Μαζική και πέραν του αναμενομένου είναι η προσέλευση χρηστών του Διαδικτύου στο blog της «zougla.gr», το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα που υλοποιεί η ηλεκτρονική μας εφημερίδα στην κατεύθυνση της διαδραστικής σχέσης της με τον πολίτη- αναγνώστη.

Η ανάρτηση των δικών σας ειδήσεων, σχολίων και φωτογραφιών, από την Τρίτη, δε, και των δικών σας video, γίνεται ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία.

Επισκεφθείτε το blog των αναγνωστών της zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμέσως επόμενο εικοσιτετράωρο θα υπάρξουν και συγκεκριμένες αλλαγές με στόχο την πληρέστερη δική σας συμμετοχή.

Κατ’ αρχήν θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού από εσάς των αναρτήσεων, στοιχείο που προσδίδει μεγαλύτερη ζωντάνια στην διαδραστικότητα.

Θα έχετε την δυνατότητα ανάρτησης πέραν της μίας φωτογραφίας ενώ ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το zoom in και out κατά την κρίση του.

Τα γράμματα στις αναρτήσεις θα μεγαλώνουν ώστε κάθε αναγνώστης-χρήστης να διαβάζει το περιεχόμενο με την άνεση που απαιτείται.

Θα υπάρξουν και ορισμένες παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν την αισθητική εμφάνιση του blog ,ενώ όπως αναφέραμε εντός του επομένου εικοσιτετραώρου θα είναι δυνατή και η ανάρτηση video.

Μία επισήμανση, ωστόσο. Χωρίς να υιοθετείται καμία διαδικασία παρέμβασης ή λογοκρισίας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο χώρος δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για εμπορικές διαφημίσεις.

Οποιοσδήποτε μπορεί να διαφημίζει την ιστοσελίδα του, το blog ή το έντυπό του, αλλά δεν είναι δυνατόν αυτός ο χώρος ελεύθερης έκφρασης να αποτελέσει κέντρο μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων, εμπορικών προϊόντων και εργαλείο εταιρειών.

Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Αυτό είναι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα μετά από περίπου 3 χρόνια παρουσίας στον χώρο του Διαδικτύου. Οι αναγνώστες να αποκτούν τη δική τους φωνή, την δική τους κοινότητα, το δικό τους μεγάλο «δωμάτιο», με «σπίτι» την οικογένεια της zougla.gr

Η διαδικασία

Οι αναρτήσεις στο blog των αναγνωστών γίνονται μέσω μιας πολύ απλής και εύκολης χρήσης της φόρμας που υπάρχει στο δεξί πάνω μέρος της κατηγορίας «BLOG».

Μόλις επιλέξετε το κουμπί «Στείλτε μας το δικό σας άρθρο», ανοίγει η φόρμα εισαγωγής του κειμένου που θέλετε να στείλετε και της φωτογραφίας που θέλετε να το συνοδεύει. Σύντομα, μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα αποστολής και βίντεο, ώστε οι αναρτήσεις στο blog να είναι ακόμα πιο πλήρεις.

(Όλα τα πεδία της φόρμας πρέπει να συμπληρωθούν, για να γίνει επιτυχής αποστολή)

Αφού κάνατε και αυτό το βήμα, τότε αποτελείτε πλέον ένα τμήμα του μαγικού αυτού κόσμου, στον οποίο φιλοδοξούμε να μετατραπεί ο χώρος των αναγνωστών. Με τα ξεχωριστά χρώματα του καθενός, την ξεχωριστή φωνή του, τις ξεχωριστές απόψεις.

Γιατί «εδώ γράφουν αναγνώστες δίχως… τη φροντίδα και την επιμέλεια των δημοσιογράφων»!

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της zougla.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης