O Tρύφωνας Σαμαράς είναι παρα πολύ αγαπητός στο κοινό. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σαν χορευτής, τραγουδιστής  ο πολυτάλαντος hair stylist μάς ξαφνιάζει ευχάριστα αφού σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να μπει στην μάχη της lifestyle ενημέρωσης!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αφήνει για λίγο την κομμωτική και θα γίνει anchorman στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο κανάλι Ε. Στο δελτίο που θα παρουσιάζει θα φιλοξενούνται πολλά θέματα από την εγχώρια και τη διεθνή showbiz αλλά θα έχει και ζωντανές συνδέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίρνω τη σκυτάλη από τον Άκη Παυλόπουλο που τον εκτιμώ ιδιαίτερα και τον θαυμάζω πολύ, θα παρουσιάζω τις ειδήσεις των σταρ». Μας είπε ο γνωστός κομμωτής με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Τρύφωνας έχει ενθουσιαστεί με την πρόταση αυτή και καθημερινά κάνει ραντεβού και πρόβες με τους αρμόδιους του σταθμού ώστε να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει. Η θεματολογία της εκπομπής είναι κάτι που ταιριάζει γάντι στον εθνικό μας κομμωτή και όσον αφορά τις ειδήσεις που μπορεί να θίξουν κάποιον συνάδερφό του ο Τρύφωνας είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει:

«Η είδηση είναι είδηση και πρέπει να την πούμε όπως είναι. Θα με δείτε σε έναν καινούριο ρόλο, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε ένα καινούριο κανάλι το Ε και κάνω κάτι δικό μου. Νιώθω υπέροχα και όλα αυτά ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δε τα φανταζόμουν.  Ο κόσμος νομίζω ότι με εκτιμά και με αγαπά και το βλέπω σε κάθε μου έξοδο πως με αντιμετωπίζουν και νομίζω ότι θα με αποδεχτούν το ίδιο και σε αυτό το νέο μου εγχείρημα», δήλωσε ο γνωστός κομμωτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης