Γενέθλια έχει σήμερα η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Αναμφίβολα ο Γιώργος Παπαδάκης και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου κατέχουν όλα τα ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου 1992, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τους τίτλους αρχής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» καλημέρισε με τον μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο τους Έλληνες τηλεθεατές και σήμερα συμπληρώνονται 18 χρόνια από την πρώτη καλημέρα…

Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα συμπληρώνει στο ίδιο κανάλι, στον ΑΝΤ1, 3.846 εκπομπές και είναι ο μακροβιότερος παρουσιαστής, στην μακροβιότερη εκπομπή, που δεν έχει αλλάξει τίτλο ή παρουσιαστή.

Ένα άλλο ρεκόρ είναι ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι η πρώτη σε τηλεθέαση πρωινή ενημερωτική εκπομπή από το 1992 που ξεκίνησε έως σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας θυμηθούμε ποιοι παρουσιαστές, που έκαναν δική τους λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης θήτευσαν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη: Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Βαρεμένος, Ελένη Τσαγκά, Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Μάνεσης, Μίλτος Μακρίδης, Πόπη Τσαπανίδου, Γιώργος Καραμέρος, Μαρία Μπαλοδήμου, Μάγδα Παπαγιάννη, Δημήτρης Καμπουράκης, Ράνια Θρασκιά, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Εμείς να ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο Παπαδάκη και… «Καλημέρα Ελλάδα» για πολλά έτη ακόμη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης