Τον Οκτώβριο, κάθε μέρα στα κανάλια OTE SPORT υπάρχει μία τουλάχιστον live σύνδεση με κάποιο μεγάλο αθλητικό τουρνουά, από το UEFA Champions League και το Europa League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας, έως το ΝΒΑ, την ACB Liga Endesa και την Basket League, όλα τα μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP, WRC) και τις διοργανώσεις τένις (ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250 & WTA).

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο για τα World Cup 2018 European Qualifiers (Παρασκευή 7/10) αλλά και ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας με την Εσθονία (Δευτέρα 11/10), η αποκλειστική live μετάδοση του Grand Prix της Formula 1 στην Ιαπωνία την Κυριακή 9/10 και ο αντίστοιχος του MotoGP μία εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 16/10), ο οποίος μπορεί να κρίνει μαθηματικά την πρωτιά του Μαρκ Μάρκεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο UEFA Champions League τον Οκτώβριο, δεν χάνουμε τα ντέρμπι Μπάγερ-Τότεναμ (Τρίτη 18/10) και Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι (Τετάρτη 19/10) -η επιστροφή του Πεπ Γουαρδιόλα στην Βαρκελώνη-, ενώ στο UEFA Europa League οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την Πέμπτη 20/10.

Τον Οκτώβριο επίσης έρχεται ένα από τα κορυφαία ντέρμπι του πλανήτη, αυτό μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουναίτεντ (Δευτέρα 17/10), καθώς και το σπουδαιότερο ντέρμπι της Ιταλίας, Μίλαν-Γιουβέντους, όπου παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV το Σάββατο 22/10. Επί ελληνικού εδάφους, η φάση των ομίλων στο Κύπελλο ξεκινά την Τρίτη 25/10. Το πρώτο ντέρμπι των αιωνίων παίζει αποκλειστικά στα παρκέ των καναλιών ΟΤΕ SPORT με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17/10).

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ΝΒΑ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/10 με θέαμα ‘back to back’: Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς και αμέσως μετά Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Σαν Αντόνιο Σπέρς. Ακόμη, όλο τον Οκτώβριο οι φίλοι του τένις θα ταξιδέψουν σε συνολικά 11 τουρνουά και θα απολαύσουν τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης και τένις υψηλού επιπέδου από τις σειρές ATP 1000, 500, 250 & WTA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης