Βήμα FM: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Μαρινάκη για πτώχευση του σταθμού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 11:42
Βήμα FM: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Μαρινάκη για πτώχευση του σταθμού
Μπλόκο στις προσπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να θέσει σε καθεστώς πτώχευσης την εταιρεία που κατείχε το Βήμα 99.5, «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM AE», βάζει το αρμόδιο δικαστήριο, καθώς αποδέχεται τις αιτιάσεις των εργαζομένων και δεν δέχεται καμία από τις παρεμβάσεις της Alter Ego.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-tetradio.gr, το δικαστήριο κρίνει «ότι δεν έχουν εξαντληθεί όλες οι ενέργειες που είχε τη δυνατότητα η Alter Ego να πράξει σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο και στο καταστατικό της εταιρείας, ώστε με τη μικρότερη επέμβαση στην αυτονομία της διοίκησης να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στον τρόπο λειτουργίας της και τα οποία προβλήματα κύρια αιτία έχουν την έλλειψη ρευστότητας».

Αβάσιμες λοιπόν οι παρεμβάσεις της Alter Ego και βάσιμες αυτές της ΕΤΕΡ, η οποία ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση η αντίδικος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τώρα όλα επιστρέφουν στην αρχή. Τι θα κάνει η Alter Ego; Και τι θα πράξει το ΕΣΡ με μία εταιρεία που κάνει όλα αυτά, αλλά διεκδικεί τηλεοπτική άδεια;

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 14:14