Το «Βράδυ» της Πέμπτης ξεκινά με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας αποκαλύπτει γιατί είναι… «υπέροχη» με τους άντρες, αλλά και να αποδεικνύει, μπροστά στην κάμερα, πόσο καλή νοικοκυρά είναι. Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος την προκαλεί να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» και οι «crispy» αποκαλύψεις, δίνουν άλλη γεύση στο βράδυ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λαμπερά πρόσωπα, αλλά και οι στιγμές σπαρταριστού γέλιου, συνεχίζονται με τον δεύτερο καλεσμένο, τον fabulous Τρυφώνα Σαμαρά. Αυθόρμητος, όπως πάντα, πώς θα αντιδράσει όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εξωγήινο, όταν το πλατό πιάσει φωτιά κι όταν τα «βασανιστήρια» του Πέτρου Κωστόπουλου, τον αναγκάσουν να ομολογήσει ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θέλει στην TV και ποιους παρουσιαστές προτιμάει; Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του και να «εκτελέσει»… ένα τραγούδι ή θα τον βγάλουν σηκωτό; Ο Τρυφώνας Σαμαράς ξεχνά για λίγο τους FAB5, που ανατρέπουν τα τηλεοπτικά δεδομένα και «βγαίνει» την Πέμπτη το βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφήνοντας το γέλιο… να κάνει παιχνίδι.

Το βράδυ της Παρασκευής αρχίζει με πρώτο καλεσμένο τον «πρωινό» Γιώργο Παπαδάκη. Πώς σχολιάζει την ελληνική πραγματικότητα, ποια η γνώμη του σχετικά με την κατάσταση στη χώρα μας και γιατί απαντά πως «δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν πολιτικό»; Ακόμα, ποιο θα είναι το δώρο του Πέτρου Κωστόπουλου στον Γιώργο Παπαδάκη, που θα αποδείξει πως είναι ο Έλληνας «Lionel Messi» της ενημέρωσης; Έχετε φανταστεί πώς θα ήταν ο αγαπημένος δημοσιογράφος με μαλλιά; Θα το δείτε την Παρασκευή. Ποια είναι η φιλοσοφία της ζωής του και η σοφία που αποκομίζει κάποιος μετά την ηλικία των 50; Ακόμα, ποια δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα έκαναν τα πρώτα τους βήματα μαζί του; Όλα τα παραπάνω και πολλές ακόμα «πικάντικες» λεπτομέρειες, σας δίνουν ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ και αποκαλύπτουν μια ακόμα ενδιαφέρουσα πλευρά της προσωπικότητας του αγαπημένου δημοσιογράφου, που καθημερινά μας λέει την πρώτη «καλημέρα» στις 07:00, από το «Πρωινό ΑΝΤ1».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, το βραδύ της Παρασκευής αποκτά κοριτσίστικο άρωμα με τολμηρές νότες και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αφήνει για λίγο το skate στον πάγο και να μιλάει για όλους και για όλα. Τι λέει για το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε στον άντρα της, μπροστά στις κάμερες, τη μέρα του γάμου της; Ποια θεωρεί την ομορφότερη μέρα της ζωής της; Ακόμα, η άγνωστη πλευρά της νεαρής δημοσιογράφου: πώς από μαθήτρια του 20 στο γαλλικό σχολείο, τις υποτροφίες και τη φιλοδοξία να γίνει γιατρός, βρέθηκε σε καταλήψεις στη Γκράβα; Πόσο γεμίζει την ίδια και τον χρόνο της, οι εντατικές πρόβες και η σκληρή προπόνηση στο «Dancing on Ice»; Ποιον θεωρεί τον καλύτερο κριτή και ποιο χορευτικό ζευγάρι το φαβορί για να κερδίσει στο show; Τέλος, ο Πέτρος την προκαλεί να μαγειρέψει, η Σταματίνα δέχεται την πρόκληση, αλλά μια «τρομακτική» έκπληξη την αφήνει με το στόμα… ανοιχτό.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης