελματική πυγμαχία στη χώρα μας.

Στο εξωτερικό αντίστοιχα show έχουν μεγάλη διάρκεια και επιτυχία και όπως έχει αποδείξει η πορεία έξι χρόνων του «NO LIMITS» μέχρι σήμερα και στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο κοινό κάτι που όπως φαίνεται έλαβε σοβαρά υπόψη η διεύθυνση του ALPHA σε συνδυασμό με τα υψηλό επίπεδο της παραγωγής που με αγάπη και αφοσίωση εξασφαλίζει η κα Μπιτάκου στην εκπομπή της. Σύντομα εξάλλου θα διοργανώσει το «NO LIMITS» στο DUBAI και σε άλλους προορισμούς του εξωτερικού στα πλαίσια της διεθνούς ανάπτυξης του θεσμού που ήδη θεωρείται μεταξύ των τριών κορυφαίων στην Ευρώπη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης