Η ΕΡΤ θα είναι παγκόσμιος ψηφιακός πάροχος και σύντομα θα πάρει τη θέση της στον δορυφόρο εκπομπής είπε ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στην Πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ1.

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο υπουργός αναγνώρισε ότι στο παρελθόν πολλά εργα δημοπρατήθηκαν με λάθος τρόπο και σύντομα θα υπάρξουν δημοπρατήσεις και οι προϋπολογισμοί των έργων θα είναι απόλυτα διαφανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε ότι έως τον Μάρτιο του 2017 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι αυτοκινητόδρομοι, οι επεκτάσεις του Μετρό και τα σιδηροδρομικά έργα. Μεγάλος στόχος παραμένει η υλοποίηση της σιδηροδρομικής Εγνατίας. Τόνισε ότι τα κονδύλια του νέα ΕΣΠΑ θα κατευθυνθούν σε νέα έργα που έχει ανάγκη η χώρα.

Ανέφερε επίσης πως είναι έτοιμη η δημοπράτηση της γραμμής 4 του Μετρό και πως πρέπει να βαδίσουμε πλέον σε ένα ενιαίο σύστημα αυτοκινητοδρόμων. Αναφερόμενος σε διάφορες απόψεις περί ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας οδού τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι προς ιδιωτικοποίηση και δήλωσε αισιόδοξος για την μείωση των διοδίων.

ΠΗΓΗ: ert.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης