Στο επίκεντρο αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έχει τεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, η οποία χειρίζεται την έρευνα για λαθρεμπόριο και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με κατηγορούμενο τον Μάκη Γιαννουσάκη και ελεγχόμενο τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενώ επί σειρά ετών η λέξη «Noor1» ήταν απαγορευμένη για τα «Παραπολιτικά» και τους Κουρτάκηδες, μετά την έρευνα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης απέκτησε νόημα η… λέξη Τζίβα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λόγους που αντιλαμβάνεται ο καθένας, οι επικεφαλής του ομίλου καθημερινά στοχοποιούν την εν λόγω εισαγγελέα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι φαίνεται να γνωρίζουν την κάθε νομική κίνηση του ισοβίτη Γιαννουσάκη, όπως το περιεχόμενο των καταθέσεών του αλλά και τις αιτήσεις εξαιρέσεως της εισαγγελέως που έχει -ή πρόκειται να- καταθέσει. 

Δυστυχώς για αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η κυρία Τζίβα πρόκειται να παραμείνει στη θέση της και να συνεχίσει την έρευνα για την αναζήτηση των πραγματικών ενόχων, τόσο για την υπόθεση του λαθρεμπορίου όσο και για τους, κατά Γιαννουσάκη, τρεις τόνους ηρωίνη που μετέφερε το Noor1. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης