«Βατερλώ ανυπερβλήτου μεγέθους» χαρακτήρισε ο Α. Γεωργιάδης το θέμα των σκουπιδιών, ειδικά στην Αττική, επιρρίπτοντας την πλήρη ευθύνη. «Όταν εξελέγη η κυρία Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής», σημείωσε ο υπουργός, «ακύρωσε τον περιφερειακό σχεδιασμό του προηγούμενου Περιφερειάρχη κ. Σγουρού καθώς είπε τότε ότι «οι αντιμνημονιακοί μαζεύουν τα σκουπίδια διαφορετικά από τους μνημονιακούς». Δεν έφτιαξε, όμως, κάτι διαφορετικό και σήμερα είμαστε “κολλημένοι” πάλι με τη Φυλή.

Όσες Περιφέρειες ακύρωσαν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης Σαμαρά, σήμερα έχουν πρόβλημα με τα σκουπίδια. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι από το Αίγιο μεταφέρουν τα σκουπίδια στην Κοζάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο Περιφέρειες μόνο – και σ’ αυτές αναφέρεται ο Επίτροπος κ. Χαν στην επιστολή του-, η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία, αποφάσισαν να μην πειθαρχήσουν στην τότε εντολή της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να μην ακυρώσουν τον περιφερειακό σχεδιασμό της Κυβέρνησης Σαμαρά.

Αυτές οι δύο είναι οι μόνες που σήμερα έχουν σύγχρονους σταθμούς επεξεργασίας απορριμμάτων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται, παρενθετικά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ανακουφίσουν Περιφέρειες όπως τα Ιόνια Νησιά όπου ο προσκείμενος στο ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης κ. Γαλιατσάτος αποφάσισε να μην κάνει απολύτως τίποτα.

Οι Περιφέρειες Αττικής και Ιονίων Νήσων έκαναν μια τρύπα στο νερό. Αυτός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ,για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε δημόσια τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά «διότι το κράτος λειτούργησε με τρόπο υποδειγματικό», όπως είπε.

«Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχουμε τόσες ταυτόχρονες εστίες και να μην υπάρχει ένα παράπονο από κάποιον, ότι κάπου υπήρχε ολιγωρία του κράτους.

Μ’ αυτήν την Κυβέρνηση, το κράτος μας λειτούργησε άψογα διότι επελέγησαν άνθρωποι που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά.

Και θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι όταν άνθρωποι που δεν ήξεραν να κάνουν τη δουλειά διαχειρίστηκαν μια μεγάλη πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή», σημείωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης