Βράδυ Πέμπτης και Βράδυ Παρασκευής… μόλις έρθουν τα μεσάνυχτα βγαίνουν τα… πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις, επεισοδιακές δοκιμασίες.

Το Βράδυ της Πέμπτης ξεκινά με τον Κώστα Βουτσά να μας μιλάει για το νέο του βιβλίο και για τις γυναίκες. Ποιους μύθους του sex καταρρίπτει και ποια πασίγνωστη ηθοποιός από τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου, είναι το μεγάλο του απωθημένο; Γυρνώντας πίσω τον χρόνο με τον Κώστα Βουτσά, πολλές αναμνήσεις θα έρθουν αυτό το Βράδυ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για τον γιο της, αλλά και για τον σύντροφό της. Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και απαντάει σε όσους ισχυρίζονται πως μοιάζει με τη Δέσποινα Βανδή. Λίγο πριν κλείσει το Βράδυ της Πέμπτης, η Αγγελική μας αποδεικνύει πως το τραγούδι… είναι «Μαγκιά της». Ενώ, μας λέει «καληνύχτα» μ’ ένα «Sweet Dreams».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Βράδυ της Παρασκευής φέρνει τον Γιώργο Μαζωνάκη και μαζί του μια αναδρομή στις στιλιστικές του επιλογές. Γιατί χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά του μπλε; Τι απαντάει στον Πέτρο που ισχυρίζεται πως είναι ο rock star της ελληνικής μουσικής; Τι σχέση έχει με την τραγουδίστρια από τις 48 Ώρες, τι σχέση έχει… με τον εαυτό του και τι μ’ ένα «ανοιχτό βιβλίο»;

Ακολουθεί ο Τζώνη Καλημέρης και αποκαλύπτει πώς ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Ήταν στην Αμερική με τον Νίκο Μαστοράκη; Ήταν να γίνει μοντέλο; Η τηλεόραση τον «τρώει» ακόμα; Ποιος τηλεοπτικός αστέρας θεωρεί πως πληρώθηκε με περισσότερα χρήματα απ’ όσα άξιζε; Τι πιστεύει για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με την Ήβη Αδάμου; Τέλος, δείτε το απίθανο να γίνεται πιθανό: διάσημοι παρουσιαστές γίνονται τα πιο «ιδιαιτέρα» τηλεοπτικά ζευγάρια, δια χειρός Τζώνη Καλημέρη.

Το Βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής τα μεσάνυχτα με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΑΝΤ1… θα είναι αποκάλυψη.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης