Το «Βράδυ» της Παρασκευής, μόλις έρθουν τα μεσάνυχτα, βγαίνουν στο φως οι πιο hot αποκαλύψεις. Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο πλατό τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας κι εμείς τους απολαμβάνουμε σε μεγάλες εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες!

Το «Βράδυ» της Παρασκευής έρχεται ο Κώστας Χαρδαβέλας και μιλάει για τους… εξωγήινους. Γιατί η Μελίνα Μερκούρη τον αποκαλούσε «Βαμπίρ»; Τι λέει για τη γυναίκα της ζωής του και πώς σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας που έχουν; Ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Νταλάρα, ώστε να τη γνωρίσει καλύτερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκλειστικό! Το «Βράδυ» της Παρασκευής ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλάει για πρώτη φορά για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα αποτελείται, κυρίως, από τον «πυρήνα» του Alter!

Ακολουθεί η Πατρίτσια Φιλντς. Με την εκκεντρική της παρουσία δίνει μοναδικό στιλ σ’ αυτό το «Βράδυ» και μας περιγράφει πώς γνώρισε την Άννα Βίσση. Αποκαλύπτει spicy λεπτομέρειες για την sexy Samantha από το Sex &The City και δίνει ενδιαφέροντα tips για το ρόλο της Sarah Jessica Parker ως Carrie!

Ακόμα μιλάει για την υποψηφιότητά της στα Oscar και για το πώς ένιωσε όταν δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο. Τέλος, το «Βράδυ» της Παρασκευής κλείνει γιορτάζοντας τα γενέθλια της διάσημης στιλίστριας με μια τούρτα… σκέτη υπερπαραγωγή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1! Το Βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθούν όσα θα λέγονται για μέρες…

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης