Πέμπτη και Παρασκευή «Βράδυ», το γέλιο, η πλάκα και οι αποκαλύψεις βγαίνουν τα μεσάνυχτα και φέρνουν στις οθόνες μας τις πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές.

Το «Βράδυ» της Πέμπτης ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού– Παναθηναϊκού. Ομολογεί πως όσο κι αν ψάχνει κορίτσι για σπίτι… δεν βρίσκει. Φανερώνει ποια είναι η ομάδα του και μέσα από μια ξεκαρδιστική δοκιμασία αποδεικνύει πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους fans του Αντώνη Ρέμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Χολίδης μας μιλάει για τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει και για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει στο Romeo. Αποκαλύπτει πόσο δυσκολεύτηκε, μέχρι να «ρίξει» τη Δούκισσα Νομικού και εξηγεί γιατί ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον πατέρα της. Επίσης, διαγωνίζεται με τον Πέτρο σε μια δοκιμασία… σκέτο γρίφο και τραγουδάει το νέο του single «Να με θυμάσαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Βράδυ» της Παρασκευής έρχεται ο Πάνος Μουζουράκης και μιλάει για όλα` γιατί γεννήθηκε στη Ζυρίχη και γιατί θεωρεί τον εαυτό του «προϊόν προξενιού». Με ποιο τρόπο στην εφηβεία προσέγγιζε τα κορίτσια και τι θυμάται από τον πρώτο του έρωτα; Ακόμα, τι κοινό έχει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ με την πρώτη του κιθάρα και τι τον εκνευρίζει περισσότερο στη Μαρία Σολωμού; Πριν μας καληνυχτίσει ο Πάνος Μουζουράκης, τραγουδάει με τον δικό του τρόπο το «My Way» κι εμείς τον απολαμβάνουμε.

Το «Βράδυ» της Παρασκευής τη σκυτάλη παίρνει η Φωτεινή Πιπιλή και μας αποκαλύπτει τις αιτίες που την οδήγησαν στο διαζύγιο. Απαντάει στο αν θα έκανε τηλεοπτικό comeback και εξηγεί πώς ο ΑΝΤ1 συνδέεται με τη μεγαλύτερή της επιτυχία. Ποιο πιστεύει πως θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα και πώς θα αντιμετώπιζε μια ακραία αποδοκιμασία; Γιατί ξεκίνησε την καριέρα της με το όνομα Φωτεινή Ανδρέου; Τέλος, με ποιον τρόπο μας παρουσιάζει ο Πέτρος τους λόγους που τη θεωρεί «πολύφερνη νύφη»;

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης