Το βράδυ της Παρασκευής, 25 Μαΐου, ακόμα ένα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μας φέρνει στον αέρα του ΑΝΤ1 τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Η Δέσποινα Βανδή βγαίνει τα μεσάνυχτα και μας μιλάει για τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ μας αποκαλύπτει τα 3 πράγματα που δεν θ’ αλλάξει ποτέ ο σύζυγός της. Τι απαντάει στις ερωτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, της Έλλης Κοκκίνου και του Κώστα Καπετανίδη και ποιες ιστορίες μοιράζεται μαζί μας για πρώτη φορά; Ποιο «εναλλακτικό» επάγγελμα της προτείνει ο Πέτρος; Γιατί δηλώνει πως «Άλλαξε» και πώς σχολιάζει τις αλλαγές που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητά μας; Ακόμα, μας βάζει στον ρυθμό των νέων της μεγάλων επιτυχιών, «Νησί», «Γυρίσματα» και «Καταλαβαίνω» κι εμείς καταλαβαίνουμε γιατί αγαπάμε τόσο τα τραγούδια της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί ο σεφ, Άρης Πετρετζίκης ,ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή της επιτυχίας του. Πώς τα κατάφερε τον πρώτο καιρό στην Αγγλία; Γιατί ο Πέτρος τον αποκαλεί «Ρουβά» της μαγειρικής; Πώς περνάει τον χρόνο του, γιατί κοιμάται μόνο 3 ώρες την ημέρα, πού τον βρίσκουμε να μαγειρεύει αυτή την εποχή; Θέλει σύντομα να παντρευτεί; Ακόμα, μπορεί να καταλάβει τι «μαγειρεύουν» οι γυναίκες, όταν μιλούν με γρίφους;

Θα πάρουμε μια γεύση τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 25 Μαΐου, στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο από τον ΑΝΤ1 φυσικά!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης