Γέλιο και… χρήματα χαρίζει ο Μάρκος Σεφερλής σε τηλεπαιχνίδι της κυπριακής TV, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να επισκέπτεται το Νησί της Αφροδίτης κάθε Σαββατοκύριακο για τα γυρίσματα.

Ο επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 Κύπρου το «Fast money», που προσφέρει ως έπαθλο 20.000 ευρώ. Το γνωστό τηλεπαιχνίδι βασίζεται στο concept του παγκοσμίως γνωστού και αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Family Feud» που προβλήθηκε σε 40 χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανακαλύψουν τι απάντησε σε σειρά γενικών ερωτήσεων η πλειοψηφία 100 ατόμων που έλαβαν μέρος σε έρευνα και στους οποίους αρχικά τέθηκαν οι ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις δεν είναι γνώσεων, αλλά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας. Εκεί άλλωστε βασίζεται η παγκόσμια επιτυχία του παιχνιδιού, στην απλότητα αλλά και στα πλούσια χρηματικά έπαθλα που σε κάθε παιχνίδι διεκδικούν οι νικητές.

Ο γνωστός κωμικός δήλωσε: «Τα πρώτα επεισόδια που γυρίσαμε είχαν πολλή πλάκα και χιούμορ. Εγώ έχω εξοικειωθεί με το κυπριακό κοινό, αφού εδώ και πέντε χρόνια κατεβαίνω με τις παραστάσεις και ξέρουν το χιούμορ μου, καθώς παρακολουθούν ό,τι κάνω στο θέατρο και την τηλεόραση. Έτσι έχουμε μια εξοικείωση και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Κάνουμε πλάκα, περνάμε καλά και επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά.

Τα τρέιλερ τα είχα κάνει στους δρόμους της Κύπρου με περαστικούς και όλοι είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για παιχνίδι. Από κει και πέρα πιστεύω ότι τον στόχο τον έχουμε πετύχει και στα πρώτα επεισόδια οι παίκτες έχουν δείξει πως έρχονται για να περάσουν καλά και όχι μόνο για να κερδίσουν. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να συμβούν τα πάντα και όχι να παρουσιάζω «ξερά» τις ομάδες. Στα πρώτα δέκα επεισόδια και τραγουδήσαμε και χορέψαμε και το κοινό φυσικά συμμετέχει σε όλη τη διαδικασία».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης