Για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν πίσω από τις κάμερες, τους πολιτικούς αλλά και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας μίλησαν τρεις γνωστοί ηθοποιοί στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο λόγος για τους Στάθη Ψάλτη, Νίκος Ζιάγκο και Σπύρο Μπιμπίλα οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο στούντιο της εκπομπής και μίλησαν για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν λάβρος κατά των πολιτικών τους οποίους παρομοίασε με τους «βατράχους του Αριστοφάνη», εξηγώντας ότι μεταπηδούν σε πολιτικές παρατάξεις ανάλογα με τα συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετήσουν, ενώ -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ζωγράφου.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της τοποθέτησής του εξήγησε ότι με την λέξη «πεινάω» που είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ζούγκλα» εννοούσε όλους τους έλληνες πολίτες οι οποίοι περνούν σήμερα ιδιαιτέρως δύσκολα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα ανέφερε ότι μετά την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης δέχθηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων, εξέφρασε όμως την θλίψη του λόγω του γεγονότος ότι, όπως εξομολογήθηκε, δεν τον κάλεσαν άτομα τα οποία είχε βοηθήσει στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μεριά του ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε ότι το σωματείο των ηθοποιών αλλά και το ταμείο αλληλοβοήθειας κάνουν απίστευτη προσπάθεια για να στηρίξουν όλους τους ηθοποιούς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι σημαντικός είναι ο ρόλος των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι προσφέρουν φάρμακα για τους ανασφάλιστους ηθοποιούς που δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

«Ζούμε μια ντροπή. Πρέπει να την ανατρέψουμε» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης