Τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας κυκλοφορούν «Βράδυ» κι εμείς απολαμβάνουμε τις πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές, με την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Το «Βράδυ» της Παρασκευής ξεκινά με τη Λιάνα Κανέλλη να σχολιάζει με τον δικό της τρόπο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Τι λέει για τη μεγάλη νίκη του Αλέξη Τσίπρα; Γιατί δεν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ κομμουνιστικό κόμμα και ποια είναι η βασική πολιτική διαφορά του με το ΚΚΕ, που αποτρέπει τη συνεργασία των δύο κομμάτων; Πώς σχολιάζει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και γιατί ισχυρίζεται πως «βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η Ρίτσα Μπιζόγλη αφήνει για λίγο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της. Γιατί, στην προσπάθειά της να «γίνει» Ελένη Πετρουλάκη, κατέληξε 3 μήνες στο κρεβάτι; Ανάμεσα στο «ωραίο κορίτσι» και την «καλή δημοσιογράφο», ποιον χαρακτηρισμό προτιμάει; Τι έκανε ο άνδρας της, όταν εκείνη ξυπνούσε από τις 04.00 τα χαράματα για να πάει στην εκπομπή της και γιατί δεν έχει κάνει παιδί; Τέλος, ποιο κόμμα ψήφισε στις εκλογές και γιατί βρίσκει αισιόδοξο το αποτέλεσμά τους;

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1. Την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 24.00, το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι αποκαλυπτικό!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης