Το «Βράδυ» της Παρασκευής, 16 Μαρτίου, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής για πρώτη φορά την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιάννη Βούρο. Κι εμείς θα τους απολαύσουμε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα συζητιούνται για καιρό… πρωί – βράδυ!

Η Πέγκυ Ζήνα δίνει αποκλειστικά στον Πέτρο Κωστόπουλο την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της, Ηλέκτρας. Μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος και αποκαλύπτει πόσο θετικά άλλαξε η ζωή τους έπειτα από όλο αυτό που συνέβη. Ακόμα, αποδεικνύει στο πλατό ποσό καλή μαμά είναι, μας αφιερώνει το νέο της single με τίτλο «Σου χρωστάω ένα κλάμα» και απαντάει σε όσα λέγονται για τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος σχολιάζει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Μιλάει για τη θετή του κόρη, Μαρία Λουΐζα Βούρου, και εκφράζει τον θαυμασμό του για τον γιο του, Στέφανο, ο οποίος αντιμετωπίζει δυναμικά τη ζωή, παρά τη διαφορετικότητά του. Τέλος, μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Γιάννης Βούρος γυρίζει στη δεκαετία του ’80 και θυμάται την εποχή που του απέδιδαν τον τίτλο του «sex symbol»!

Το «Βράδυ» της Παρασκευής 16 Μαρτίου έχει να πει πολλά, που θα ακουστούν για πρώτη φορά. Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, θα το απολαύσετε…

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης