Τον Μάρτιο κάνουν πρεμιέρα και τα δύο talent shows του ΑΝΤ1, το Dancing with the stars 3 και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχουν ξεκινήσει οι πρώτες ακροάσεις, ενώ στην κριτική επιτροπή σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο δε θα δούμε τελικά τον Γιώργο Θεοφάνους λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που είχε, που δεν μπορούσε να καλύψει το κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θέση του κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Γ. Μέρλο, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι θα πει το ναι. Τις άλλες δύο θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καλύψουν ο Β. Περρής και η Ε. Μανωλίδου.

Όσο για το Dancing with the stars 3; Θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου και οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε πυρετώδεις συζητήσεις για να βρουν τους… διάσημους χορευτές.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην έχει υπογράψει ακόμα, όμως η συμμετοχή της θεωρείται βέβαιη, όπως και εκείνη των Γ. Λάτσιου, Φ. Ευαγγελινού και Α. Κωστάλα. Αναζητείται το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής, με τον ΑΝΤ1 να ψάχνει ένα νέο, φρέσκο και αγαπητό πρόσωπο. Αν δεν βρεθεί πάντως θα καταφύγει στη σίγουρη λύση της Γ. Βελίκοβα. Στα Backstage θα είναι ο Γ. Λιανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους παίκτες σχεδόν σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των Σ. Σούλη, Δ. Νομικού, Γ. Τσαλίκη, Μ. Σεφερλή, Α. Δημητρίου, Β. Τσιβιλίκα, Ν. Γκίνη και Π. Ευαγγελόπουλου. Μάλιστα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, λίγο πριν το «ναι» είναι και ο Ν. Μουτσινάς.

ΠΗΓΗ: Star

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης