Και υποτίθεται πως από φέτος δεν μας νοιάζει… Ο κακός χαμός για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision συνεχίζεται, καθώς οι «κομμένοι» ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίον της Ε.Ρ.Τ., ζητώντας ακόμα και τη ματαίωση του εθνικού τελικού! Από την πλευρά της, όπως σας ενημερώσαμε χθες, η κρατική τηλεόραση απέκλεισε οριστικά τους Γιάννη Σαββιδάκη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Bo και Νόμισμα.

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εκπροσώπησή μας στον 56ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Εμείς θα κάνουμε εξώδικο και θα ζητάμε να μη γίνει ο διαγωνισμός φέτος, αλλά και αγωγή για αποζημίωση, διότι πάθαμε ηθική βλάβη» δήλωσε τηλεφωνικά στο STAR παραγωγός του συγκροτήματος Νόμισμα, Βίκτωρας Πολυδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει στο 2σελιδο έγγραφό της η Ε.Ρ.Τ., που παρουσίασε χθες το star.gr, οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής επισημαίνουν ότι απευθύνονται σε ανερχόμενους καλλιτέχνες που ασχολούνται αποκλειστικά με το τραγούδι και σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

«Εγώ γελάω μαζί τους… Αισιοδοξούσα ότι θα έβλεπαν τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό, αλλά το μυαλό φαίνεται πως δεν έχει καθαρίσει, παρά μόνο κάποιων ανθρώπων που αποφάσισαν να παραιτηθούν» είπε στο STAR ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Κανονικά ο κόσμος έπρεπε να αποφασίσει. Πιστεύω ότι έπρεπε να μπούνε στη διαδικασία να ακούσουν το κομμάτι και να το κρίνουν μετά» σχολίασε ο ράπερ Bo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα στείλει εντός της ημέρας το τραγούδι του, σε μουσική Νίκου Τερζή, στους υπεύθυνους του διαγωνισμού. «Δωράκι», όμως, μαζί με τον φάκελο θα είναι ένα… εξώδικο!

Ο σάλος δεν λέει να κοπάσει κι ακόμα δεν ακούσαμε τα 6 υποψήφια τραγούδια των καλλιτεχνών που η ΕΡΤ αποφάσισε να διαγωνιστούν…

ΠΗΓΗ: Star

Διαβάστε επίσης: ΕΡΤ: Επανεξέτασε και δεν αναίρεσε

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, 14:11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης